Želite znanja primenjena u praksi i stručne predavače? Programi Poslovnog učenja u oblasti vašeg poslovnog sistema osmišljeni su sa ciljem usavršavanja postojećih znanja i veština u skladu sa svetskim saznanjima sa područja menadžmenta, marketinga i prodaje.

OBRAZOVANJE

Analiza ličnih kompetenci, sposobnosti, znanja i veština pojedinaca

Program usavršavanja poslovnog učenja mogu upisati polaznici sa završenom minimalno srednjom školom, kao i osobe sa završenom višom ili visokom školom, odnosno svi koji su spremni na interaktivni rad i usvajanje praktičnih znanja i veština. 

Možete razmišljati da nema smisla učiti i očekivati više, kada je na tržištu vrlo neprijatna situacija koja budi nemir i osećaj nepravde. Međutim, istovremeno ne možete pronaći ni jedno radno mesto gde usavršavanje nije potrebno, gde od vas ne očekuju više. Dinamično tržište od nas traži konstantne promene i veliki je izazov za sve koji žele da budu uspešni! Uspeh nije moguće ostvariti starim načinom razmišljanja i rada. Aktivna konkurencija, brzi razvoj i nove tehnologije naglašavaju potrebu za usavršavanjem i specijalizacijom na svim radnim mestima. Poslodavci to od vas očekuju, a vi odlučujete u kojem smeru ide vaša karijera  i kako će ona izgledati u budućnosti koju samo vi kreirate..

Procena aktuelnog psihološkog stanja  je namenjena ljudima koji imaju izvesne psihološke teškoće i fokusirana je na procenu izraženosti tegoba, njihovu vrstu i kvalitet. Koristi se u praćenju pogoršanja i poboljšanja stanja, praćenju efekata terapije.
Sastoji se od razgovora sa psihologom i primene standardizovanih psiholoških mernih instrumenata. Po završenoj analizi testova, stručno lice Vam saopštava rezultate u usmenoj ili pismenoj formi i obezbeđuje mogućnost savetovanja povodom rezultata .

Steknite znanje analizom konkretnih primera iz poslovne prakse

Osim znanja usavršite veštine potrebne za uspešan rad na ličnom razvoju

Program poslovnog usavršavanja omogućava usvajanje potrebnih menadžerskih veština za uspešno organizovanje, motivisanje i vođenje ljudi. Uči Budući menadžeri moraju da nauče šta treba da postanu, znaju i rade, kako da unaprede svoj uticaj na ljude, kako da planiraju, organizuju, vode i kontrolišu ljude, kako motivisati sebe i druge, kako biti uspešniji u obavljanju zadataka. Praktične vežbe i tehnike omogućuju uspešno suočavanje sa realnim izazovima i razvijanje prvorazrednih menadžerskih veština koje će dramatično unaprediti sposobnosti vođenja ljudi i ostvarivanje zadatih ciljeva.

Svaki problem lakše je rešiti ako ste okruženi prijateljima.

Popravite još bolje svoje poslovne rezultate

Budite uvek korak ispred drugih

Izaberite programe prema vašim potrebama

Kao zahvalnost vama koji ste napravili svoj prvi korak i tražili poslovni savet, razvijali smo programe koji su pomogli da se dostignu bolji rezultati u poslu. Vaše lične potrebe pomogle su nam da zajedno nađemo brži put u rešavanju vaših prepreka.

Ukoliko imate predloge i sugestije uvek nas možete kontaktirati

home@geniusgroup.rs

Usavršite svoj lični potencijal

GeniusGroup

Copyright © 2021 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Web Radio

All rights reserved.

No part of this publication may be reproduced, distributed, or transmitted in any form or by any means, including photocopying, recording, or other electronic or mechanical methods, without the prior written permission of the publisher, except in the case of brief quotations embodied in critical reviews and certain other noncommercial uses permitted by copyright law.

Kontakt tehničke podrške i vaš predlog za izmenu ovih stranica možete napisati na podrska@geniusgroup.rs

We use icon pic from https://www.freepik.com