ESS Istraživanje

Približavanjem prirodi i boljoj životnoj energiji za dobro zdravlje, istražujemo bolje prirodne resurse.

Prirodni resursi predstavljaju sve materijalne resurse u prirodnoj sredini koji jednog dana mogu biti iskorišćeni, a uz pomoć buduće tehnologije i u određenim socio-ekonomskim uslovima. Obzirom da su uslovi eksploatacije promenljive kategorije, može se reći i da je obim resursa takođe promenljiv. Prirodni resursi su opšte dobro i zajedničko bogatstvo. Njihovo korišćenje, privredna primena i ekonomsko vrednovanje treba da budu planski usmereni i namenski konstrolisani.

Bez obzira na vrstu, strukturu i pojedinačne količine, oni su osnov za predstojeći privredni i ekonomski razvoj svake zemlje, tako i Srbije. Naravno, postoji i deo prirodnih resursa koji mora ostati izvan ekonomskih i privrednih tokova i koji treba da bude sačuvan za sadašnje i buduće generacije, a to posebno važi za one resurse koji se teško obnavljaju i neobnovljive prirodne resurse.
Na svetu ima svega dovoljno za svih 7 milijardi ljudi koji na njemu žive ali je bitno znati sve pravilno rasporediti kao i unapređivati postojeće izvore hrane, vode i energije. Mi smo okruženi brojnim resursima koje ne treba eksploatisati već samo pravilno usmeriti. 

Istražujemo potpuno prirodne resurse koje možemo da koristimo za unapređenje naših proizvoda za bolji život ili još bolje spavanje što čini ukupnu celinu da život bude zdraviji. Svakako, na samom početku važno je da saznate više o prostoru u kome živite i na taj način stvorite prirodne uslove za obnovu svoje životne energije za vreme odmora i spavanja. Prijavite se za detekciju zračenja u vašem kučnom ili poslovnom prostoru. Nakon detekcije možemo da vam predložimo prirodni način zaštite za vaš prostor.

PODZEMNI VODENI TOKOVI

Proverite mesto na kome se nalazi vaš krevet

Dinamičko, turbulentno kretanje vode u dubinama zemljine kore, iazaziva pojavu geopetogenog zračenja i ono se širi od svog izvora prema površini i iznad površine zemlje. Zračenja podzemnih vodenih tokova su nestabilna, promeljiva i mogu biti jača danju, sredinom leta, pri punom mesecu i za vreme jake ektivnosti sunčevih erupcija.

Hartmanova mreža zračenja

Globalnu mrežu zračenja otkrio je nemački istraživač, pionir geobilogije Dr. Ernest Hartman. Prostire se oko cele planete u pravcima sevej – jug i istok – zapad. Najopasnije je zračenje na mestima gde se zone zračenja ukrštaju. Ta mesta se nazivaju HArtmenovi čvorovi, izuzetno su opasna i mogu dovesti do određenih poremećaja u fukncionisanju organizma, izazivajući neobjašnjive sipmtome, bolove ili čudne reakcije organizma.

TRAŽITE DETEKCIJU ZRAČENJA

Prijavite se za detekciju zračenja u vašem prostoru

Uticaj loše zone spavanja može da deluje različito na naše organe. Postoji mogućnost da smanjite ili čak ukinete efekat lečenja ili lekova.  Prve smetnje su često blage i deluju uopšteno: Nesanica, vrtoglavica i blaga nestabilnost, ubrzani puls, aritmija, a kasnije dolazi do pojave većih simptoma bolesti.

Prijavite se za detekciju prirodnog zračenja elektronskim indikatorom Fenix. Detektor radi isključivo na frekvencijama radio talasa i potpuno je objektivna metoda detekcije. Egzaktno merenje donosi vrlo precizne rezultate bez odstupanja i sasvim jasno može da ukaže na potencijalnu opasnost na zdravlje u budućnosti.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.