BioSilver

Sa ciljem još bolje kvaliteta vašeg zdravlja predstavljamo vam novu generaciju proizvoda za zdravo spavanje.

Starost i različiti spoljni faktori često su odgovorni za istrošenost kičmenog stuba. Istrošenost kičmenog stuba se razvija tokom dužeg vremenskog perioda. Proces degeneracije često počinje u predelu intervertebralnih diskova. Ozbiljno naprezanje i poodmaklo doba su glavni uzroci habanja kičmenih segmenata. Značajno habanje sa degradacijom struktura kičmenih segmenata i njihove funkcije naziva se degenerativnom bolešću kičme.

Smanjite bolove

Simptomi degenerativne bolesti kičmenog stuba se obično razvijaju tokom dužeg vremenskog perioda i manifestuju se širenjem ili akutnim bolom. Pokretljivost leđa je smanjena, a česta je inflamatorna reakcija u zglobovima pršljenova. Osećaj i/ili motoričke funkcije takođe mogu biti poremećeni, povremeno do te mere da osoba ima abnormalne senzacije na koži i znake paralize usled stezanja nervnih vrpca koje se granaju. Ozbiljnost ograničenja varira, u rasponu od manjeg oštećenja finih motoričkih funkcija do potpune, flacidne paralize određenih mišićnih grupa. U retkim slučajevima smanjena je kontrola bešike i rektuma. Kičmeni kanal može postati sužen sa starenjem zbog godina habanja, kao i zadebljanja zglobova. Ovo se može manifestovati u takozvanim osteofitima i okoštavanju u predelu kičme što može dovesti do ankiloze kičmenih zglobova zbog rasta kostiju na zglobu uzrokovanog habanjem.

BioSilver

Home Therapy

BioSilver je napravljen od tvrde sunđeraste memorijske pene koja će uspešno izvršiti korekciju prema vašem obliku tela i pokrenuti cirkulaciju stabilnim magnetnim poljem. Energija magnetnog polja već stotinama godina uspešno se koristi u lečenju raznih bolesti. Svojim energetskim dejstvom magnetno polje u dužem periodu redovne primene utiče na sve ćelije našeg organizma i podstče njihov oporavak, normalizaciju membranskog potencijala, normalizaciju razmene materijia i ishranu svake pojedine ćelije. Stabilno magnetno polje veće gustine i snage smanjuje upalne procese (smenjenje produkcije prostangladina i leukotrijena) koji uzrokuju bolove u vratu i leđima, stimuliše rast kostiju i povećava koštanu masu u tretmanu osteoporoze.

Degenerativne promene mogu da zahvate sve delove kičmenog stuba – zglobove, međupršljenske diskuse, ligamente, kičmene pršljenove i kao posledica mogu nastati diskus hernija, spondiloza, spondilolisteza, suženje kičmenog kanala… Bol u kičmi ima čak između 80 i 90 odsto stanovništva, a najčešći razlog je diskus hernija koja predstavlja pomeranje međupršljenskog diska pri čemu dolazi do uklještenja nerva. Javlja se u slabinskom i vratnom, a znatno ređe u grudnom delu kičme. Kada se rodimo, naši diskovi se 88 odsto sastoje od vode i spoja belančevina i šećera koji čine osnovno tkivo vezivnog tkiva i hrskavice.

Redovnom upotrebom BioSilver – kućne terapije stvaraju se dobri uslovi za regerativne procese koji svoje najbolje rezultate pružaju posle redovne upotrebe nakog 6 ili 12 meseci. Uvek se predlaže dijagnostika pre upotrebe i posle upotrebe, kako bi se videla promena. Upotreba magnetene podrške ne isključuje kretanje i vežbanje ili unošenje suplemenata koji mogu da ubrzaju proces.

Nova magnetna tehnologija

Prirodno magnetno polje u obliku rešetke sastoji se od tankih magnetnih niti utkane u unutrašnjost samog materijala, što proizvod čini potpuno elastičnim, a opet ima dovoljnu čvrstinu za vreme spavanja. Ovakva inovativna tehnologija pruža proizvodu dužu trajnost i manju mogućnost za oštećenja vremenom.

BioSilver se koristi za vreme spavanja gde najduže boravimo u toku 24 sata pa je time proces regeneracije uspešniji. Vodoravni položaj tela omogućava dodatni protok uspešnijim i veću mogućnost regenerativnih promena. Struktura magnetne površine u obliku heksagon rešetke čini polje stabilnijim 10 puta više od redovne bipolarne magnetne trake i zato ovaj proizvod ima 10 puta veću efikasnost, a sa druge strane ne remeti sisteme u našem organizmu i nema kontraindikacija. Tehnološki dizajniran da postigne veće rezultate.

Površinska struktura materijala koje koristimo može se izledom menjati vremenom zbog srebrnih niti utkanih u sastav materijala. Proizvod je dobio ime zbog srebrne tehnologije kao dobar antibakterijski izolator koji se nalazi u sastavu materijala koji se koristi na površini proizvoda. Novu magnetnu tehnologiju u sastavu sa antibakterijskim delovanjem ovaj proizvod čini idealnim za regeneraciju celog sistema organizma u toku spavanja i stvaraju se bolji biološki uslovi.

Pored proizvoda BioSilver predlažemo vam i BioMagnetic sa standardnim poprečnim bipolarnim magnetnim trakama koji se proizvodi u redovnoj tehnologiji i namenjen je za spavanje i podršku u određenim regijama koštanih pregiba. 

Dodatne informacije

Proizvod je potpuno napravljen od prirodnih materijala uz garanciju proizvođača i izjavi o uslađenosti medicinskim uređajem države proizvođača. Proizvod je moguće kupiti na rate prema važećem cenovniku i uslovima na dan potpisivanja ugovora i prema pravilniku o trenutno aktivnoj akciji. Predviđena trenutna akcija omogućava kupovinu ovog proizvoda sa popustom prema važećem cenovniku.

Maloprodajna cena proizvoda BioSilver je 44.000 dinara.

Sve dimenzije proizvoda su standardne i mogu se napraviti van serije isključivo za poznatog kupca uz avansnu uplatu i rok isporuke od 9 do 90 dana. Dimenzije proizvoda su u dužinu 100 i širinu 50 

Iskoristite mogućnost 10% popusta na online kupovinu.

Bezbednost Proizvoda

Granične vrednosti ekspozicije Statičkom magnetnom polju definisane su osnovnim preporukama Međunarodne komisije za zaštitu od nejonizujućih zračenja ICNIRP. Izmerena vrednost magnetne indukacije na proizvodu je u dozvoljenim granicama i kao takav se potpuno bezbedno može koristiti bez štetnih posledica na organizam. Na proizvodu je izmerena dozvoljena vrednost za izlaganje stanovništva statičkom magnetnom polju, prema ovim preporukama iznosi 40mT za celodnevno izlaganje. Profesionalna dnevna izloženost za celo telo je 200mT.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.