ActaZap

Razvili smo digitalne multiprocesorske uređaje konstruisane da proizvode visokofrekventne signale niskog napona sa ciljem uništavanja patogena u organizmu.

Naš organizam stalno trpi uticaje štetnih faktora, dovodeći do poremećaja odbrambene funkcije organa koji izbacuju toksične materije iz organizma. Tako može doći do taloženja štetnih materija – bilo da se unose spolja ili se stvaraju unutar organizma zbog poremećaja normalnog toka biohemijskih procesa.

Kako radi ActaZap?

ActaZap uređaj biofrekvencijom uništava parazite, jednostavan je za upotrebu i pristupaćan za korišćenje i za vreme putovanja. Napravljen je za uništavanje parazita slabom strujom niskog napona i određenom frekvencijom. Svaki patogeni organizam ima različitu frekvenciju na kojoj `odumire`. Ovaj uređaj je napravljen tako da ubija parazite koji žive na različitim frekvencijama. Princip rada uređaja je jednostavan i bazira se na generisanju frekvencija koje su smrtonosne za bacile, viruse, bakterije, crve i druge nepoželjne mikroorganizme izazivače brojnih bolesti. Sam proces se odvija preko metalnih sondi (u obliku ručnih palica, držalja) priključenim na aparat. Signal koji uređaj generiše je malog napona (9v) i struje potpuno bezopasnih i bezbednih po čoveka. 

Dugogodišnjim istraživanjima utvrdili smo da svaki patogeni organizam ima svoju jedinstvenu karakterističnu smrtnu frekvenciju (mor-mortal oscillatory rate) i da se delovanjem tih frekvencija ovi patogeni (mikro)-organizmi mogu uništiti.

Ćelije komuniciraju putem električnih signala. Kod preplavljenosti parazitima, one se grupišu i skoro su nepomične, a vrlo su bitne za snabdevanje kiseonikom i uopšte za imunitet. Delovanjem malih struja na njih, naelektrišu se ponovo i pokrenu, što blagotvorno utiče na porast imuniteta, stimuliše pravilan i normalan rad svih funkcija u organizmu blagim električnim signalima delujući na završetke električnih, krvnih, nervnih, limfnih i drugih niti. Pravilnom upotrebom, metalnim ručnim palicama preko kojih se postavljaju navlažene papirne maramice, salvete ili papirni ubrusi, navlaženi u slanoj vodi, ovaj uređaj je vrlo efikasan.

Kako se koristi ActaZap?

Uređaj ActaZap se koristi u toku jednog sata na način da se zaper koristi 7 minuta, zatim se pauzira 20 minuta = 61 minut ukupno. Proces traje u tri ciklusa po 7 minuta sa po jednom pauzom između prvog i drugog i drugog i trećeg korišćenja (7=61). U prvom ciklusu se ubijaju paraziti i crvi, koji otpuštaju svoje viruse i bakterije, a oni se onda eliminišu u drugom ciklusu. Treći ciklus služi za finalno eliminisanje eventualnih ostataka parazita koji su još živi. Ovaj proces se može obaviti više puta na dan, ali samo na početku, inače je preventivno dovoljno jednom na dan ili čak jednom nedeljno.

Važno upozorenje

Uređaj ActaZap ne smeju da koriste trudnice i osobe sa ugrađenim pejsmejkerom.
Ono što je bitno kod ovog uređaja je to da nema nikakvih jačih nuspojava. Jedina nuspojava je moguća na početku korišćenja kad velike količine mrtvih ili onespobljenih parazita počnu da kruže krvotokom što može izazvati umor, laganu iritaciju ili čak simptome prehlade, koji obično prođu za dan-dva.

Ostala obaveštenja

Uz uređaj dobijate kompletno uputstvo za korišćenje, 2 elektrode i kablove za povezivanje.
Uređaj ActaZap koristi integrisanu litijum bateriju akumulator koji dopunjavate standardnim punjačem tip B za mobilne telefone. Redovnom upotrebnom urešaj može jednim punjenjem da radi skoro mesec dana zbog jake baterije i male potrošnje.

Očistite organizam

Ukoliko patite od hroničnog umora, astme, candida gljivične infekcije, karcinoma… to je znak da je Vaš organizam preplavljen patogenim organizmima (paraziti, gljivice, bakterije, virusi). Paraziti su svuda oko nas, na nama i u nama. Nije moguće izbeći zarazu parazitima. U naš organizam mogu ući preko hrane, vode, prljavih ruku, putem seksualnog odnosa ili preko vazduha. Svi imamo parazite koji se hrane hranom koju konzumiramo i izvlače iz nje vrijedne nutrijente. Za sobom ostavljaju toksični otpad i stvaraju bolesti.

Uređaj ActaZap je medicinsko pomagalo preporučeno od strane dr Hulde Klark koja je istovremeno i osnivač fonda za istraživanje. Našim dugogodišnjim istraživanjima patentirali smo uređaj nove generacije potpuno digitalizovan multiprocesorski uređaj konstruisan da proizvode visokofrekventne signale niskog napona sa ciljem uništavanja potpuno svih patogena u vašem organizmu. Može da se koristi sa dodatnim mogućnostima kod kuće ili na putovanju.

Uređaj ActaZap je multiprocesorski napravljen da radi u velikom rasponu frekvencija. Kao uređaj nove generacije sa puno više mogućnosti, pruža mogućnost korišćenja uz dodatnu opremu, pa se može koristiti na putovanju ili za vreme šetnje. Uređaj ActaZap koristi integrisanu litijumsku bateriju, koja sa jednim brzim punjenjem može da radi u proseku 30 dana. Baterija se puni standardnim punječem za mobilne telefone (tip B). Punjač nije u setu koji dolazi sa aparatom, ali se može dodatno naručiti uz kompletni set. Sadržaj kompletnog seta koji dolazi uz aparat je dve bakarne elektrode, kablovi za povezivanje i uputstvo za korišćenje uređaja. Maloprodajna cena uređaja je 35.400 dinara uz mogućnost plaćanja na 12 rata bez kamate.

Za više informacija pozovite naš info centar na broj 0677 108001

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.