Većina ljudi koji žele da razviju svoje sposobnosti zainteresovani su za  psihološko testiranje. Najveće interesovanje postoji za testove ličnosti i testove inteligencije i sposobnosti. Pored osnovih testova opisivanja osobina ličnosti razvili smo mnoge druge testove za izbor posla ili bilo koja druga istrazivanja poslovnih osobina u vama.

NAPRAVITE IZBOR ZA TESTIRANJE

Izaberite test koji je idealan po vašim potrebama

Testiranjem saznajete zbog čega ste danas manje zadovoljni sobom i kako možete da promenite ili unapredite kod sebe ono što želite. Saznaćete koji je tip ličnosti kod Vas dominantan, koje su Vaše kompetencije i kako je najbolje da pristupite komunikaciji sa drugima kako biste postigli dobre rezultate. Upoznaćete slabe strane Vaše ličnosti i oblasti u kojima potencijalno možete imati probleme, a sve u cilju prevencije ili promene direkcije u posmatranju postojećeg problema. Testiranjem možete bolje da sagledate svoju ličnost iz druge perspektive i uvideti zbog čega Vas možda drugi vide drugačije nego što ste Vi videli sami sebe.

Online testiranje

Kada niste zadovoljni svojim životnom situacijom u kojoj se trenutno nalazite onda je vreme da napravite promene. Pre nego što se odlučite na promene vaših osobina, napravite testiranje vaših osobina i bolje ih upoznajte. Dozvolite testovima da vam kažu koje su vaše loše strane na kojima treba da radite. To je prvi korak u promene ličnih osobina..

Upoznajte bolje svoje osobine i otkrijte na kojim ličnim osobinama prvo trebate da radite. Svaki korak zavisi samo od vas i vaše želje da postanete bolji. Promenom vaših osobina i vaš svet oko vas postaje drugačiji. Naučite kako da se postavite u određenim situacijama, kako da komunicirate sa drugim ljudima i danapravite najbolju verziju sebe u kojoj ćete uživati, a vaš život će postati sasvim drugačiji.  Važno je samo jedno, da ste samo vi odgovorni za situaciju u kojoj se nalazite i da samo vi možete da menjate svoj život, pravilnim koracima koji se nauče. Napravite pravu odluku i krenite u jedno mnogo lepše iskustvo.

Online testiranje psiholoških osobina je pravi put do boljeg i stabilnijeg mentalnog zdravlja

Testiranje ličnih osobina

Profil ličnosti pružiće Vam informacije o tome u kojoj meri su osnovne dimenzije i osobine ličnosti izražene kod Vas u odnosu na prosek u populaciji. Saznanje o tome koje su osobine i veštine kod Vas ispodprosečno ili iznadprosečno izražene pomoći će Vam da bolje razumete sebe i razloge potencijalnih nezadovoljstava i pomoći će Vam prilikom budućih odluka, dilema i nedoumica. Pronaći ćete koje veštine treba unaprediti kako biste postigli željeni cilj, izbegli probleme koji se ponavljaju, unapredili svoje postignuće u nekoj oblasti ili sferi života. Kao i celokupan kvalitet života.

Povećana želja svakog poslodavca da upozna bolje svoje zaposlene i porast inicijative poslodavaca za sveobuhvatnom proverom novih kandidata za novu radnu poziciju koja podrazumeva i određeni nivo psihološkog testiranja i psihološkog intervjua je na tržištu prepoznat i opravdan, a nosi veliku odgovornost za izbor kandidata.

Povećajte brzinu i napredujte brže

Vaše poslovanje može biti mnogo uspešnije u odnosu na druge

Primanje novih kandidata u radni odnos uvek podrazumeva rizik, kako u smislu činjenice da kandidat kome je ukazano poverenje praktično može da ne ispuni očekivani nivo produktivnosti, dok kandidat kome nije pružena prilika, iz ma kog razloga, mogao je da bude veliki potencijal u jednoj organizaciji. Upravo psihološko testiranje smanjuje mogućnost ovakvih promašenih „investicija“.

Psihološko testiranje omogućava brzu selekciju kandidata. Sastoji se od brojnih testova za utvrđivanje psihološkog profila kandidata; procenu opštih i specifičnih sposobnosti i osobina ličnosti; testa ličnosti, testa inteligencije, testova za utvrđivanje kognitivnih sposobnosti i potencijala – komunikacija, planiranje, organizacione sposobnosti, liderstvo, socio-emocionalne inteligencije.

Testiranje poslovnih osobina

Proverom profesionalne orijentacije i detaljanim testiranjem vaših  poslovnih osobina i preferencija, kroz koji ćemo otkriti vaše talente, najjače i naslabije strane ličnosti, u kojem zanimanju ćete najviše uživati, biti srećni, uspešni i ostvareni, pronači čemo najboljenje poslovno rešenje za vas. Takođe, detaljan upitnik će doneti odgovore i koji su delovi vaše ličnosti i osobine koje možete da razvijate, kao i koja su vaša tajna lična oružja na koje možete uvek da se oslonite. 

Ličnost je nešto što je stalno, ali se ponašanja menjaju i ističemo da je svaki rezultat testa individualan i jedinstven, jer nijedna osoba nije ista. Kroz lični razgovor možemo da protumačimo vaš rezultat i da vas savetujemo za što uspešniju budućnost. Koristimo mnoge alate idealane za profesionalnu orijentaciju jer osim rezultata jednog kandidata, koriste se i druge baze testova koje mogu da pomognu da otkrijemo karakteristike ličnosti u cilju profesionalnog razvoja i zato su rezultati veoma jasni i realni.

Razvijanjem poslovnih veština jačate celokupnu organizaciju

Stalno takmičenje samih sa sobom je želja da znate koliko ste danas bolji nego juče

Svaki problem lakše je rešiti ako ste okruženi prijateljima.

Popravite još bolje svoje poslovne rezultate

Budite uvek korak ispred drugih

Izaberite programe prema vašim potrebama

Kao zahvalnost vama koji ste napravili svoj prvi korak i tražili poslovni savet, razvijali smo programe koji su pomogli da se dostignu bolji rezultati u poslu. Vaše lične potrebe pomogle su nam da zajedno nađemo brži put u rešavanju vaših prepreka.

Ukoliko imate predloge i sugestije uvek nas možete kontaktirati

home@geniusgroup.rs

Usavršite svoj lični potencijal

GeniusGroup

Copyright © 2021 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Web Radio

All rights reserved.

No part of this publication may be reproduced, distributed, or transmitted in any form or by any means, including photocopying, recording, or other electronic or mechanical methods, without the prior written permission of the publisher, except in the case of brief quotations embodied in critical reviews and certain other noncommercial uses permitted by copyright law.

Kontakt tehničke podrške i vaš predlog za izmenu ovih stranica možete napisati na podrska@geniusgroup.rs

We use icon pic from https://www.freepik.com