Mapa Pokrivenosti

U cilju da lakše dođemo do vas i pomognemo vam u detekciji zračenja osposobili smo stručne saradnike i u vašem kraju.

Elektromagnetna zračenja predstavljaju elektromagnetna talasna kretanja koja mogu da nastanu i da se prenose u materijalnoj sredini i predstavlja energiju koju elektromagnetni talasi ili materijalne čestice prenose kroz prostor. Svi oblici elektromagnetnih zračenja koja u interakciji sa materijom nemaju dovoljno energije da izvrše jonizaciju materije. Odnose se na deo spektra čija je energija fotona manja od 12eV. Obuhvataju sva elektromagentna zračenja čija je talasna dužina veća od 100nm. U nejonizujuća zračenja spadaju zračenja nižih energija kao električna i optička zračenja.

Prijavite se za detekciju

Zbog sve većih štetnih uticaja na okolinu, pokrenuli smo razna istraživanja i na osnovu njih napravili smo mnoge načine da zaštitite svoje telo za vreme rada, vožnje, odmora ili spavanja. Upoznajte bolje zračenja koja vas okružuju i kakav uticaj imaju na vas.

Često ste umorni?

Osećate često umor i ne uspevate dovoljno da se odmorite. Kada se naspavate imate osećaj da se niste dovoljno odmorili.

Odgovor za ovakva stanja često se nalaze u vašoj okolini koja na vas utiče loše. Zato, upoznajte zračenja koja vas okružuju analizom prostora i učinite sve da imate lepši osećaj i više energije tokom dana.

Prijavite se za analizu prostora.

Zračenja ne možemo da vidimo, ali naše telo ih oseti.

Cilj detekcije prostora ne sme da bude samo eliminisanje štetnih uticaja. Veoma je važno da se očuva prirodna specifičnost prostora, da se ne deformišu ostala polja i zračenja i da se ne deformišu ili smanjuju pozitivni uticaji. Rad u dobro energetskom prostoru znači da ćete se vi osećati bolje i da je veći efekat vaše radne angažovanosti.

Mapa pokrivenosti

Pokrili smo do sada veće gradove i manja mesta u okrugu stručnim saradnicima osposobljenim za rad sa indikatorima za detekciju zračenja. Naši osposobljeni saradnici će vam pomoći da pronađete najbolje mesto za odmor i izaberete proizvod po vašim ličnim potrebama.

Za sve dodatne informacije stoji vam na raspolaganju naš info centar gde možete da dobijete sve potrebne informacije. Trenutno se nalazimo u Novom Sadu, Subotici i Nišu uz sva pripadajuća okolna mesta, a ambiciozno planiramo i da dođemo u Kragujevac i Novi Pazar.

Ako ste ambiciozni i potreban vam je posao za stalno ili kao dodatni posao, a imate iskustva u direktnoj prodaji na terenu, prijavite se odmah za rad u našem timu.

RADITE SA NAMA

Tražimo komunikativne, odgovorne i kreativne osobe spremne da donose nove ideje

Korporativna kultura naše kompanije zasniva se na vrednostima i hrabrosti za sklapanje partnerstava, istrajnosti i inovacijama. Mi očekujemo mnogo, ali i imamo mnogo toga da ponudimo. Naš cilj je da nagradimo ostvarene rezultate i posvećenost, ne samo putem naknada koje se odnose na učinak i odgovornost zaposlenih i koje se dopunjavaju socijalnim i penzijskim doprinosima u skladu sa nacionalnim nivoima. Naša kompanija takođe daje najviši prioritet aspektima razvoja, odgovornosti svakog pojedinca i njegovim ličnim razvojem, otovorenoj komunikaciji, stabilnoj i pouzdanoj saradnji i posebno izdvajamo zajedničku radnu atmosferu kao idealan način za rad u kolektivu.

Tražimo sposobne i proaktivne osobe, odgovorne i kreativne ljude spremne da misle samostalno i donose nove ideje, sa konstruktivnim pristupom radu, fleksibilni, organizovani i energični, sposobnii za interakciju sa različitim vrstama klijenata. Ako ste spremni na saradnju i zainteresovani u ličnom i zajedničkom napretku, stojimo vam na raspolaganju za sastanak i dogovor oko buduće saradnje.

Postanite deo našeg tima i radite sa nama već sutra

Svaki problem lakše je rešiti ako ste okruženi prijateljima.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.