Smanjena Koncentracija

Zbog sve većeg uticaja elektromagnetnog zračenja u našoj blizini i dužoj izloženosti, svakodnevna koncentracija je sve manja što daje uticaja na posao kojim se bavite ili na učenje ukoliko ste student ili učenik.

Elektromagnetni smog načelno predstavlja naziv za sva nejonizujuća štetna elektromagnetna zračenja koja nam dolaze iz našeg neposrednog okruženja – mobilnih telefona, laptopova, rutera, bluetooth uređaja… Ova vrsta smoga je svuda oko nas i neprestano utiče na narušavanje našeg zdravlja.

Kada bi bilo moguće elektromagnetno zračenje učiniti vidljivim i pokazati kako ono prožima svaku ćeliju organizma i menja funkcionalno stanje organa i sistema možda bi ljudi tek tada shvatili kakva ih opasnost vreba. Sam čovekov organizam predstavlja svojeobrazan elektromagnetni sistem koji ima prirodnu frekvenciju ćelija, tkiva i unutrašnjih organa. Spoljašnje EM dejstvo izaziva smetnje, neželjeno rezonantno pojačanje endogenih bioloških aktivnosti. To dovodi do funkcionalnog poremećaja unutrašnjih organa i tkiva, a pri dugotrajnom uticaju dovodi do patoloških promena i stanja.

Duže izlaganje vodi pojačavanju već postojećih zdravstvenih problema i izazivaju osećaj zamora, razdražljivost, agresiju, hiperaktivnost, poremećaj sna i emocionalnu nestabilnost. Sve više pojedinaca postaje preosetljivo na ovo zračenje i tvrde da osećaju prisustvo EMR polja.

Naš moderan način života na mnoge načine ugrožava optimalnu funkciju endokrinih žlezda. Stres, toksičnost, hrana niskog kvaliteta, nedovoljna ispavanost i lečenje farmaceutskim sredstvima su dobro poznati hormonski poremećaji.

Dr. Greham ističe da stalna magnituda polja utiče manje od isprekidanosti polja i drugih svojstava, kao što su skokovi napona koji se zovu „strujne prelazne pojave“. Ti skokovi mogu da izazovu snažno izbijanje energije u kratkom vremenskom razdoblju. Oni se događaju svaki put kada se uključe svetla ili drugi električni uređaji, ili kad se pokrenu motori ili kompresori (poput onih u frižiderima i klimatskim uređajima), ili kad se koriste regulatori intenziteta osvetljenja. Tranzijente je teško izbeći jer mogu biti uzrokovani skokovima na drugom mestu – u komšijinoj kući, ili čak u električnim vodovima u ulici. Dr. Greham takođe veruje da EMZ može zapravo da odgovara definiciji endokrinog poremećaja bolje od materija iz životne sredine sličnih hormonima, jer se čini da magnetna polja izazivaju svoje efekte delujući na i kroz hormone, a ne kao hormoni.

Dr. Beker obaveštava: „Čini se da bi mogla da postoje dva tipa kliničke depresije: onaj koji je izazvan običnim psihosocijalnim faktorima, i onaj koji je izazvan nekim spoljašnjim faktorom koji utiče na stvaranje tih psihoaktivnih spojeva u epifizi. U svetlu poznatog odnosa između epifize i magnetnih polja, bilo bi preporučljivo da se u potragu za odgovornim faktorom uključi procena efekta abnormalnih elektromagnetnih polja.“ Njegov savet podupiru i drugi istraživači.

Poslovna Prilika

Ukoliko ste ambiciozni, otvoreni za izazove, motivisani da postižete više, spremni da plasirate svoje nove ideje i predloge, komunikativni ste i želite da vaš rad bude vrednovan i nagrađen, prijavite se za vaš posao budućnosti i predložite nam saradnju.

Vašu biografiju možete poslati putem adrese iz kontakt forme.

GeniusGroup

Copyright © 2022 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Dodatne informacije o proizvodima i uslugama saznajte putem kontakt forme.

Verified connection and very secure purchase protected by SSL certificate.

Kontakt tehničke podrške nalazi se na stranicama za kontakt