Akcija Danas

Želimo da nagradimo odlučne osobe koje donose hrabre odluke bez dugog razmišljanja.

Dok većina osoba samo razmišlja o svom zdravlju i ništa ne preduzima, hrabre osobe donose odluku odmah za svoje zdravlje. Zato što zdravlje ne može da čeka, doneli smo odluku da nagradimo odlučne osobe koje brinu za svoje zdravlje.

Preventivno informisanje

Organizujemo preventivnu dijagnostiku prostora i otkrivanje štetnog zračenja uz moguću povezanost sa trenutnim tegobama koje osećate. Dijagnostika zračenja i informisanje u vezi uticaja na zdravlje radi se u kućnom prostoru isključivo uz prisustvo svih ukućana, odnosno njihovu dozvolu ili pristanak.

Sačuvajte zdravlje

Ljudski organizam predstavlja složenu strukturu sa elektromagnetne tačke gledišta koja je sastavljena od skupova organa i sistema na koje elektromagnetno zračenje različito utiče. Termički efekti su dosta dobro proučeni i dokazani i obuhvataju fiziološke efekte i efekte promene ponašanja. Kontrolom zdravlja pre pojave prvih simptoma možete da sprečite mnoge bolesti i njihov loš ishod.

Akcija danas se odnosi na sve osobe koje se odluče odmah danas da naprave prvi korak za svoje zdravlje i prilikom naše posete u vašoj kući donesu tako važnu odluku. Vašu odlučnost ćemo nagraditi sa dodatnim poklonom koji ćete dobiti na vašu adresu kurirskom službom potpuno besplatno. 

Magnetni jastuk

Prilagođen da vaše spavanje bude potpuno udobno, vrlo lako se prilagođava položaju vrata i glave. Sastavljem je od posebnih sitnih vlakana vazdušne propustljivosti kako ne bi došlo do pojačanog znojenja za vreme spavanja. Sa jedne strane je napravljen od materijala za letnje uslove koji ima zadatak da hladi, a sa druge strane je kvalitetna vuna koja će vas ugrejati. U jastuku se nalazi magnetna traka koja će za vreme spavanja popraviti cirkulaciju u vratu, kako bi ustajanje bilo lakše, bez nepotrebnih bolova.

Akcija danas u kojoj vam kod prve posete i vaše odlučnosti poklanjamo posebno dizajniran magnetni jastuk, odnosi se samo na proizvode za spavanje iz serije Biodispozitiv.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.