Smanjite bolove

Bolovi koje često osećate vremenom mogu da se pojačaju i da smanje kvalitet života. Redovnom i dugotrajnom upotrebom Biomagnetne Terapije smanjite bolove i popravite pokretljivost.

Koji su efekti u primeni Biomagnetne Terapije

Povećanje parcijalnog pritiska kiseonika, što dovodi do povećane oksidacije tkiva omogućavajući brži i kvalitetniji oporavak.

Povećanje razmene materije u tkivu, što dovodi do odstranjivanje štetnih produkata metabolizma zapaljenskim markera.

Stimulacija proliferacije ćelija i izgradnja ćelijskom matriksa, što je posebno važno kod osoba sa osteoporozom.

Primetno povećanje koštane gustine dužom upotrebom.

Stimulacija imuniteta i markera zapaljenja ostvaruje protivupalni efekat.

Biomagnetna Terapija ubrzava oporavak od povreda i povećava kvalitet života kod osoba sa slabijom koštano – mišićnom regijom gde je limitirano svakodnevno kretanje. Biomagnetna terpija nije invazivna, nema štetnih posledica i stimuliše regeneraciju tkiva. Zahvaljujući delovanju stabilnog magnetnog polja koje podrazumeva regeneraciju ćelija, što znači brži oporavak povređenog tkiva, snabdevanje ćelija hranljivim materijama i stimulacijom cirkulacije, dolazi do smanjenja bola , bržeg i kvalitetnijeg oporavka i poboljšanje opšteg stanja osobe koja koristi Biomagnetnu Terapiju u dužem periodu, predlaže se minimalno 6 meseci, pa čak i godinu dana.

Naučna istraživanja o lekovitom delovanju magneta počelo je u 16 veku, a najnovija istraživanja potvrđuju delotvornost magneta.

Kako deluje magnetno polje

Umanjuje bol ( kod migrene, reumatizma , sportskih i drugih povreda, bol u kičmi zbog bolesti ili povreda)

Opušta mišiće

Povećava otpornost na stres

Pomaže kod nesanice

Poboljšava cirkulaciju

Povećava energiju

Poboljšava raspoloženje

Ima okrepljujuće dejstvo

Delotvorno je u slučaju velikog broja bolesti

Sindrom nedostatka magnetnog polja

Ukoliko osećate ukočenost u ramenima, tegobe u oblasti leđa sa glavoboljama, bolove u mišićima, nesanicu, probavne tegobe, smetnje u cirkulaciji krvi i limfe, slabost koncentracije i opšti zamor, vreme je da potražite razlog smanjenog prisustva magnetnog polja.

Dodatni razlozi za korišćenje Biomagnetne Terapije

Prevencija, osnovno jačanje fizičkih potencijala, regeneracija, aktivacija odbrambenoig sistema organizma, poboljšanje cirkulacije,potpomaganje dobrog raspoloženja, relaksacija, potpomaže zdrav san, redukcija stresa, poboljšanje cirkulacije, lečenje upala i iznošenost zglobova, dodatna terapija u reumi, terapija u osteoporozi, potpomaganje regeneracije, ubrzanje metabolizma, povećanje saturacije kiseonika u krvi, a posebno može da korsiti kod:

Visok krvni pritisak, Šećerna bolest, Poremećaj cirkulacije, Rehabilitacija, Glavobolja, Nesanica, Zujanje u ušima, Jačanje performanse, Neuralgija, Slomljene kosti, Bolovi tokom zarastanja rana, Postoperativna regeneracija, Upala desni, Uganuća, Nagnječenja, Modrice, Istegnuća, Upala pokosnice, Nervoza i stres, Opšta reklaksacija.

Prednost korišćenja Biomagnetne Terapije

Brzo ublažavanje bola, prirodni antiinflamatorik, brz prekid toka bolesti i normalizacija metabolizma bolesnog polja, terapija bez nuspojava (ovim putem mali faktor rizika) istovremeno može da se leči više bolesti na više mesta, idealno za bolesnike koji imaju više vrsta problema. Izrada novog magnetoterapijskog procesa je već dokazala svoj efekat. U elementima fizioterapije danas je već neizbežno terapijsko pomagalo. Terapija je sigurna, brza, jednostavna, u kućnim uslovima je laka za korišćenje i bezbolna je. Delovanjem magnetnim poljem skraćuje se vreme dostizanja cilja terapije.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Poslovna Prilika

Ukoliko ste ambiciozni, otvoreni za izazove, motivisani da postižete više, spremni da plasirate svoje nove ideje i predloge, komunikativni ste i želite da vaš rad bude vrednovan i nagrađen, prijavite se za vaš posao budućnosti i predložite nam saradnju.

Vašu biografiju možete poslati na  prijava@geniusgroup.rs