Akcija Baby

Briga za naše najmlađe je važna kako bi sačuvali njihovo zdravlje od štetnog zračenja iz okoline. Popravite spavanje vaše bebe i stvorite još bolje zdravlje.

Želimo da zaštitimo celu porodicu od prisustva svih štetnih zračenja i popravimo vaše zdravlje proizvodom Biodispozitiv 5G.  Detekcijom zračenja u vašoj spavaćoj sobi i primenom proizvoda za zaštitu od zračenja, sačuvaćemo i vašu bebu.

Zaštita za vašu bebu

Pripremili smo iznenađenje u vidu poklona za vašu bebu. Postavite zaštitu Biodispozitiv za vaš bračni krevet, a mi ćemo vam pokloniti zaštitu za vašu bebu. Primenom aktivne zaštite od svih štetnih zračenja, vaša beba će spavati kvalitetnije i zdravije. Saznajte više o ovoj akciji pozivanjem našeg info centra.

Proizvod koji je namenjen da zaštiti malu decu i bebe namenjen je da ukloni sva štetna zračenja iz prostora gde beba spava. Osigurajte prostor vaše dece kako bi njihov san bio još dublji i kvalitetniji, a time ćete stvariti i sagraditi bolje zdravlje kod dece. Predlažemo vam prvo detekciju prostora u kome beba spava i upoznate prisustvo zračenja.

Kako su kreveti za naše bebe raznih dimezija nismo u mogućnosti da napravimo univerzalnu dimenziju zaštite za dečiji krevet. Odlučili smo da uvek proizvod napravimo prema vašim željama i dimenzijama kreveta vaše bebe. Proizvod ćemo napraviti u vrlo kratkom roku, a sve dimenzije za dečiji – baby krevet ne utiču na promenu cene proizvoda.

BioBaby

Spavanje vaše bebe ima veliku važnost za zdravlje koje treba da sagradi u toku sna. Zato je važno da uklonite štetna zračenja iz okoline i bebi omogućite da spava nesmetano i u kontinuitetu. Da bi san bio još lepši potrudili smo se da napravimo izuzetan proizvod visoke udobnosti uz memorijsku penu sa dobrim protokom vazduha i srebrnim vlaknima kao dobrom antibakterijskom zaštitom.

Sanajte više o proizvodu BioBaby koji smo sa ponosom dizjanirali da pomognemo bebama, ali i roditeljima da mogu mirno da spavaju pored svoje bebe. Proizvod BioBaby smo patentirali da sačuva bebin prostor za spavanje od svih toksičnih prirodnih i tehničkih zračenja. Sačuvajte zdravlje vaše bebe i izaberite samo najbolje za njeno zdravlje.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.