Briga o zaposlenima danas ima presudnu uglogu u poslovanju

Usavršite rad svoje kompanije

Naš razvojni centar pomaže vam u otkrivanju potencijala zaposlenih i lestvicu razvoja njihovih kompetencija, pre svega u svrhu ličnog razvoja i napredovanja. Kandidati (zaposleni) podvrgavaju se većem broju praktičnih situacija sa postojećeg ili budućeg radnog mesta. Situaciju posmatraju profesionalni ocenjivači koji nakon završene situacije kandidatima daju kvalitetnu povratnu informaciju.

Ne potcenjujte vrednost postojanja jasnog procesa za podsticanje angažovanja zaposlenih korišćenjem raznih edukacija, treninga i kreiranjem razvojnih mogućnosti. Razmislite o korišćenju pravilnih instrumenata procene za mapiranje kompetencija, snaga, veština i potreba za obukom za svakog zaposlenog. Rezultati će vam pomoći da dodelite zadatke osobama za koje je najverovatnije da će ih dobro uraditi, što bi moglo dovesti do povećanog nivoa zadovoljstva poslom i  veće produktivnosti među zaposlenima.

Najčešće postavljena pitanja

PROČITAJTE PONUĐENE ODGOVORE

Testiranje zaposlenih u kompaniji može da ima predudnu ulogu u konačnom uspehu ili opstanku jedne cele organizacije. Svaki zaposleni mora da pružva svoj maksimum koji nosi u svojim osobinama kakao bi organizacija imala uspeh. Proverom ličnih osobina kandidata možete da postignete da nekim kolegama smanjite ili dodate ovlašćenja. Isto tako možete pravilnim tesiranjem da provetire lojalnost zaposlenih ili da sprečite moguću štetu svoje kompanije.

Postoje razni programi podrške zaposlenima koje možemo da vam ponudimo. Od osnovnih testova osobina, inteligencije do profesionalnih testova za oređivanje profesionalnih sposobnosti, testova motivacije i testova lojalnosti. Testiranjem kadrova omogućavate svakom svom zaposlenom da ukloni svoje lične prepreke koje mogu da mu smetaju u radu. Još jedna jako važna činjenica za svaku organizaciju je koliko je zaposleni sposoban za zadatak koji mu je poveren, a to se svakako može proveriti testiranjem. Svako testiranje kandidata osigurava kompaniji bolju iskorišćenost zaposlenih.

Motivacija zaposlenih je proces koji se vremenom gradi posebnim programima podrške koji se organizuju zajedno sa kompanijom, slušanjem potreba zaposlenih, njihovim problema i razloga za lošu motivaciju. Svaka kompanija treba da nauči da sluša svoje zaposlene i da im pruži podršku kako bi popravili motivaciju. Kada kompanija nauči da sluša, kada organizuje programe podrške i vremenom stekne bolju motivaciju zaposlenih, tada može da očekuje bolje rezultate poslovanja.

Ulaganjem u svoje zaposlene svakako gradite i svoje poslovanje jer kompaniju ne čine zidovi i računari nego ljudi i kada to shvate rukovodioci, tada mogu da sagrade uspešno poslovanje. Ulaganje u svoje zaposlene kompanija ne sme da gleda kao trošak, nego kao investiciju za bolji poslovanje. U svakoj delatnosti jako je važno da naučite da se klijenti ne vezuju za firmu nego za njene zaposlene, a u tome imamo puno primera gde klijenti kao kupci prestaju to da budu kada u firmi nema osoba za koje su se vezali, a time i kompanija može da gubi na svojim prihodima.

021 6210512

brzina rasta kompanije

Koliko vama vrede vaši zapsoleni?

U vreme kada je teško naći lojalne radnike za kompaniju, ulaganje u zaposlene predstavlja osnovu na kojoj se gradi uspeh cele organizacije i važno je da svaka firma shvati ulaganje u zaposlene kao obavezu svog rasta.

Investiranje u svoje zapooslene predstavlja obavezu za svaku kompaniju koja želi da raste i da ima lojale radnike. Onom brzinom kojom se bude svaki zaposleni razvijao, tom brzinom će rasti i kompanija u kojoj je zaposlen.

Podrška i upravljanje talentima pomoći će vam da prepoznate potencijal. To će vam omogućiti da istaknete ljude koji su potencijalno pogodni za vodeće uloge. Uzmite u obzir veštine kao što su timski rad, komunikacija i upravljanje sukobima prilikom odabira zaposlenih koje bi mogli biti pogodni za planiranje naslednika.

Postavite odmah jasne standarde ulaganja u zaposlene kao važnu investiciju

Konstatni monitoring zaposlenih i ulaganje u njih vodi ka uspehu kompanije

Svaki problem lakše je rešiti ako ste okruženi prijateljima.

Popravite još bolje svoje poslovne rezultate

Budite uvek korak ispred drugih

Izaberite programe prema vašim potrebama

Kao zahvalnost vama koji ste napravili svoj prvi korak i tražili poslovni savet, razvijali smo programe koji su pomogli da se dostignu bolji rezultati u poslu. Vaše lične potrebe pomogle su nam da zajedno nađemo brži put u rešavanju vaših prepreka.

Ukoliko imate predloge i sugestije uvek nas možete kontaktirati

home@geniusgroup.rs

Usavršite svoj lični potencijal

GeniusGroup

Copyright © 2021 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Web Radio

All rights reserved.

No part of this publication may be reproduced, distributed, or transmitted in any form or by any means, including photocopying, recording, or other electronic or mechanical methods, without the prior written permission of the publisher, except in the case of brief quotations embodied in critical reviews and certain other noncommercial uses permitted by copyright law.

Kontakt tehničke podrške i vaš predlog za izmenu ovih stranica možete napisati na podrska@geniusgroup.rs

We use icon pic from https://www.freepik.com