Akcija 2+1

Pripremili smo iznenađenje za naše nove kupce. Saznajte više putem našeg info centra.

Kada želite da zaštitite vašu porodicu i izaberete naše proizvode, pripremili smo iznenađenje za dodatnog člana u vidu dodatnog proizvoda za spavanje. Akcija 2+1 se odnosi na izabrane iste proizvode.

Izaberite najbolju zaštitu za vaš krevet

Organizujemo preventivnu dijagnostiku prostora i otkrivanje štetnog zračenja uz moguću povezanost sa trenutnim tegobama koje osećate. Dijagnostika zračenja i informisanje u vezi uticaja na zdravlje radi se u kućnom prostoru za sve prisutne ukućane. Informisanjem možete da saznate više o našim akcijama.

Akcija 2+1

Na dva ista kupljena proizvoda, treći možete da dobijete na poklon i tako obradujete dodatnog člana vaše porodice. Primenom ove akcije određuju se mogućnosti isporuke prema standarnim procedurama za proizvodnju i isporuku.

Izaberite proizvod

+

Akcija 2+1 stvorena je da obraduje naše nove kupce koji žele da zaštite svoju porodicu. Akcija može da se koristi samo za izabrane iste proizvode za spavanje – Biodispozitiv u istim veličinama. Primena akcije je moguća samo u prodaji po punim maloprodajnim cenama, odnosno akcija ne može da se primeni na akcijske cene. Za sve dodatne informacije u vezi ove akcije možete pozvati naš pozivni info centar.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2023 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team