Bezbednost Proizvoda

Uticaj zračenja iz okoline može da dovede do destabilizacije rada bioloških sistema i smanji funkciju rada unutrašnjih organa. Stvaramo merne uslove i proveru funkcionalnosti.

Na ovoj stranici možete da pronađete sve dodatne informacije o kvalitetu i bezbedne upotrebe svih naših magnetnih proizvoda. Upotreba svih proizvoda je potpuno sigurna bez bilo kakvog štetnog uticaja na zdravlje.

Magnetno polje utiče na ćelijsku membranu tako što povećava njenu propustljivost. Time se ubrzava ćelijski metabolizam i povećava iskoristljivost kiseonika i hranljivih materija u tkivu. Kod bolesti taj promet materija je usporen na nivou ćelije i njegovim ubrzavanjem podstičete ozdravljenje

Bezbednost Proizvoda

Primenom magnetne terapije, postižu se povoljni biološki efekti, sa posebnim akcentom na regenerativne i stimulativne efekte. Dokazan je povoljan podsticajni efekat na povećanje koštane gustine, zarastanje kostiju nakon preloma – stimuliše stvaranje kalusa u kostima, moguća primena i za vreme gips-imobilizacije, moguća primena i pri postojanju metala u tkivu, poboljšanje imunoloških snaga organizma, poboljšanje cirkulacije i određenih osobina krvi (smanjenje agregacije trombocita).

Magnetna terapija je bezbolna, jednostavna metoda bez neželjenih efekata i reakcija, ukoliko se koriste dozvoljena magnetna polja za stimulaciju humanog materijala. Pogodna je i za dugotrajnu, višednevnu terapiju delova tela. Da bi ovakva primena bila moguća prirodno magnetno polje ne sme prelaziti 1mT odnosno maksimalno 40mT u 24 sata, prema mišljenju Instituta Mihalo Pupin.

Protok krvi (cirkulacija) i snabdevanje kiseonikom povećava se nakon samo 2 minuta izlaganja stabilnom magnetnom polju. Magnetna terapija deluje postepeno, najpre obnavljajujući ćelijske funkcije postepenim ispoljavanjem delovanja prema spolja, zaokružujući poboljšanje funkcionisanja celog organizma. Iz tog razloga, početni efekat magnetne terapije se ne oseti, dok se veći efekti terapije osete posle duže upotrebe.

Kontraindikacije ne postoje i efekti koje osetimo prilikom korišćenja magneta samo su efekti kod perioda prilogođavanja na stabilno magnetno polje. Ne postoje ljudi kod kojih se magnetna terapija ne može upotrebiti u funkciji temeljnog ili dopunskog lečenja. Primena magnetne terapije se čak savetuje i zdravim osobama u cilju prevencije. Ukoliko se radi o hroničnim i težim bolesnicima, zbog moguće reakcije tela (prilagođavanja) – savetujemo postepeno uvođenje magnetne terapije. Prirodna magnetna terapija ne koristi električno polje i zbog toga nema loše delovanje na organizam i nikakvih štetnosti na organizam ili nuspojave.

Za više dodatnih informacija koje niste našli na ovoj stranici možete pozvati naš info centar i saznati detalje koju mogu da vas zanimaju iz bezbednosti upotrebe svih proizvoda iz našeg programa.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.