POI Sertifikat

Potvrda o ispitanosti prostora POI je dokument o bezbednosti. Detekcijom zračenja osigurajte vaš prostor bezbednim.

Prostor u kome duže boravite na poslu treba da bude bezbedan i bez štetnih zračenja. Na taj način vaš rad može da bude kvalitetniji, produktivniji i sa boljom koncentracijom na posao koji radite. Osim što poslodavac postiže veću efikasnost radnika, jača i stanje zdravlja zaposlenih. Na taj način je odustvo radnika sa posla minimalno.

Bezbedno radno mesto

Upoznajte bolje svoje radno mesto i moguće krivce koji se nalaze u vašoj blizi, utiču da gubite energiju, a ne vidite ih. Mnoge vrste zračenja i prostorni poremećaji mogu da deluju na vas i smanje vašu energiju. Koliko ste puta na poslu osetili da nemate energije, a kada odete kući više niste sposobni za druge obaveze već samo da odete na spavanje. Detekcijom zračenja na radnom mestu možete da izbegnete loš osećaj i druge tegobe koje nastaju prisustvom zračenja u dužem periodu.

Tražite detaljnu elektronsku detekciju zračenja u vašem radnom prostoru i osigurajte najbolje uslove za rad vaših zaposlenih. Sertifikat POI je namenjen pravnim licima koji žele da pokažu brigu za svoje zaposlene i da dobiju još veće poverenje.

Sertifikat POI za pravna lica (firme)

Ova vrsta sertifikata se izdaje isključivo na zahtev pravnog lica kome se detekcija vrši u radnim prostorijama i namenjena je kao dokaz o ispitanosti i bezbednosti bez štetnog zračenja za vreme rada i boravka u prostorijama.

Cena sertifikata ispitanosti (potvrde) za pravno lice određuje se prema broju ispitanih prostorija i odnosi se na ukupan rad ispitivanja. Izdaje se na memorandumu firme kao POI sertifikat i služi isključivo kao dokaz o ispitanosti.

Organizujemo promotivni period u kome ćemo vas pozvati i predstaviti sertifikat POI za vašu firmu. U promotivnom periodu srtifikat POI je potpuno besplatan i obuhvata potpunu proveru vašeg poslovnog prostora elektronskim indikatorima od svih štetnih zračenja. Nakon detekcije dobijate savete kako da zračenja izbegnete ili da se od njih zaštitite. 

Sertifikat POI namenjen ugostiteljima

Bezbednost u prostoru gde borave vaši gosti, a posebno gosti koji spavaju u vašim objektima, očekuju dobar i kvalitetan odmor. Osigurajte za svoje goste prostor bez štetnog zračenja i povećajte kvalitet vaših usluga.

Pozivamo vas da proverite prostor u kome se odmaraju vaši gosti i učinite ga bezbednim. Prostor za odmor mora da bude bez prisustva štetnih zračenja jer samo tako osiguravate dobar odmor za svoje goste. Sertifikat POI organizujemo u promotivnom periodu potpuno besplatno. Osim potpune detekcije zračenja u vašem prostoru elektronskim indikatorima u mogučnosti smo da vas savetujemo kako da zračenja izbegnete ili da prostor za spavanje zaštitite novi patentiranim zaštitama 5G generacije koje garantuju kvalitetno spavanje.

Kada za svoje goste osigurate bezbedno mesto za spavanje, kvalitet njihovog odmora biće mnogo veći. Nova generacija 5G zaštite od zračenja je patentirana i nudi najveći nivo zaštite. Ponudite ekskluzivni odmor i najveći nivo usluge u svojoj delatnosti.

Elektromagnetno zračenje uopšte može biti apsorbovano od strane organizma, pri čemu izaziva niz fizioloških i funkcionalnih promena. Jaka elektromagnetna polja menjaju brzinu hemijske reakcije i koncentracije slobodnih radikala u organizmu. Mnoge složene električne aktivnosti koje se javljaju u centralnom nervnom sistemu, uključujući učenje i pamćenje, stoga su podložne uticaju elektromagnetnog zračenja. Intenzivna upotreba mobilnih telefona učinila je elektromagnetno zračenje glavnim izvorom zračenja mozga. Zbog toga se centralni nervni sistem smatra jednim od najosetljivijih organa koji je meta mikrotalasnog zračenja.

Sertifikat POI za fizička lica (stan-kuća)

Potvrda o ispitanosti (POI sertifikat) može se izdati fizičkim licima na njihov zahtev nakon izvršenog merenja i sadrži sve elemente rada, podatke o ispitanim vrednostima i zaključku, kao i o mogućim predlozima kako uklniti zračenja ukoliko je moguće ili predlog kako postaviti adekvatnu zaštitu koju možemo da predložimo.

Cena sertifikata ispitanosti (potvrde) za fizičko lice iznosi jednokatno 3600 dinara (za prostor do max 3 prostorije). Izdaje se na memorandumu firme kao POI sertifikat i služi isključivo kao dokaz o ispitanosti. Za veće prostore ili kuće molimo vas da tražite ponudu pre pisanja potvrde o ispitanosti vašeg prostora.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.