BioPain

Namenjen je momentalnom smanjenju bolova stvaranjem boljih uslova za regeneraciju.

Bolovi često mogu da smanje vašu funkcionalnost i ometaju redovne dnevne dužnosti. Često zbog bolova ne odlazite na posao, a ponekada zbog bolova osećate nervozu. Zato je vreme da smanjite bolove popravite pokretljivost na vrlo jednostavan način.

BioPain

Proizvod BioPain je konstruisan za smanjenje bolova delimičnih regija na kojima se koristi. Sadrži savitljivu magnetnu traku povećane indukcije ušivenu u pamučni matarijal vazdušne propustljivosti koji ne zadržava znoj.

Vrlo elatičan i savitljiv pamučni proizvod koji se može koristiti u svakoj prilici. Sadrži savitljivu magnetnu traku koja ima za cilj da lokalno pokrene cirkulaciju i metabolizam i time umanji bolove. Kvalitet prirodnim materijala ne dozvoljava znojenje i dozvoljava koži da slobodni diše. Dimenzije proizvoda su 40×40 i ispotučuje se u svojoj zaštitnoj torbici za prenos. Za više informacije o dodatnom poklonu pozovite naš info centar i saznajte i za druge akcije koje organizujemo za naše zadovoljne kupce.

Primenom magnetne terapije, postižu se povoljni biološki efekti, sa posebnim akcentom na regenerativne i stimulativne efekte. Dokazan je povoljan podsticajni efekat na povećanje koštane gustine, zarastanje kostiju nakon preloma – stimuliše stvaranje kalusa u kostima, moguća primena i za vreme gips-imobilizacije, moguća primena i pri postojanju metala u tkivu, poboljšanje imunoloških snaga organizma, poboljšanje cirkulacije i određenih osobina krvi (smanjenje agregacije trombocita).

Indikacije za primenu

Prelomi kostiju koji sporo zarastaju, povrede zglobova, ligamenata, tetiva i mišića, algodistrofični sindrom – Sudekova bolest, osteoporoza, poremećaji periferne cirkulacije, trofičke lezije zbog poremećaja arterijske i venske cirkulacije (varikozni ulkusi – Ulcus cruris), upalne i degenerativne reumatološke bolesti, kao i vanzglobni reumatizam, radikulopatije, neuritisi i polineuropatije.

Dodatne informacije

Proizvod je potpuno napravljen od prirodnih materijala uz garanciju proizvođača i izjavi o uslađenosti medicinskim uređajem države proizvođača. Proizvod je moguće kupiti na rate prema važećem cenovniku i uslovima na dan potpisivanja ugovora i prema pravilniku o trenutno aktivnoj akciji. Predviđena trenutna akcija omogućava kupovinu ovog proizvoda sa popustom prema važećem cenovniku.

Maloprodajna cena proizvoda BioHome je 12.000 dinara.

Sve dimenzije proizvoda su standardne i mogu se napraviti van serije isključivo za poznatog kupca uz avansnu uplatu i rok isporuke od 9 do 90 dana. Dimenzije proizvoda su 40 x 40 

Iskoristite mogućnost 10% popusta na online kupovinu.

Bezbednost Proizvoda

Granične vrednosti ekspozicije Statičkom magnetnom polju definisane su osnovnim preporukama Međunarodne komisije za zaštitu od nejonizujućih zračenja ICNIRP. Izmerena vrednost magnetne indukacije na proizvodu je u dozvoljenim granicama i kao takav se potpuno bezbedno može koristiti bez štetnih posledica na organizam. Na proizvodu je izmerena dozvoljena vrednost za izlaganje stanovništva statičkom magnetnom polju, prema ovim preporukama iznosi 40mT za celodnevno izlaganje. Profesionalna dnevna izloženost za celo telo je 200mT.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.