EAV Dijagnostika

Praćenjem promena na osnovnom nivou ćelije možemo da sprečimo mnoge tegobe koje mogu da nastanu u dužem periodu. To je metoda kojom se mnogo pre pojave jasnih simptoma bolesti registruju promene i prekid informacija na ćelijskom nivou.

Kako se kvantni pristup zdravlju EAV zasniva na činjenici da je svaki živi organizam izvor elektromagnetnog zračenja, to znači da organ koji je zdrav šalje zdrave frekvencije dok bolesni šalje nepravilne vibracije na osnovu čega je moguće otkriti stanje pojedinih organa i tkiva. Metoda poznata kao Elektropunkturna dijagnostika EAV ili Perkutana električna nervna stimulacija (PENS) zahvaljujući vezi između BAP (biološki aktivne tačke) i BAZ (biološki aktivne zone) kože, unutrašnjih organa i tkiva, može da odredi stanje odnosno funkciju organa i sprovede dijagnostiku.

Preventivna dijagnostika

Cilj dijagnostike je da utvrdimo koliki je uticaj zračenja u vašoj okolini na vaše zdravlje. Ukoliko dijagnostikujemo promene u zdravlju pre pojave prvih simptoma i detektujemo zračenje u vašem prostoru, možemo da uklonimo zračenje i sprečimo tegobe na vreme, pre pojave prvih simptoma.

Metoda poznata kao Elektropunkturna dijagnostika po Volu – EAV (nem. Elektroakupunktur nach Voll-EP) ili Perkutana električna nervna stimulacija (eng. Percutaneous Electrical Nerve Stimulation – PENS). Elektropunkturna dijagnostika po metodi dr Voll-a je bila najrasprostranjenija metoda elektopunkturne dijagnostike. Bila je osnovni mehanizam rada svih dijagnostičkih i  terapijskih aparata u oblasti biorezonatne medicine. Ova metoda nastala je 1953. godine, kada je dr Reinhold Voll, u saradnji sa inženjerom F. Verner – om započeo razvoj novih metoda elektropunkturne dijagnostike.

Indikatore koristimo isključivo u cilju dobijanja informacija o trenutnom stanju organizma.

Kakav je vaš zdravstveni potencijal?

Detektovanjem niza stanja između zdravlja i bolesti, stanja telesnih sistema i njihove fiziološke povezanosti, obrazaca koji se ponavljaju, a zatim uključenih spoljašnjih i unutrašnjih faktora – moguće je razumeti smisao nastalih promena i pronaći pristup koji pokreće povratak u optimalno stanje ravnoteže.

Upoznajte bolje preventivnu dijagnostiku

Osnovni cilj preventivne dijagnostike je da bez štetnih posledica, sa velikom pažnjom i neinvazivno otkrijemo skrivene uzroke neravnoteže i njihov uticaj na funkciju organa i pronađemo uzrok za tegobe koje trenutno osećate ili već duže vreme trpite i ne možete da popravite. Ovim pristupom možemo vaše zdravlje da usmerimo u proces napretka i jačanje zdravstvenog potencijala.

Nakon završene dijagnostike prolazimo kroz vaše rezultate gde možete mnogo da naučite o sebi i procesima koji se odvijaju ispod površine kože. Analizom podataka višeslojnih merenja, osigurani su rezultati u obliku detaljnog izveštaja koji identifikuju područja izvan ravnoteže, a zatim vas vodimo u smeru obnove i jačanja zdravstvenog potencijala. Zahvaljujući visokoj osetljivosti mernih uređaja u otkrivanju i određivanju funkcionalnog odstupanja, omogućen je personalizovan i potpuni pristup u izboru optimalnog preventivnog i stabilizacijskog programa. Svo vreme na raspolaganju vam stoji certifikovani savetnik sa dugogodišnjim iskustvom.

U stanju zdravlja elektromagnetne vibracije, širokog spektra su u sinhronicitetu. Odstupanje od energetske harmonije (energetske homeokineze) dovodi do patoloških promena, u početku na funkcionalnom nivou, a potom dolazi do promena na tkivima i ćelijama. Elektromagnetni talasi niskog intenziteta dopiru do ćelija, tkiva, organa, sistema organa i putem rezonatnog odgovora pojačavaju fiziološke (normalne) vibracije ili ublažavaju, odnosno otklanjaju patološke frekvence u tkivu organizma.

Brza, pouzdana, bezbolna, dijagnostička metoda otkriva najranija odstupanja od normalnog (zdravog) organizma na putu prema problemima koji se najčešće zovu bolest. Sveobuhvatan sistematski pregled, udoban, bez štetnog zračenja, bez posebne pripreme za pregled, bez kontraindikacija, a dopunjuje se sa drugim medicinskim procedurama koje se koriste.

Pregled mogu da obave i osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, stentom, veštačkim metalnim delovima u telu (kuk, koleno).

Pregled za jednu osobu traje u proseku 30 minuta, bez prethodne pripreme za pregled. Radi se u sedećem položaju bez bolova ili drugih neprijatnosti. U svakom trenutnku dijagnostiku je moguće prekinuti. Ovakav pregled nema štetnog uticaja na zdravljei mogu da ga urade aplosutno sve osobe pa čak i osobe sa ugrađenim implantima.

Cena preventivne EAV dijagnostike za jednu osobu iznosi 6.000 dinara. U prikazanoj ceni nije uračunat pdv.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.