Posebna ponuda

Slavimo naših uspešnih 30 godina kvalitetnog rada. Pripremili smo za vas poseban popust.

Slavimo 30 godina uspešnog rada i u to ime smo pripremili poseban popust od 30% na maloprodajnu cenu BioDispozitiv 5G. Pozivamo vas da iskoristite ovaj veliki popust i već danas napravite prvi korak da sačuvate vaše zdravlje dobrim proizvodom. U periodu od 01.03.2023. – 31.07.2023. za sve nove kupce pripremili smo dodatne popuste i poklon koji možete dobiti uz online naručeni proizvod putem ove stranice.

BioDispozitiv 5G

Ako već duže vreme osećate veliki umor, pad energije, manjak koncentracije, čestu pospanost i nedostatak svežine nakon sna, napravite promenu u svojoj rutini. Prvo proverite mesto na kome spavate, kvalitet materijala, udobnost, položaj kreveta i na kraju proverite sva zračenja u blizini koja prostim okom ne mogu da se vide ili osete. Osigurajte za sebe dobro i mirno mesto za spavanje od prirodnih materijala, napravljen da budete potpuno bezbedni i probudite se sa puno energije. Uklonite sva štetna zračenja u prosturu gde spavate i sačuvajte zdravlje.

Spavajte bezbedno uz BioDispozitiv 5G

Kada je telo u dužem vremenu izloženo veštačkim i prirodnim elektromagnetnim poljima, javlja se vrlo mala promena u funkciji metabolizma epifize, vrlo mala promena ali izuzetno važna iz mnogih razloga. Promene nastaju iz aktivnosti regulisanih metabolizmom, lučenjem hormona melatonin, koji osim što reguliše san, pokreće i niz hormonalnih procesa, od epifize do nadbubrežne i štitne žlezde. Melatonin u toku noći oslobađa složenu seriju hormona koji deluju na ceo organizam.

SPAVAJTE KVALITETNO

BioDispozitiv 5G

Saznajte kako da sačuvate i obnovite energiju dok spavate i da se nakon ustajanja osećate odmorni za ceo dan koji je pred vama. Postavite BioDispozitiv vrlo lako na vaš krevet i spavajte bezbedno, sa puno više mirnog sna, bez buđenja. Osigurajte za sebe bezbedno mesto za spavanje, spavajte kvalitetno i probudite se potpuno odmorno. 

Iskoristite posebnu ponudu

Detalje o našoj posebnoj prazničnoj ponudi možete dobiti pozivom info centru. Ova posebna ponuda traje do 31.07.2023. godine i odnosi se samo na proizvod BioDispozitiv naručen po tačnim specifikacijama i dimenzijama vašeg ležaja za spavanje. 

Dodatne informacije

Proizvod je potpuno napravljen od prirodnih materijala uz garanciju proizvođača i izjavi o uslađenosti medicinskim uređajem države proizvođača. Proizvod je moguće kupiti na rate prema važećem cenovniku i uslovima na dan potpisivanja ugovora i prema pravilniku o trenutno aktivnoj akciji. Predviđena trenutna akcija omogućava kupovinu ovog proizvoda sa popustom prema važećem cenovniku.

Detalje o ovom proizvodu možete naći na stranici namenjenoj za ovu vrstu proizvoda.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2023 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team