Zaštita od štetnog zračenja

Saznajte više o pravilnom načinu zaštite i patentiranim proizvodima koje možemo da vam ponudimo za radno mesto, vaše vozilo ili za kućni prostor u vreme odmora ili spavanja.

U mogućnosti smo da vam predložimo zaštitu od zračenja za deo dana kada je vama to najviše potrebno. Naučnim istraživanjem razvili smo set proizvoda koji mogu da vam pomognu. U nastavku možete da saznate koje proizvode možemo da vam ponudimo i detaljan opis svakog proizvoda posebno. Ukoliko vas zanima više o proizvodu, a niste uspeli da saznate na ovim stranicama, budite slobodni da nas pozovete ili zakažite sastanak u kontakt formi na ekranu.

Najveći deo dana provede spavajući i često na mestu za koje i ne znate koliko odmora može da vam pruži. Zato pre postavljanja kreveta dobro je da proverite ispravnost prostorijeu kojoj ćete spavati. Ukoliko već niste proverili bezbednost prostorije, to možete učiniti i naknadno preko naše stranice za kontakt i u dogovoru sa nama napraviti najbolje mesto za odmor.

Bezbedno mesto za spavanje

Izaberite najbolje mesto u vašoj kući koje može da vam pruži adekvatan odmor i obnovu energije. Detekcijom zračenja možemo da proverimo vaš prostor i otkrijemo štetna zračenja pre nego što ostave traga na vaše zdravlje. Štetna zračenja vremenom mogu da izazovu simptome umora, nervoze i depresije. Ukoliko ih ne uklonite na vreme mogu da izazovu teže oblike bolesti i trajno da smanje kvalitet vašeg života. Posetite našu stranicu za kontakt i dogovorite pregled vašeg prostora.

Duža izloženost kompleksnom uticaju štetnih zračenja izuzetno remeti energetsku strukturu bioloških sistema i odražava se na pojavu različitih oboljenja kako psihomentalnih tako i fizičkih.

Tehničko zračenje u našoj blizini

Kvalitetno lociranje štetnih zračenja jedna je od najbitnijih preduslova za postavljanje kvalitetne dijagnoze. Detektuju se dve vrste zračenja – prirodna i tehnička. Tehnička su razni aparati i uređaji u domaćinstvu kao i blizina trafo-stanica i dalekovoda, raznih drugih odašiljača i antena, sa čime su urbane sredine krcate. Cilj detekcije prostora jeste pronalaženje uzroka koji dovode do takvih poremećaja i pronalaženja načina uspostavljanja ravnoteže između čoveka i prostora. Detekcija se vrši na dva načina: subjektivnim i objektivnim merenjima, mada je idealno kombinovati obe metode.

Elektromagnetsko zračenje je pojava kroz koju se šire električni i magnetski talasi, odnosno fotoni. U elektromagnetnom spektru postoje jonizirajući i nejonizirajući zraci. Jonizirajuće imaju snagu da izbace elektron iz ljuske atoma, dok nejonizirajući to ne mogu činiti. Među nejonizirajuće zrake spadaju radiotalasi, mikrotalasi, vidljiva svjetlost, infracrveni i ultraljubičasi zraci. S obzirom na to da mobilni telefoni emituju male doze niskofrekventnih radio talasa, oni takođe koriste nejonizirajuće zrake.

Upoznajte bolje naše proizvode koji su patentirani da štite od štetnih zračenja, pospešuju cirkulaciju i dovode do energetske stabilnosti u organizmu, što je osnovni uslov za stabilan imunitet.

Bolovi nakon dužeg sedenja

Moderan način života i dugotrajno sedenje u kancelarijama ispred računara nosi svoje posledice.  Nepravilno i dugotrajno sedenje, neodgovarajuće stolice često uzrokuju bol u leđima, vratu, ramenima i kičmi. Dugotrajno sedenje ispred kompjutera i uopšte vreme koje provedemo sedeći na poslu,  može izazvati odgovarajuća, relativno ozbiljna oboljenja, praćena veoma jakim bolom. Ovakva oboljenja nastaju kao posledica ponovljenih pokreta ili prinudnog( neprirodnog) položaja tela, a mogu se smanjiti uz BioOffice za vreme vašeg rada.

Nepravilan položaj ledja tokom sedenja dovodi do neravnomernog opterećenja ledjnih mišića, odnosno do prekomernog opterećenja pojedinih mišića, usled čega dolazi do njihovog zamora. U lakšim slučajevima to se manifestuje umerenim, prolaznim bolom u ledjima i vratu. Ovo se često javlja za vreme duže vožnje autom, a simptomi se mogu smanjiti uz BioDrive i sa puno boljim osećajem vožnja će biti lakša. Nakon završene vožnje imaćete manji osećaj umora i bolova u mišićima i zglobovima. Dodatne informacije o proizvodima dostupne su ovde na našim stranicama.

Akutni bol u leđima se javlja iznenada i često ne traje više od par dana ili nekoliko nedelja. Uzroci akutnog bola su najčešće mehanička oštećenja (dugo i nepravilno sedenje, padovi, nagli pokreti i istezanja). Pacijenti ovaj bol opisuju kao probadajući ili blag i umeren i ovaj bol u donjem delu leđa obično prati ograničena pokretljivost i teškoće pri ustajanju. Hroničan bol u donjem delu leđa je onaj bol koji traje duže od tri meseca i najčešće se javlja postepeno. Hroničan bol je naročito problematičan, pošto usled njegove lagane progresije, pacijenti nauče da funkcionišu uz ovaj bol i dešava se da se uopšte i ne jave lekaru. Ovaj način razmišljanja je pogrešan, jer hroničan bol u donjem delu leđa bez terapije i otklanjanja uzroka koji su doveli do njega, može da preraste u daleko značajniji problem.

Proizvodi za spavanje

Kada je telo u dužem vremenu izloženo veštačkim i prirodnim elektromagnetnim poljima, javlja se vrlo mala promena u funkciji metabolizma epifize, vrlo mala promena ali izuzetno važna iz mnogih razloga. Promene nastaju iz aktivnosti regulisanih metabolizmom, lučenjem hormona melatonin, koji osim što reguliše san, pokreće i niz hormonalnih procesa, od epifize do nadbubrežne i štitne žlezde. Melatonin u toku noći oslobađa složenu seriju hormona koji deluju na ceo organizam. Kako bi zaštitili kvalitet koji je potreban za duži period korišćenja i sačuvali unutrašnje komponente koje čine BioDispozitiv, koristili smo otporne tkanine na rastezanje koje nastaje dužom upotrebom.

Saznajte kako da sačuvate i obnovite energiju dok spavate i da se nakon ustajanja osećate odmorni za ceo dan koji je pred vama. Postavite BioDispozitiv vrlo lako na vaš krevet i spavajte bezbedno, sa puno više mirnog sna, bez buđenja. Osigurajte za sebe bezbedno mesto za spavanje, spavajte kvalitetno i probudite se potpuno odmorno. 

Kada je telo u dužem vremenu izloženo veštačkim i prirodnim elektromagnetnim poljima, javlja se vrlo mala promena u funkciji metabolizma epifize, vrlo mala promena ali izuzetno važna iz mnogih razloga. Promene nastaju iz aktivnosti regulisanih metabolizmom, lučenjem hormona melatonin, koji osim što reguliše san, pokreće i niz hormonalnih procesa, od epifize do nadbubrežne i štitne žlezde. Melatonin u toku noći oslobađa složenu seriju hormona koji deluju na ceo organizam.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.