Smanjite Bolove

Primenom magnetne terapije postižu se povoljni biološki efekti sa posebnim akcentom na regenerativne i stimulativne efekte. Smanjite bolove na prirodan način.

Smanjite bolove magnetim poljem za vreme spavanja

Magnetna terapija je nezaobilazna procedura u fizikalnoj terapiji i rehabilitaciji. Ova vrsta terapije pokazuje niz prednosti u lečenju pre svega zbog širokog spektra oboljenja gde se može primeniti, pacijenti je jako dobro podnose i nema kontraindikacija. Magnetna terapija zajedno sa drugim terapijama predstavlja osnovu svakog protokola lečenja. Magnetna terapija potpuno deluje od nivoa ćelije, preko svih organa do organizma u celini i dejstva su sledeća:

Antiedematozno i antiinflamatorno (smanjuje otok i zapaljenje)

Analgetsko (smanjuje bol)

Ubrzanje regeneracije tkiva (zarastanje rana, preloma kostiju, povreda)

Delovanje magnetnog polja

Magnetno polje utiče na ćelijsku membranu tako što povećava njenu propustljivost. Time se ubrzava ćelijski metabolizam i povećava iskoristljivost kiseonika i hranljivih materija u tkivu. Kod bolesti taj promet materija je usporen na nivou ćelije i njegovim ubrzavanjem podstičete ozdravljenje..

Kao posledica dejstva magnetnog polja dolazi do vazodilatacije (širenja) krvnih sudova i bolje prokrvljenosti tkiva na koje smo delovali. Magnetna terapija se može aplikovati lokalno na ograničenom polju i time se izbegavaju bilo kakvi sporedni efekti na druge sisteme u telu. Time je broj kontraindikacija sveden na minimum što je i jedna od najvećih prednosti magnetne terapije. Može se aplikovati i kroz odeću pa čak i gips što je čini terapijom izbora kod stanja koje zahtevaju dugotrajnu imobilizaciju.

Biomagnetna terapija

Magnetna terapija je metoda kojom se magnetnim poljem (najsigurnije statičkim poljem) pospešuje (ubrzava) lokalni metabolizam na nivou ćelije u zoni delovanja magnetnog polja i kao takva je delotvorna kao preventivna mera za održavanje zdravlja (vitalnosti) čitavog organizma. Na našu planetu utiče prirodno magnetno polje koje se stvara u unutrašnjosti Zemlje. I mi ljudi imamo sopstveno magnetno polje koje izazivaju električni titraji u mozgu, srcu i drugim organima. Naša elektromagnetna polja regulišu većinu naših telesnih funkcija i održavaju njihovu ravnotežu. Nažalost, magnetizam koji proizvodimo unutar tela nije dovoljan. 

FULL POINT TECHNOLOGY

Prema procenama naučnika, zemljino prirodno magnetno polje je u poslednjih 100 do 200 godina oslabilo 30 do 50 procenata. Zato smo zavisni od spoljašnjih izvora magnetnog polja. Pod uticajem magnetnog polja ubrzava se lokalni metabolizam, a time se poboljšava cirkulacija krvi i limfe, kiseonik bolje prodire u ćelije organa i tkiva, tako da se eliminišu štetne materije i toksini iz organizma. Magnetna terapija je bezbolna, jednostavna metoda bez neželjenih efekata i reakcija, ukoliko se koriste dozvoljena magnetna polja za stimulaciju humanog materijala. Pogodna je i za dugotrajnu, višednevnu terapiju delova tela. Da bi ovakva primena bila moguća prirodno magnetno polje ne sme prelaziti 1mT odnosno maksimalno 40mT u 24 sata, prema mišljenju Instituta Mihalo Pupin u Beogradu.

Biomagnetna terapija povoljno utiče na kosti

Prirodna magnetna terapija ne koristi električno polje i zbog toga nema loše delovanje na organizam i nikakvih štetnosti na organizam ili nuspojave. Poboljšava oksigenaciju tkiva, poboljšava metabolizam, poboljšava protok krvi i limfe, smanjuje viskoznost i koagulabilnost krvi (deluje na endotel krvnih žila), stimulise regeneraciju tkiva, stimulise osteogenezu – obnavljanje koštanog tkiva, smanjuje tonus spastičnih mišića, stimulise imunološki sistem (jača odbrambene snage organizma)

Primenom magnetne terapije, postižu se povoljni biološki efekti, sa posebnim akcentom na regenerativne i stimulativne efekte. Dokazan je povoljan podsticajni efekat na povećanje koštane gustine, zarastanje kostiju nakon preloma – stimuliše stvaranje kalusa u kostima, moguća primena i za vreme gips-imobilizacije, moguća primena i pri postojanju metala u tkivu, poboljšanje imunoloških snaga organizma, poboljšanje cirkulacije i određenih osobina krvi (smanjenje agregacije trombocita).

Indikacije za primenu Biomagnetne terapije

Prelomi kostiju koji sporo zarastaju, povrede zglobova, ligamenata, tetiva i mišića, algodistrofični sindrom – Sudekova bolest, osteoporoza, poremećaji periferne cirkulacije, trofičke lezije zbog poremećaja arterijske i venske cirkulacije (varikozni ulkusi – Ulcus cruris), upalne i degenerativne reumatološke bolesti, kao i vanzglobni reumatizam, radikulopatije, neuritisi i polineuropatije.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.