Kontrolna dijagnostika

Želimo sa vama da podelimo vaša iskustva i ponovimo našu posetu kroz kontrolnu dijagnostiku posle predviđenog korišćenja proizvoda.

Svi naši kupci koji su uradili prvu dijagnostiku, imaju pravo na besplatnu kontrolnu dijagnostiku posle redovne upotrebe proizvoda u periodu od 6 i 12 meseci. U nastavku teksta saznajte kako pravilno da zakažete kontrolnu dijagostiku i saznate efikasnost kupljenog proizvoda. Upotreba proizvoda mora da se vrši pravilno, onako kako je objašnjeno prilikom postavljanja proizvoda. U suprotnom efekti mogu da izostanu, ali u tom slučaju proizvod i njegova funkcija se ne dovode u pitanje. Pravilna primena je objašenjena tokom postavljanja proizvoda.

Kontrolna dijagnostika je namenjena utvrđivanju stepena reakcije na organizam i efikasnosti delovanja. Proizvodi sa magnetnim poljem su kategorisani u pomagala i kao takvi deluju povoljno i isključivo na povećanje cirkulacije krvi. Jačanjem cirkulacije krvi povećavaju se regenerativni procesi u organizmu u zavisnosti od sposobnosti organizma da pokrene takve procese.

Još jednom vas obaveštavamo da proizvodi sa magnetnim poljem nemaju štetnog delovanja na organizam jer je jačina polja potpuno prirodna. Efekti koje možete da osetite su isključivo ubrzavanje cirkulacijie krvi koji su poput osećaja tokom šetnje ili vožnje bicikla. Svi drugi štetni simptomi koje možete da osećate tokom korišćenja proizvoda nisu povezani sa proizvodom.

Kontrolnu dijagnostiku zakazuje isključivo kupac proizvoda na jedan od sledećih načina koji su navedeni u dodatnom pismenom obaveštenju koji se dobija uz kupljeni proizvod. Proveru stepena efikasnosti zakažite samo posle redovne upotrebe.

Proizvod se mora koristiti neprekidno prema uputstvu u periodu od najmanje 6 meseci kako bi se na kontroli mogle videti promene u organizmu. Prirodna magnetna terapija ne koristi električno polje i zbog toga nema loše delovanje na organizam i nikakvih štetnosti na organizam ili nuspojave. Sve dodatne informacije u vezi funkcionalnosti proizvoda možete dobili pozivom info centru ili osobi koja vam je postavila proizvod. Svi proizvodi su prikazani na našim web stranicama sa više inormacija. Broj telefona osobe koja vam je postavila proizvod se nalazi na ugovoru koji ste potpisali. Molimo vas da proizvod čuvate od oštećenja.

Kontrola tehničke ispravnosti

Svi naši proizvodi mogu se tehnički proveriti mernim indikatorima. Zato vas pozivamo da nas pozovete i tražite proveru tehničke ispravnosti koju možemo da uradimo na vašoj adresi potpuno besplatno. Pravilnom upotrebom proizvoda omogućavate bolju efikasnost i bolje rezultate delovanja na vaš organizam.

Prisustvom magnetnog polja ubrzava se lokalni metabolizam, poboljšava cirkulacija krvi i limfe, kiseonik bolje prodire u ćelije organa i tkiva, eliminišu se štetne materije i toksini iz organizma.

Saznajte kako da sačuvate zdravlje i održite dobru energiju u svom telu bez obzira da li je to na poslu, za vreme putovanja ili na spavanju. Proverite zašto gubite enegiju, osećate se umorno i neraspoloženo, a time svakako dovodite svoje zdravlje u opasnost. Pomoći ćemo vam otkrijete razlog i zajedno ćemo naći način da sačuvamo i obnovimo vašu energiju.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2023 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team