Podrška našim klijentima

Zbog sve većih štetnih uticaja na okolinu, pokrenuli smo istraživanja i na osnovu njih stvorili smo sisteme zaštitite za vreme rada, vožnje, odmora ili spavanja. Upoznajte bolje zračenja koja vas okružuju i kakav uticaj imaju na vas.

Pripremili smo za vaš najčešća pitanja naših klijenata i odgovore na njih koje možete potražiti na ovim stranicama u meniju. Predlažemo vam da upoznate i druge načine podrške koje smo pripremili za vas.

Upoznajte bolje naše proizvode

Za vreme spavanja

Osigurajte za sebe dobro i mirno mesto za spavanje od prirodnih materijala, napravljen da budete potpuno bezbedni i probudite se sa puno energije. Uklonite sva štetna zračenja u prosturu gde spavate i sačuvajte zdravlje.

Za vreme rada

Uklonite sva moguća zračenja koja deluju na vaše telo za vreme rada. Zaštita za vaše radno mesto ima zadatak da sačuva vašu energiju i obnovi je za vreme vašeg rada. Saznajte više o zračenjima iz okoline i kako deluju na vaše zdravlje.

Za vreme vožnje

Saznajte kako da sačuvate i obnovite energiju dok vozite i da nakon završenog putovanja i dalje ostanete odmorni za ostatak dana. Sačuvajte svoju energiju i obnovite je za vreme vožnje. Smanjite rizik od mogućih posledica umora.

Upoznajte zračenje u vašoj okolini

Današnji razvoj tehnologije uveliko koristi elektromagnetne talase i druga polja. Napredak je omogućio ljudima visok kvalitet života, ali sa druge strane prisustvo elektromagnetnog polja može da donese mnoge tegobe sa zdravljem.

Protok krvi (cirkulacija) i snabdevanje kiseonikom povećava se nakon samo 2 minuta izlaganja stabilnom magnetnom polju. Magnetna terapija deluje postepeno, najpre obnavljajujući ćelijske funkcije postepenim ispoljavanjem delovanja prema spolja, zaokružujući poboljšanje funkcionisanja celog organizma. Iz tog razloga, početni efekat magnetne terapije se ne oseti, dok se veći efekti terapije osete posle duže upotrebe.

FULL POINT TECHNOLOGY

Biomagnetna Terapija

Upoznajte svoje zdravlje pre korišćenja naših proizvoda. Popravite cirkulaciju za vreme spavanja.

Saznajte kako da popravite cirkulaciju za vreme spavanja, kada se najduže odmarate i pomognite vašim organima u smislu boljeg rada, a istovremeno popravite koštano zglobni sistem. Povećanjem cirkulacije u celom organizmu jačate opšte stanje organizma i preventivno delujete na teže bolesti. Cirkulacija krvi efikasno nosi kiseonik, hrani i održava svaku ćeliju zdravom i fukcionalnom u cilju opšteg zdravlja.

Nakon upotrebe proizvoda u periodu 6 do 12 meseci predlažemo da ponovite kontrolu zdravlja i saznate koliko je popravljeno.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.