BioMagnetic S

Prirodna terapija sa pojačanim delovanjem skraćuje vreme oporavka i stvara bolje uslove za regenerativne procese.

Degenerativne promene kičme zahvataju 2 zglobna sistema: diskove između pršljenova i male zglobove.
Promene na diskovima nastupaju starenjem, zbog gubitka sadržaja vode, starenjem krvnih sudova i slabljenjem vezivnog tkiva. Takva degeneracija kod mnogih osoba dovodi do izbočenja (hernije) diska i oštećenja hrskavične ploče. Posledično se na male zglobove prenose puno veće kompresione sile, što uzrokuje nastanak degenerativnih promena i na tim zglobovima.

Pravilna podrška

Pravilno držanje tokom dana isto tako je važno i za vreme dnevnog odmora. Postavljanjem magnetne podrške pravilno u vremenskom periodu od najmanje 1 sat može da počne terapija ubrzavanja cirkulacije krvi, što će vremenom popraviti mnoge sisteme. Izdvajamo koštani i zglobni sistem koji ima najveću važnost za pravilno i nesmetano kretanje. Primenom magnetne terapije kao podrške za vreme sedenja, povećava se međućelijska aktivnost i aktivira se proces revitalitacije. Promene koje se dešavaju tokom terapije mogu da se osete individualno u periodu od 6 do 12 meseci i u zavisnosti od stepena oštećenja ili godina starosti.

BioMagnetic S

Home Therapy

Energija magnetnog polja već stotinama godina uspešno se koristi u lečenju raznih bolesti. Svojim energetskim dejstvom magnetno polje u dužem periodu redovne primene utiče na sve ćelije našeg organizma i podstče njihov oporavak, normalizaciju membranskog potencijala, normalizaciju razmene materijia i ishranu Magpro1svake pojedine ćelije. Stabilno magnetno polje veće gustine i snage smanjuje upalne procese (smenjenje produkcije prostangladina i leukotrijena) koji uzrokuju bolove u vratu i leđima, stimuliše rast kostiju i povećava koštanu masu u tretmanu osteoporoze.

Dugotrajno sedenje i nedostatak fizičke aktivnosti slabe okolne mišiće, koji daju stabilnost zglobovima i kičmi, a dodatno uzrokuju i slabiju prokrvljenost i narušenu ishranu hrskavice. Stres dovodi do napetosti mišića, što narušava biomehaniku zglobova i kičme, a usput dovodi i do povećane želje za hranom.

Redovnom upotrebom BioMagnetic S – kućne terapije stvaraju se dobri uslovi za regerativne procese koji svoje najbolje rezultate pružaju posle redovne upotrebe nakog 6 ili 12 meseci. Uvek se predlaže dijagnostika pre upotrebe i posle upotrebe, kako bi se videla promena. Upotreba magnetene podrške ne isključuje kretanje i vežbanje ili unošenje suplemenata koji mogu da ubrzaju proces.

Biomagnetic S . Home therapy izrađen je od prirodnih sirovina i obezbeđuje dobru termiku i vazduhopropusnost. Zbog svoje saćaste strukture i elastičnosti, dozvoljava odlično prilagođavanje telu spavača pa je u tom smislu odlična podrška za vreme odmora tokom dana, a zbog dodatnog zgloba može da se koristi i u sedećem položaju za vreme dana u posebnoj veličini namenjenoj za sedenje.

Dodatne informacije

Proizvod je potpuno napravljen od prirodnih materijala uz garanciju proizvođača i izjavi o uslađenosti medicinskim uređajem države proizvođača. Proizvod je moguće kupiti na rate prema važećem cenovniku i uslovima na dan potpisivanja ugovora i prema pravilniku o trenutno aktivnoj akciji. Predviđena trenutna akcija omogućava kupovinu ovog proizvoda sa popustom prema važećem cenovniku.

Maloprodajna cena proizvoda BioMagnetic S je 56.590 dinara.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2023 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team