Kontrolna dijagnostika

Želimo sa vama da podelimo vaša iskustva i ponovimo našu posetu kroz kontrolnu dijagnostiku posle predviđenog korišćenja proizvoda.

Svi naši kupci koji su uradili prvu dijagnostiku, imaju mogućnost da ponove i urade redovnu kontrolnu dijagnostiku posle redovne upotrebe proizvoda u periodu od 6 i 12 meseci. U nastavku teksta saznajte kako se vrši kontrolna dijagostika i saznate efikasnost kupljenog proizvoda. Upotreba proizvoda mora da se vrši pravilno, onako kako je objašnjeno prilikom postavljanja proizvoda. U suprotnom efekti mogu da izostanu, ali u tom slučaju proizvod i njegova funkcija se ne dovode u nikakvo pitanje. Pravilna primena je objašenjena tokom postavljanja proizvoda.

Molimo vas da posebno obratite pažnju na redovno zakazivanje kontrole koju će izvršiti isključivo naš info centar u terminu kada smo u mogućnosti da dođemo u vaše mesto, jer samo su tada naš dolazak i kontrola potpuno besplatni. Ukoliko zakazujete vanrednu kontrolu koju treba da izvršimo na vaš zahtev, tada se primenjuju posebne cene dijagnostike ili provere tehničke ispravnosti.

Kontrolna dijagnostika je namenjena utvrđivanju stepena reakcije na organizam i efikasnosti delovanja. Proizvodi sa magnetnim poljem su kategorisani u pomagala i kao takvi deluju povoljno i isključivo na povećanje cirkulacije krvi. Jačanjem cirkulacije krvi povećavaju se regenerativni procesi u organizmu u zavisnosti od sposobnosti organizma da pokrene takve procese.

Još jednom vas obaveštavamo da proizvodi sa magnetnim poljem nemaju štetnog delovanja na organizam jer je jačina polja potpuno prirodna. Efekti koje možete da osetite su isključivo ubrzavanje cirkulacijie krvi koji su poput osećaja tokom šetnje ili vožnje bicikla. Svi drugi štetni simptomi koje možete da osećate tokom korišćenja proizvoda nisu povezani sa proizvodom.

Važno obavešenje

Redovnu kontrolnu dijagnostiku zakazujemo posle redovne upotrebe proizvoda posle 6 ili 12 meseci u zavisnosti od mogućnosti dolaska ponovo u vaše mesto. Redovnu kontrolnu dijagnostiku zakazuje isključivo naš info centar i samo na taj način kontrolna dijagnostika je besplatna. Ukoliko kupac zakazuje naš dolazak na njegov zahtev, dijagnostika se smatra vanrednom i za nju je predviđena dole prikazana cena, a vanrednu kontrolnu dijagnostiku proizvoda zakazujete na jedan od sledećih načina koji su navedeni u dodatnom pismenom obaveštenju koji se dobija uz kupljeni proizvod uz sve ostale dokumente o upotrebi proizvoda. Proveru stepena efikasnosti na vaš zahtev – vanrednu kontrolnu dijagnostiku zakažite samo posle redovne upotrebe.

Naš info centar poziva samo preko broja telefona koji se nalazi u ugovoru o kupljenom proizvodu.

Proizvod se mora koristiti neprekidno prema uputstvu u periodu od najmanje 6 meseci kako bi se na kontroli mogle videti promene u organizmu. Prirodna magnetna terapija ne koristi električno polje i zbog toga nema loše delovanje na organizam i nikakvih štetnosti na organizam ili nuspojave. Sve dodatne informacije u vezi funkcionalnosti proizvoda možete dobili pozivom info centru ili osobi koja vam je postavila proizvod. Svi proizvodi su prikazani na našim web stranicama sa više inormacija. Broj telefona osobe koja vam je postavila proizvod se nalazi na ugovoru koji ste potpisali. Molimo vas da proizvod čuvate od oštećenja.

Kontrola tehničke ispravnosti

Svi naši proizvodi mogu se periodično tehnički proveriti mernim indikatorima. Proveru tehničke ispravnosti možemo da radimo posle više godina upotrebe proizvoda. Tehničku kontrolu zakazuje naš info centar i skladu sa našom organizacijom dolaska u vaše mesto. Ukoliko nas vi pozivate na vaš zahtev i tražite vanrednu proveru tehničke ispravnosti proizvoda koji ste kupili, dolazak se naplaćuje po ceni prijave za detekciju. Pravilnom upotrebom proizvoda omogućavate bolju efikasnost i bolje rezultate delovanja na vaš organizam.

Prisustvom magnetnog polja ubrzava se lokalni metabolizam, poboljšava cirkulacija krvi i limfe, kiseonik bolje prodire u ćelije organa i tkiva, eliminišu se štetne materije i toksini iz organizma.

Saznajte kako da sačuvate zdravlje i održite dobru energiju u svom telu bez obzira da li je to na poslu, za vreme putovanja ili na spavanju. Proverite zašto gubite enegiju, osećate se umorno i neraspoloženo, a time svakako dovodite svoje zdravlje u opasnost. Pomoći ćemo vam otkrijete razlog i zajedno ćemo naći način da sačuvamo i obnovimo vašu energiju.

Vanredna kontrolna dijagnostika

Posle redovne upotrebe kupljenog proizvoda pozvaćemo vas u periodu posle 6 ili 12 meseci i zakazati kod vas besplatnu kontrolnu dijagnostiku za osobu koja je redovno koristila proizvod u cilju da je ponovimo i uporedimo prethodne rezultate – EAV dijagnostiku i utvrdimo uspešnost upotrebe našeg proizvoda. Ukoliko želite vanrednu posetu koju nismo mi zakazali kod vas, već se ona zakazuje na vaš zahtev, cena vanredne kontrolne dijagnostike za jednu osobu je 7200 dinara. Za svaku sledeću osobu je cena 3600 dinara. 

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.