Akcija Baby

Briga za naše najmlađe je važna kako bi sačuvali njihovo zdravlje od štetnog zračenja iz okoline. Popravite spavanje vaše bebe i stvorite još bolje zdravlje.

Želimo da zaštitimo celu porodicu od prisustva svih štetnih zračenja i popravimo vaše zdravlje proizvodom Biodispozitiv 5G.  Detekcijom zračenja u vašoj spavaćoj sobi i primenom proizvoda za zaštitu od zračenja, sačuvaćemo i vašu bebu.

Zaštita za vašu bebu

Pripremili smo iznenađenje u vidu poklona za vašu bebu. Postavite zaštitu Biodispozitiv za vaš bračni krevet, a mi ćemo vam pokloniti zaštitu za vašu bebu. Primenom aktivne zaštite od svih štetnih zračenja, vaša beba će spavati kvalitetnije i zdravije. Saznajte više o ovoj akciji pozivanjem našeg info centra.

Proizvod koji je namenjen da zaštiti malu decu i bebe namenjen je da ukloni sva štetna zračenja iz prostora gde beba spava. Osigurajte prostor vaše dece kako bi njihov san bio još dublji i kvalitetniji, a time ćete stvariti i sagraditi bolje zdravlje kod dece. Predlažemo vam prvo detekciju prostora u kome beba spava i upoznate prisustvo zračenja.

Kako su kreveti za naše bebe raznih dimezija nismo u mogućnosti da napravimo univerzalnu dimenziju zaštite za dečiji krevet. Odlučili smo da uvek proizvod napravimo prema vašim željama i dimenzijama kreveta vaše bebe. Proizvod ćemo napraviti u vrlo kratkom roku, a sve dimenzije za dečiji – baby krevet ne utiču na promenu cene proizvoda.

BioBaby

Spavanje vaše bebe ima veliku važnost za zdravlje koje treba da sagradi u toku sna. Zato je važno da uklonite štetna zračenja iz okoline i bebi omogućite da spava nesmetano i u kontinuitetu. Da bi san bio još lepši potrudili smo se da napravimo izuzetan proizvod visoke udobnosti uz memorijsku penu sa dobrim protokom vazduha i srebrnim vlaknima kao dobrom antibakterijskom zaštitom.

Sanajte više o proizvodu BioBaby koji smo sa ponosom dizjanirali da pomognemo bebama, ali i roditeljima da mogu mirno da spavaju pored svoje bebe. Proizvod BioBaby smo patentirali da sačuva bebin prostor za spavanje od svih toksičnih prirodnih i tehničkih zračenja. Sačuvajte zdravlje vaše bebe i izaberite samo najbolje za njeno zdravlje.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2023 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team