Osiguranje proizvoda

U vremenu velikih žurbi i neizvesnosti spremni smo da preuzmemo rizik za vašu otplatu proizvoda na rate. Saznajte više o dodatnom osiguranju proizvoda.

Svi naši proizvodi mogu biti dodatno osigurani kod otplate na rate i sa ovom garancijom možete još više da uživate u proizvodima koji su namenjeni vašem boljem zdravlju. U nastavku teksta saznajte više o dodatnom osiguranju.

Proizvode možete dodatno osigurati uz vinkulaciju polise osiguranja u korist Genius Group na ime izmirenja duga u slučaju upokojenja. Jedan ugovor se može koristiti u slučaju više kupovina proizvoda u svrhu garancije na ime naplate potraživanja od strane Genius Group. Naslednici nemaju obavezu plaćanja ugovora posle smrti naslednika. Isplata razlike sredstava je na račun naslednika.

Mogu se osigurati lica od 50 – 80 godina starosti. Trajanje osiguranja je do 90. godine života osiguranika. Premija osiguranja se uvek plaća 10 godina. Istek osiguranja je u godini u kojoj osiguranik napuni 90 godina života. Ugovor je ujedno i štednja koja se isplaćuje po isteku osiguranja.

Predlažemo vam dobru saradnju sa osiguravajućom kućom Grawe, za koju smatramo da ima idealne uslove i odličnu ponudu osiguranja. Za osobe koje imaju do 80 godine života, mesečno ulaganje je 2.097 dinara, za osobe koje imaju do 70 godina života mesečno ulaganje je 1.448 dinara, a za osobe koje imaju do 60 godina života, mesečno ulaganje je 1.195 dinara.

Za sve dodatne informacije u vezi osiguranja proizvoda kod otplate na rate možete saznati putem našeg kontakta ili pozivom info centru na stranici za kontakt. Sve informacije koje se nalaze na ovoj stranici dobija kupac odmah po potpisivanju ugovora. Više informacija o osiguranje možete dobiti i na mail gordana.stojanovski@grawe.rs

Upoznajte naše nove proizvode

Patentiramo samo najbolje

Pokrećemo istraživanja u želji da stvorimo još bolje proizvode koji će sačuvati i popraviti zdravlje. Ostanite sa nama i izaberite samo najbolje za sebe.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.