Program Nexus

Namenjen je osobama koje veći deo vremena provode u sedećem položaju za računarom, na poslu ili u vozilu na putovanju.  Proizvodi su dizajnirani da pomognu u očuvanju zdravlja i energije.

Radite bezbedno uz BioOffice

Sve više vremena se provodi sedeći za računarom ili u kancelariji okruženi tehničkim uređajima i instalacijama koje generišu elektromagnetno polje, a koje može da ima veliki uticaj na zdravlje.

Poslovni prostori su izuzetno važni za dobar osećaj i zdravlje, a posebno za kvalitetan rad. Prostor u kome radite ima za razliku od spavaće sobe još više tehničkih zračenja. Zato su kombinacije prirodnih i tehničkih zračenja još opasnije po zdravlje za vreme rada na radnom mestu! Tražite detekciju radnog mesta.

Predstavaljamo vam proizvod koji generiše lošu energiju iz okoline, štiti vas i transformiše je tako da budete okruženi dobrom energijom zbog čega ćete se na poslu osećati da imate više snage, a kada posao završite i dođete kući više nećete osećati umor. 

FULL POINT TECHNOLOGY

BioOffice

Sačuvajte vašu energiju za vreme rada uz BioOffice.

Saznajte kako da sačuvate i obnovite energiju dok radite i da nakon posla i dalje ostanete odmorni za ostatak dana. Postavite BioOffice vrlo lako na vašu radnu stolicu i radite bezbedno, sa puno više koncentracije na posao koji radite. Uklonite sva moguća zračenja koja deluju na vaše telo za vreme rada. Zaštita za vaše radno mesto ima zadatak da sačuva vašu energiju i obnovi je za vreme vašeg rada.

Kako se osećate kada radite?

Saznajte zašto se često osećate izuzetno umorno, nemate snage da radite i bez dobre ste koncentracije dok radite. a kada završite posao osećate veliki umor i nemate snage da nastavite dan.

Česta upotreba automobila na gradskim ili dalekim udaljenostima i veliko vreme boravka može da daluje loše na vaše telo izazivajući umor i lošu koncentraciju, koja često vodi do loših ishoda. Kao i većina ljudi, umor ćete pripisati mnogim drugim razlozima, ne razmišljajuči da postoje i drugi razlozi koje ne možete da vidite ili osetite, ali imaju veliki uticaj na vas za vreme vožnje.

Vozite bezbedno uz BioDrive

Bezbedna vožnja je moguća samo ako imate dovoljno energije da je uložite u dobru koncentraciju i brzu reakciju na nepredviđene situacije u saobraćaju. Sačuvajte energiju za vreme vožnje i nakon putovanja budite odmorniji. Saznajte kako da energiju sačuvate za vreme putovanja i koji krivci oduzimaju energiju

Pravi uzrok ovih poremećaja je u lošem položaju kičme za vreme vožnje i povećanog električnog polja zemlje povezanog sa prirodnim magnetim poljem. Vaše vozilo se ponaša kao Faradejev kavez, a gume blokiraju spoljašnje električno polje. BioDrive generiše sopstveno magnetno polje koje deluje na nadbubrežne žlezde i pruža drastično smanjenje umora i poboljašanje kvaliteta i trajanje koncentracije od 28% nakon sat vremena i 64,25% nakon 6 sati.

FULL POINT TECHNOLOGY

BioDrive

Saznajte kako da sačuvate i obnovite energiju dok vozite i da nakon završenog putovanja i dalje ostanete odmorni za ostatak dana. Postavite BioDrive u vaše vozilo vrlo lako i putujte bezbedno, sa puno više koncentracije na saobraćaj. Sačuvajte svoju energiju i obnovite je za vreme vožnje. Smanjite rizik od mogućih posledica umora, a nakon vožnje osećajte se još odmornije sa puno više snage.

Vožnja automobila ili kamiona postaje sve veći napor koncentracije posebno na većim dužinama vožnje. Stalni stres i fizička bol uzrokuju položaj sedenja koji se oseća u području ramena i donjem dečlu leđa.

Nexus plakat sa logom FP crni 2021 V.2

Osećate bolove?

Bol u leđima javlja se najčešće u donjem delu leđa, odnosno u krstima. Moderna medicina kaže da je bol u leđima bolest sadašnjice, bolest savremenog čoveka. Bolovi u leđima se najčešće javljaju kod osoba između 30 i 50 godina. Akutni bolovi u leđima i krstima mogu trajati od nekoliko dana do nekoliko nedelja, dok hronični bolovi u leđima traju duže od tri meseca. U pitanju je delom posledica promena koje se u telu javljaju starenjem, jer nakon 30-te godine dolazi do smanjenja sadržaja tečnosti između kičmenih pršljenova. Jačanje mišića leđa i pravilno držanje mogu u velikoj meri da pomognu u sprečavanju bolova u leđima. 

Prisustvom magnetnog polja ubrzava se lokalni metabolizam, poboljšava cirkulacija krvi i limfe, kiseonik bolje prodire u ćelije organa i tkiva, eliminišu se štetne materije i toksini iz organizma.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.