BioDispozitiv Mami

Spavanjem sa dodatnim ojačanjem uz prirodna vlakna merino vune daju dodatni kvalitet.

Proizvodi sastavljeni od potpuno prirodnih materijala visokog kvaliteta pružaju potpunu udobnost i dodatni kvalitet sna bez vlage, neprijatnih mirisa i odlične podrške koštanom i mišićnom sistemu za vreme odmora.

Prirodni materijali

Proizvodi za spavanje iz serije Biodispozitiv Mami koriste samo prirodna vlakna, kokos, latex, vunu i pamuk. Prirodni materijali imaju posebnu ulogu u zaštiti od vlage i neprijatnih mirisa. Eliminacijom vlage u vašem krevetu ne mogu da žive štetni mikroorganizmi koji za vreme sna napadaju sistem za disanje pa je zato ova seriju preporučljiva za osobe sa plućnim i alergijskim bolestima.

Želimo da vas upoznamo sa svim našim proizvodima visokog kvaliteta koji moraju da zadovolje sve vaše potrebe sa ciljem da sačuvate dobro zdravlje. 

Samo visoko kvalitetni proizvodi za spavanje mogu da pruže dobar i miran san.

BioDispozitiv Mami

Sa vama smo često na sajmovima zdravlja i novih tehnologija u cilju da vas upoznamo sa još boljim načinom da očuvate dobro zdravlje. Posetite nas.

Predlažemo vam nove proizvode iz serije Biodispozitiv Mami sastavljeni isključivo od dobrih prirodnih materijala vrhunskog kvaliteta. Naša najbolja ponuda.

Kako bi zaštitili kvalitet koji je potreban za duži period korišćenja i sačuvali unutrašnje komponente koje čine BioDispozitiv, koristili smo otporne tkanine na rastezanje koje nastaje dužom upotrebom.

Dodatne informacije

Proizvod je potpuno napravljen od prirodnih materijala uz garanciju proizvođača i izjavi o uslađenosti medicinskim uređajem države proizvođača. Proizvod je moguće kupiti na rate prema važećem cenovniku i uslovima na dan potpisivanja ugovora i prema pravilniku o trenutno aktivnoj akciji. Predviđena trenutna akcija omogućava kupovinu ovog proizvoda sa popustom prema važećem cenovniku.

Maloprodajna cena proizvoda BioDispozitiv Mami formira se prema veličini proizvoda.

BioDispozitiv Mami se proizvodi isključivo za poznatog kupca prema specifikacijama uz akontaciju i rok proizvodnje.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2023 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team