Ključni deo upravljanja projektima je pravilno upravljanje resursima za efikasno izvršenje aktivnosti prema utvrđenom rasporedu i budžetu. Efikasno raspoređivanje resursa pomaže na različite načine u rešavanju problema povezanih sa raspoloživošću resursa i radnom sposobnošću.

UPRAVLJANJE RESURSIMA

Savladajte otpore i različite psihološke blokade u poslu

Definisanje resursa

Upravljanje projektima ne podrazumeva samo upravljanje aktivnostima koje je neophodno izvršiti kako bi projekat bio realizovan. Način na koji planirate, organizujete i upravljate svojim timom ima značajan uticaj na uspeh Vašeg projekta. Efikasno raspoređivanje resursa pomaže na različite načine u rešavanju problema povezanih sa raspoloživošću resursa i radnom sposobnošću. Loše planiranje resursa može rezultirati gubljenjem resursa usred projekta, odlaganjem rokova kao i kašnjenjem isporuke konačnog proizvoda ili usluge. Loše planiranje resursa može rezultirati gubljenjem resursa usred projekta, odlaganjem rokova kao i kašnjenjem isporuke konačnog proizvoda ili usluge.

Program je kreiran za pojedince, pre svega menadžere, koji žele da nauče da zauzmu što konstruktivniji stav u odnosu na sebe samog, svoje saradnike, ali i sve stresnije radno okruženje. Mi vam pomažemo da razvijete nove uvide i veštine, da prepoznate načine za što efikasnije sprovođenje svojih ličnih profesionalnih ciljeva i planova.

Najčešći ciljevi ovih programa su da pojedincima pomognu da umanje osećaj stresa na poslu i povećaju zadovoljstvo poslom

Efikasnije rešavaju konflikte

Postignu bolje poslovne rezultate

Efikasnije rešavaju konflikte

Postave nove i dostižne poslovne ciljeve

Razviju nove, konstruktivnije veštine ponašanja

Poboljšaju komunikaciju

Bolje prilagođavanje promenama koje nastaju u kompaniji

Poboljšaju liderske sposobnosti

Savladaju otpore i različite psihološke blokade u poslu

Efikasnije rešavaju konflikte

Postave nove i dostižne poslovne ciljeve

Razviju nove, konstruktivnije veštine ponašanja

Bolje prilagođavanje promenama

Poboljšaju liderske sposobnosti

Savladaju otpore i različite psihološke blokade u poslu

Usluga podrazumeva popunjavanje grupe testova, u trajanju od 45 minuta i rešavanje biznis zadataka, čije rešavanje zahteva razvijenost određenih menadžerskih veština (takođe u trajanju od 45 minuta). Nakon toga, radi se analiza i interpretacija psihološkog profila, kao i procena razvijenosti menadžerskih veština. HR konsultant sa osobom koju procenjuje, zajednički definiše razvojni plan u odnosu na otkrivene tačke „spoticanja“ u postizanju njegove maksimalne radne efikasnosti. HR konsultant daje preporuke koje veštine pojedinac treba kod sebe da popravi, da bi bio uspešniji na menadžerskoj poziciji. Takođe, on daje konkretne smernice kako da pojedinac unapredi menadžerske veštine. Ovaj završni deo programa traje oko sat vremena.

Loše planiranje resursa može rezultirati gubljenjem resursa usred projekta, odlaganjem rokova kao i kašnjenjem isporuke konačnog proizvoda ili usluge. Plan resursa koji opisuje vrstu potrebnih resursa i vreme potrebno za obavljanje aktivnosti presudan je za efikasno upravljanje projektima. Resurse bi trebalo proceniti i dodeliti pre početka samog projekta.

Način na koji upravljate svojim timom ima značajan uticaj na uspeh vaše kompanije

Čuvajte svoje resurse kao najveće blago koje imate

Svaki problem lakše je rešiti ako ste okruženi prijateljima.

Popravite još bolje svoje poslovne rezultate

Budite uvek korak ispred drugih

Izaberite programe prema vašim potrebama

Kao zahvalnost vama koji ste napravili svoj prvi korak i tražili poslovni savet, razvijali smo programe koji su pomogli da se dostignu bolji rezultati u poslu. Vaše lične potrebe pomogle su nam da zajedno nađemo brži put u rešavanju vaših prepreka.

Ukoliko imate predloge i sugestije uvek nas možete kontaktirati

home@geniusgroup.rs

Usavršite svoj lični potencijal

GeniusGroup

Copyright © 2021 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Web Radio

All rights reserved.

No part of this publication may be reproduced, distributed, or transmitted in any form or by any means, including photocopying, recording, or other electronic or mechanical methods, without the prior written permission of the publisher, except in the case of brief quotations embodied in critical reviews and certain other noncommercial uses permitted by copyright law.

Kontakt tehničke podrške i vaš predlog za izmenu ovih stranica možete napisati na podrska@geniusgroup.rs

We use icon pic from https://www.freepik.com