Poverenje nas povezuje

Uvek smo spremni da vam pomognemo i da vas savetujemo kako da sačuvate zdravlje kao najveću vrednost.

Kada su vam potrebne dodatne informacije o našim proizvodima i uslugama, uvek nas možete kontaktirati ili saznajte više na ovoj stranici. Pokušaćemo da vam ponudimo najčešća pitanja i odgovore na njih.

Najčešća pitanja

Pokušaćemo da vam pružimo najbolje odgovore

Upotrebom Biomagnetne Terapije poboljšava se cirkulacija krvi, tako se krv kreće kroz periferne delove i mreže kapilara noseći više kiseonika i hrane. Istovremeno se eliminišu štetne materije iz ćelija.

Prirodna Magnetna Terapija ne koristi električno polje i zbog toga nema loše delovanje na organizam i nikakvih štetnosti na organizam ili nuspojave bez obzira koliko dugo je koristite vremenski.

Prirodna Magnetna Terapija nema ograničenja u vremenu korišćenja. Najbolje je kada se koristi za vreme spavanja, ali se može koristiti i preko dana kada se odmarate. Što se više koristi daje bolje rezultate.

Na osnovu dosadašnjih istraživanja može se zaključiti da magnetno polje ostvaruje antiinflamatorni efekat, efekat smanjenja otoka i poboljšanja metabolizma u području zahvaćenim zapaljenskom reakcijom, kao i eliminaciju medijatora zapaljenja.

Dokazan je povoljan podsticajni efekat na povećanje koštane gustine, zarastanje kostiju nakon preloma – stimuliše stvaranje kalusa u kostima, moguća primena i za vreme gips-imobilizacije, moguća primena i pri postojanju metala u tkivu.

Prirodna Magnetna Terpija povoljno deluje na spavanje, povećava dubinu sna i najbolji efekat se oseća nakon spavanja u smislu dovoljno energije. Ostvaruje se povoljan učinak na regenerativne procese za vreme spavanja.

U zavisnosti od trenutne zdravstvene situacije, promene mogu da se osete za nekoliko dana, ali najčešće se promene osete sa odloženim efektom i do nekoliko meseci, kako inače deluje primena Prirodne Magnetne Terapije.

Prirodna Biomagnetna Terpija generiše svoje polje smanjujući efekat zračenja i njegov uticaj na telo za vreme spavanja, a istovremeno povećava otpornost organizma i tako povećava odbrambenu moć tela.

Deca mogu potpuno bezbedno da koriste Prirodnu Biomagnetnu Terapiju, a zapravo time se jača njihov metabolizam i stvara se imunološki odgovor u najranijim godinama koji je potreban tokom života.

Naši proizvodi se lako održavaju i čiste, prema uputstvu koje dajemo našim klijentima. Cilj naših proizvoda je da vam trajno koriste i sa pravilnim održavanjem da postanu vaš najbolji prijatelj u očuvanju zdravlja.

Predlažemo vam da naše proizvode, a posebno Prirodnu Biomagnetnu Terapiju postavi stručna osoba iz našeg tima i da zajedno sa vama pratimo efekte i promene koje će nastati vremenom kao pozitivan odgovor.

Poverenje nas povezuje

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.