Giveaway

Pripremili smo iznenađenja za vas i vašu porodicu. Poklanjamo vam preventivno informisanje i dijagnostiku. Upoznajte još bolje svoje zdravlje.

Svakog meseca poklanjamo besplatne preglede za prvih 10 prijava koje možete uputiti putem mail adrese. 

Poklon dijagnostika uključuje otkrivanje svih štetnih zračenja u vašem prostoru i dijagnostiku stanja zdravlja sa ciljem da povežemo vaše tegobe sa uzrocima koji se nalaze u okolini, a koje  možemo da otkrijemo indikatorima.

Detekcija zračenja u kućnom prostoru

Preventivna briga o zdravlju ipak je puno bolja od čekanja da se pojave prvi simptomi. Upoznajte moguće uljeze u vašoj kući koji svaki dan štetno utiču na zdravlje, a ne mogu da se otkriju očima. Uklonite toksična mesta u vašoj kući.

Uticaj zračenja

Duža izloženost uticaju štetnih zračenja isključivo remeti energetsku strukturu bioloških sistema. Dugi uticaj štetnih zračenja kod slabije građenih ličnosti,dovodi do pojave najštetnijih oboljenja, pa čak i do smrti. Izuzetno toksična mesta su ona na kojima se čovek najduže zadržava, a to je spavaća soba gde najviše provodimo vremena, čak trećinu svog života.

Prijavite se za detekciju zračenja u vašoj kući, upoznajte štetne izvore koji mogu da deluju na vaše zdravlje i ono što je najvažnije pravilan način da se zaštitite od zračenja iz okoline.

Pregrejavanje je posebno štetno za nerazvijena tkiva vaskularni sistem ili sa nedovoljnom cirkulacijom (oči, mozak, bubrezi, želudac, žučna kesa i bešika). Ozračenje očiju može dovesti do zamućenja sočiva (katarakte), što se ne otkriva odmah, već nekoliko dana ili sedmica nakon izlaganja. Razvoj katarakte je jedna od retkih specifičnih lezija uzrokovanih elektromagnetnim zračenjem radio frekvencija u rasponu od 300 MHz – 300 GHz pri gustoći energetskog fluksa od preko 10 mW/cm 2. Osim katarakte, moguće su opekotine rožnjače kada su izložene elektromagnetskom zračenju.

Preuzmite poklon

Prijavite se za detekciju zračenja u vašem prostoru i dijagnostiku zdravlja na kvantnom nivou. Možemo da vam ukažemo na trenutne tegobe sa zdravljem i pronađemo zajedno sa vama uzroke za takvo stanje, a posebno se osvrćemo na tegobe koje mogu da nastanu sa ciljem da ih sprečimo pre pojave prvih simptoma. Saznajte više pozivom našem info centru i zakažite posetu vašoj porodici. Upoznajte još bolje svoje zdravlje i prostor u kome živite ili radite.

Nejonizujuća elektromagnetna polja i zračenje često su deo naše svakodnevnice. Elektromagnetna interakcija je karakteristična za nabijene čestice. Nosioci energije između takvih čestica su fotoni elektromagnetnog polja ili zračenja. Dužina elektromagnetnog talasa (m) u vazduhu povezana je sa njegovom frekvencijom f (Hz) odnosom λf = s, gde je sa– brzina svetlosti.

Elektromagnetna polja i zračenje se dele na nejonizujuće, uključujući lasersko zračenje, i jonizujuće. Nejonizujuća elektromagnetna polja (EMF) i zračenje (EMR) imaju spektar oscilacija sa frekvencijom do 10 21 Hz. Elektrostatičko polje (ESP) u potpunosti karakteriše jačinu električnog polja E (V/m). Konstantno magnetsko polje (PMF) karakteriše jačina magnetnog polja H (A/m), dok je u vazduhu 1 A/m – 1,25 μT, gde je T tesla (jedinica jačine magnetnog polja).

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.