Elektromagnetno Zračenje

Uticaj ove vrste talasa na čoveka varira u zavisnosti od frekvencija, amplitude signala, udaljenosti od predajnika i tjanja izloženosti ovim talasima. Ispitivanja ukazuju da zajedničko delovanje više vrsta zračenja slabi organizam.

Epidemiološka eksperimentalna istraživanja zaključila su da elektromagnetna polja i talasi koji su prisutni u našoj okolini  i čiji se intenzitet svakim danom sve više povećava preko dozvoljenih granica, predstavljaju moguću opasnost po zdravlje čak i kada su u okviru dozvoljenih granica. Naučnici upozoravaju da su prvi simptomi izazvani zračenjem povećana razdražljivost i nervoza, nesanica, glavobolja, osećaj malaksalosti i hroničnog umora, ansioznosti, sklonost depresije, problemi sa pamćenjem ili učenjem 

Duža izloženost štetnom uticaju zračenja remeti energetsku strukturu bioloških sistema što donosi pojavu raznih oboljenja, fizičkih i mentalnih. Duži uticaj kod slabije građenih osoba može da dovede do težih bolesti sa lošim ishodom.

Upoznajte bolje vaš kućni ili poslovni prostor

Uticaj elektromagnetnog zračenja na ljude zavisi od mnogo faktora. Najvažnija je snaga izvora zračenja, a zatim i frekvencija. Intenzitet apsorpcije u ljudskom telu, elektromagnetno zračenje deli u sledeće kategorije:

Frekvencije od 100 kHz do 20 MHZ kod kojih apsorpcija opada sa opadanjem frekvencije – znatna apsorpcija se pojavljuje u vratu i nogama.

Frekvencije od 20 MHz do 300 MHz uzrokuje visoku apsorpciju u celom telu, a pri rezonanciji i u području glave.

Frekvencije od 300 MHz do više GHz, javlja se lokalna apsorpcija, a pri frekvencijama iznad 10 GHz apsorpcija se javlja samo na površini tela. Izloženost radio – frekventnom zračenju većem od mW/cm2 može da izazove ozbiljna oštećenja ljudskog tkiva usled preteranog zagrevanja. U određenim uslovima može da dođe do merljivog zagrevanja tkiva i pri zračenju čija se vrednost kreće između 1 – 10 mW/cm2, što ne mora da izazove ošćenje tkiva.

Uticaj elektromagnetnog zračenja na kvalitet života

Današnji razvoj tehnologije uveliko koristi elektromagnetne talase i druga polja. Napredak je omogućio ljudima visok kvalitet života, ali sa druge strane prisustvo elektromagnetnog polja može da donese mnoge tegobe sa zdravljem.

U mogućnosti smo da vam ponudimo vrlo detaljnu instrumentalnu detekciju zračenja elektronskim indikatorima nove generacije, izmerimo nivo štetnog zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru i preporučimo kompletni program zaštite svih osoba u prostoru i njihov energetski potencijal, patentiranim uređajima za zaštitu od svih štetnih zračenja.

Energija koja se kroz prazan prostor ili materijalnu sredinu širi u obliku elektromagnetnih talasa predstavlja elektromagnetno zračenje. To zračenje ima svojstva talasa kao što su refleksija, refrakcija, difrakcija i interferencija, ali takođe ima i svojstva čestica jer se njegova energija javlja u malim količinama ili kvantima. Iako sve vrste elektromagnetnog zračenje putuju istim brzinama, one se razlikuju po frekvencijama i talasnim dužinama i različito reaguju sa materijom.

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite, čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.