Preuzmite Vaš Poklon

Svake godine za vas pripremamo poklone koji dolaze u pravi trenutak i mogu nekoga da obraduju.

Briga za zdravlje je najvažnija odluka koju trebate da donesete ove godine. Zato želimo da vam pokažemo podršku i pripremili smo poklone koje u dogovoru sa nama možete da iskoristite.

Čak i najmanji elektromagnetski nečujni šum remeti normalan proces dubokog sna, stvarajući stres telu u obliku vrlo suptilne agresije. Uvereni smo da smo spavali i umesto toga najvažnija faza sna, ona duboka koja detoksificira mozak i održava ga efikasnim, uveliko je inhibirana. Poslednjih godina naš je san postao neverovatna meta smetnji u našim domovima: wi-fi, satelitska TV, alarmni sistemi, baby monitori, mobilni telefoni, sistemi daljinskog upravljanja, radio-TV prenosni tornjevi, pretvarači kućnih aparata ili fotonaponski paneli stvarajući haotičnu pozadinsku buku koja radi i takođe se uvlači u električne sisteme pod nazivom prljava električna energija.

Poklon Dijagnostika

Cilj dijagnostike je da utvrdimo koliki je uticaj zračenja u vašoj okolini na vaše zdravlje. Ukoliko dijagnostikujemo promene u zdravlju pre pojave prvih simptoma i detektujemo zračenje u vašem prostoru, možemo da uklonimo zračenje i sprečimo tegobe na vreme, pre pojave prvih simptoma.

Širok spektar simptoma može ukazivati na slabu cirkulaciju i uticati na kvalitet života, a isto tako mogu izazvati i ozbiljne komplikacije. Simptomi loše cirkulacije možda nekada nisu očigledni, ali bez obzira na to, moramo znati da loša cirkulacija može biti veoma opasna po naše zdravlje. 

Povećajte kvalitet života

Otkrijte naša najbolja rešenja za svaki trenutak vašeg dana, zaštita 24 sata.

Elektromagnetno zračenje nastaje kao posledica korišćenja bežične tehnologije ili električne struje. Izvori elektrosmoga su svi kućni uređaji u našoj blizini koji emituju zračenja. Posledice po zdravlje usled dejstva elektrosmoga se mogu javiti i nakon 10 ili 20 godina, ponekad se efekat pokaže i odmah. Hronična izloženost čak i malim stepenima zračenja (poput onih iz mobilnih telefona) može uzrokovati različite vrste raka, narušiti imunitet i biti uzrok pojave Alzheimerove bolesti i demencije, bolesti srca i mnogih drugih bolesti prema mišljenju Dr Michael Persinger, neurolog na Univerzitetu Laurentian.

Pripremili smo odlične popuste na sve naše proizvode koje možete iskoristiti u januaru. Za dodatne informacije u vezi proizvoda i popusta na proizvode možete nas pozvati ili pišite na našu adresu.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.