Zaštita 24/7

Svi naši proizvodi su ekološki i sastavljeni su od prirodnih materijala, poštuju prirodne zakone čuvaju prirodu smanjujći emisiju štetnih zračenja koja nas okružuju i svojim toksičnim ponašanjem uništavaju zdravlje.

Detekcijom elektronskim indikatorima možemo da otkrijemo prisustvo zračenja i da vam preporučimo najbolje mesto za spavanje. Ukoliko vaš prostor nema dovoljno dobar prostor za spavanje, našim proizvodima možemo da uklonimo štetna zračenja u prostoru. Proizvodi koje vam preporučujemo koriste stabilno magnetno polje. 

Pozivamo vas da proverite mesto na kome spavate.

Proverite zračenja koja vas okružuju i tražite kontrolu vašeg prostora. Izvršićemo merenja digitalnim mernim instrumentima i pronaći ćemo najbolje mesto za vas. Nakon analize prostora i utvrđivanja prisustva štetnih zračenja, možemo da vam pomognemo da uklonite sve štetne frekvencije našim patentiranim proizvodima.

Biodispozitiv 5G

Saznajte kako da sa našim proizvodima sačuvate i obnovite energiju dok spavate i budite zaštićeni od zračenja. Popravite vašu energiju i osećajte se odmorni za ceo dan koji je pred vama. Postavite naše proizvode vrlo lako i odbranite vašu energiju od svih štetnih uticaja iz okoline, koje ne možemo da vidimo, ali na nas ostvljaju veliki uticaj i donose veliki pad energije i vitalnih funkcija u telu.

Ubrzan tempo modernog života i sve ono što modernizacija donosi, kao i svakodnevna izloženost stresu česti su uzročnici umora. Našim istraživanjima dugi niz godina utvrdili smo postojanje raznih krivaca, koje naši senzori ne mogu da registruju, ali zato telo sve više gubi energiju pa je razlog tome psihički i fizički poremećaj koji većina ljudi oseća.

Program Nexus

Namenjen je osobama koje veći deo vremena provode u sedećem položaju za računarom, na poslu ili u vozilu na putovanju.  Proizvodi su dizajnirani da pomognu u očuvanju zdravlja i energije. Sve više vremena se provodi sedeći za računarom ili u kancelariji okruženi tehničkim uređajima i instalacijama koje generišu elektromagnetno polje, a koje može da ima veliki uticaj na zdravlje.

Bol u leđima javlja se najčešće u donjem delu leđa, odnosno u krstima. Moderna medicina kaže da je bol u leđima bolest sadašnjice, bolest savremenog čoveka. Bolovi u leđima se najčešće javljaju kod osoba između 30 i 50 godina. Akutni bolovi u leđima i krstima mogu trajati od nekoliko dana do nekoliko nedelja, dok hronični bolovi u leđima traju duže od tri meseca. U pitanju je delom posledica promena koje se u telu javljaju starenjem, jer nakon 30-te godine dolazi do smanjenja sadržaja tečnosti između kičmenih pršljenova. 

Koliko puta ste se probudili sa bolovima u kostima, a dok se ne pokrenete bolovi nisu nestali. Često vam se dešava da u toku spavanja imate grčeve zbog loše cirkulacije, ujutro se probudite sa bolovima u kičmi ili kolenima koji se spuštaju do stopala ili druge čudne bolove koje ne možete da objasnite čak ni redovnim lekarskim pregledom. 

Biomagnetna Terapija

Saznajte kako da popravite cirkulaciju za vreme spavanja, kada se najduže odmarate i pomognite vašim organima u smislu boljeg rada, a istovremeno popravite koštano zglobni sistem. Povećanjem cirkulacije u celom organizmu jačate opšte stanje organizma i preventivno delujete na teže bolesti. Cirkulacija krvi efikasno nosi kiseonik, hrani i održava svaku ćeliju zdravom i fukcionalnom u cilju opšteg zdravlja.

FULL POINT TECHNOLOGY

Kompletna zaštita 24/7

Naši proizvodi su sa vama 24 sata na dan, za vreme rada, spavanja, vožnje ili poslepodnevnog odmora. Posebno smo se potrudili da prilagodimo zaštitu za vreme spavanja vašem dobrom odmoru, a izdvajamo i Biomagnetnu terapiju kao dobar način da smanjite tegobe koje možete da osećate prilikom spavanja.

Prirodna Biomagnetna Terapija

Pad magnetnog polja uzrokuje lošu cirkulaciju i samim tim slabije dovođenje kiseonika i hrane u ćelije. To u osnovi dovodi do narušavanja imunološkog statusa organizma. Delovanjem magnetnim poljem za vreme spavanja poboljšava se snabdevanje telesnih ćelija hranjivim materijama i ostalim materijama neophodnim za život, podržava nesmetanu regeneraciju ćelija, održava elektromagnetsku ravnotežu ćelija i nervnog sistema i povoljno utiče na poboljšanje cirkulacije i vaskularnog sistema.

Prirodna magnetna terapija je metoda kojom se magnetnim poljem pospešuje i ubrzava lokalni metabolizam na nivou ćelije u zoni delovanja magnetnog polja i kao takva je delotvorna kao preventivna mera za održavanje zdravlja i vitalnosti čitavog organizma. Primenom magnetne terapije, postižu se povoljni biološki efekti, sa posebnim akcentom na regenerativne i stimulativne efekte. Dokazan je povoljan podsticajni efekat na povećanje koštane gustine, zarastanje kostiju nakon preloma – stimuliše stvaranje kalusa u kostima, moguća primena i za vreme gips-imobilizacije, moguća primena i pri postojanju metala u tkivu, poboljšanje imunoloških snaga organizma, poboljšanje cirkulacije i određenih osobina krvi (smanjenje agregacije trombocita).

Upotrebom Biomagnetic Therapy poboljšava se cirkulacija krvi, tako se krv kreće kroz periferne delove i mreže kapilara noseći više kiseonika i hrane. Istovremeno se eliminišu štetne materije iz ćelija. Prirodna magnetna terapija ne koristi električno polje i zbog toga nema loše delovanje na organizam i nikakvih štetnosti na organizam ili nuspojave.

Na osnovu dosadašnjih istraživanja može se zaključiti da magnetno polje ostvaruje antiinflamatorni efekat, efekat smanjenja otoka i poboljšanja metabolizma u području zahvaćenim zapaljenskom reakcijom, kao i eliminaciju medijatora zapaljenja iz tog područja, što obezbeđuje i antidolorozni učinak, pa se ovako mogu tretirati mnoga inflamatorna obolenja praćena bolom.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.