Zračenje u prirodi

Prirustvo prirodnog zračenja u prirodi nije vidljivo i zato predstavlja izuzetno veliku opasnost po zdravlje svih ljudi.

Svakodnevno smo izloženi štetnim zračenjima različitog intenziteta i vrsta. Najveća opasnost je što štetna zračenja ne možemo registrovati po njihovom nastanku, niti ih možemo ispitivati nekim jednostavnim metodama, što može ozbiljno da naruši zdravlje.

Geopatogena (Geovibraciona) zračenja

Geovibraciona zračenja su štetna zračenja, čiji se izvor nalazi ispod površine zemlje. Njihova pojava može da izazove sve ono što preseca, raslojava ili na bilo koji drugi način remeti prirodne homogenosti Zemljinih slojeva.

Dr. Ernst Hartmann utvrdio je pravilno periodično ponavljanje zračenja i da izvori toga zračenja nisu podzemni. U nastavku istraživanja ustanovio je da postoje energetski zidovi debljine 20 centimetara koji se pružaju u pravcu sever-jug i istok-zapad i čine mrežu dimenzija 2×2,5 metara. Secišta „zidova“ Hartmannove mreže nazvani su Hartmannovi čvorovi i oni su izuzetno patogeni. Ako se ovakvo zračenje nađe na istom prostoru sa drugim zračenjima postaju posebno štetna. Pretpostavlja se da su u takvim slučajevima čak i kancerogena. Vrlo je opasna kombinacija više vrsta zračenja.

Duža izloženost kompleksnom uticaju štetnih zračenja iz prirode, izuzetno remeti energetsku strukturu bioloških sistema i odražava se na pojavu različitih oboljenja kako psihomentalnih tako i fizičkih.

Detekcija prirodnog zračenja

Prijavite se za detekciju prirodnog zračenja elektronskim indikatorom Fenix. Detektor radi isključivo na frekvencijama radio talasa i potpuno je objektivna metoda detekcije. Egzaktno merenje donosi vrlo precizne rezultate bez odstupanja i sasvim jasno može da ukaže na potencijalnu opasnost na zdravlje u budućnosti.

Geobiologija je grana nauke koja nam ukazuje na uticaj štetnih prirodnih zračenja i pomaže nam da taj uticaj otklonimo. Nauka nam danas pruža mogućnost tačne detekcije i merenja zona štetnih zračenja, intenziteta prirodnog zračenja iz okoline, registrovanje geopatogenog zračenja i merenje promene magnetnog polja u životnom prostoru. Samo merenje će nam ukazati na prisustvo zračenja, dok je na nama da primenimo načine zaštite i otklanjanje posledica.

Podzemne vode

Tokom proticanje vode dolazi do jonizacije molekula vode a kretanje naleketrisanih čestica (jona) dovodi do nastanka elektromagnetnih zračenja. Na mestima gde se dolazi do ukrštanja tokova podzemnih voda sa Hartmanovom i Kurijevom mrežom dolazi do izliva energije i snažnog verikalnog zračenja. Mesto na kojem zračenje izbija na površinu naziva se epicentar zračenja. Zračenje može ići u visinu do nekoliko kilometara tako da stanovnici visokospratnica nisu zaštičeni.

Opšta karakteristika ovih zračenja je da su to niskofrekvetna zračenja koja deluju na ljudski organizam i ostala živa bića iritirajući normalan rad ćelija, tj. izazivajući promene membranskog potencijala (depolarizuju ih ili ih hiperpolarizuju), što dovodi do ozbiljnog poremećaja elektromagnetnog svojstva krvi i šire i do poremećaja celokupne energetske strukture bioloških sistema.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.