Program poslovne STARTUP podrške namenjen je za mlade kompanije koje su u osnivanju ili tek počinju sa svojim radom bez obzira na veličinu, promet, broj zaposlenih ili neki drugi parametar koji je često problem za mlade kompanije u njihovom startu.

Cilj projekta je podsticaj, razvoj i promocija preduzetničkog duha i podrška u poslovanju. STARTUP projekat podrazumeva potpunu podršku paketom naših usluga besplatnim programom ili sa odloženim plaćanjem u zavisnosti od vrste potrebne podrške.

STARTUP PODRŠKA

Pokrenite samostalno svoj projekat i postanite nezavisni

U nastavku teksta predstavićemo vam dva STARTUP paketa podrške koji možete da izaberete prema vašim potrebama i mogućnostima. Ako vam predstavljeni paketi nisu dovoljni, budite slobodni da nas pozovete i dogovorićemo sa vama najbolje rešenje koje vama odgovara za vaše prve korake u poslovnom svetu.

Poštujemo vrednost koju imate i vas kao mlade privrednike koji imate entuzijazam i energiju da postignete više. Zato smo spremni da budemo vaši saveznici na vašem putu do uspeha i da vas podržimo u razvoju poslovanja.

Small paket

Ovakav paket podrške je namenjen pravnim licima u osnivanju, kojima je potrebna podrška da osmisle svoj posao, da se bolje organizuju i sa lakše krenu prvim koracima. Paket je potpuno besplatan i podrazumeva poslovno savetovanje u vezi sa organizacijom i kadrovima. Pored osnovnih pitanja, možemo da vam pomognemo i drugim tehničkim detaljima u vezi lakšeg poslovanja. Pozovite nas za više detalja i tražite podršku za lakše snalaženje u poslovnom svetu.

Početak rada malih preduzeća može da bude jako težak jer se nalazite pred velikim izazovima i osećate veliku nesigurnost. Često možete naići na nerazumevanje velikih kompanija koje nemaju sluha za vaš početak. Zato je važno da vam pokažemo da imate prijatelje i da ćemo biti sa vama kada vam je pomoć najpotrebnija. Naši STARTUP paketi su smišljeni da vam pomognu kako bi krenuli pravim smerom i da ne bi gubili vreme na pogrešne korake.

Long paket

Pokrenite paket koji uključuje veliku podršku za vaše napredno poslovanje. Ovaj paket je namenjen mladim kompanijama koje su već krenule u svoj poslovni svet, ali se ne snalaze dobro. Kroz ove usluge možete pronaći najbolji način da dođete do svojih kupaca uz najbolje kadrove u svojoj kompaniji. Paket nije besplatan, ali vam omogućava veliki period odloženog plaćanja. Upravo kada je najteže na samom početku treba pokazati ko vam je prijatelj.

Tražiti pomoć i podršku je sasvim normalno i ne trebate da imate strah od toga. Uvek brže napreduju one kompanije koje imaju dobre savetnike i podršku na putu prema uspehu. Dobro saradnjom i pravim savetima možete vrlo brzo da postignete svoj postavljeni cilj i da se nađete među većim uspešnim kompanijama.

Tražite podršku za vaš razvoj

Prihvatite podršku za vaš brži napredak i izaberite paket koji najviše odgovara vašim potrebama. Ako se ne uklapate u ponuđene pakete, uvek možemo da pronađemo neki drugi i najbolji način da vam pomognemo.

Donesite hrabru odluku i napravite prvi korak

Program poslovne podrške je namenjen hrabrim i odlučnim osobama

Svaki problem lakše je rešiti ako ste okruženi prijateljima.

Popravite još bolje svoje poslovne rezultate

Budite uvek korak ispred drugih

Izaberite programe prema vašim potrebama

Kao zahvalnost vama koji ste napravili svoj prvi korak i tražili poslovni savet, razvijali smo programe koji su pomogli da se dostignu bolji rezultati u poslu. Vaše lične potrebe pomogle su nam da zajedno nađemo brži put u rešavanju vaših prepreka.

Ukoliko imate predloge i sugestije uvek nas možete kontaktirati

home@geniusgroup.rs

Usavršite svoj lični potencijal

GeniusGroup

Copyright © 2021 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Web Radio

All rights reserved.

No part of this publication may be reproduced, distributed, or transmitted in any form or by any means, including photocopying, recording, or other electronic or mechanical methods, without the prior written permission of the publisher, except in the case of brief quotations embodied in critical reviews and certain other noncommercial uses permitted by copyright law.

Kontakt tehničke podrške i vaš predlog za izmenu ovih stranica možete napisati na podrska@geniusgroup.rs

We use icon pic from https://www.freepik.com