Odlazite na posao svakog jutra rasoploženi sa dovoljno energije, ali već na kraju svog radnog vremena osećate umor, pospanost, a često ste i razdražljivi. Većina ljudi bi pomislili da su puno radili i zato se osećaju umorno, a ne sluteći da je uzrok njihovog umora zapravo u njihovoj okolini i raznim izvorima tehničkog zračenja kojima su bili izloženi duže vreme. 

Upoznajte bolje svoje radno mesto i moguće krivce koji se nalaze u vašoj blizi, utiču da gubite energiju, a ne vidite ih. Mnoge vrste zračenja i prostorni poremećaji mogu da deluju na vas i smanje vašu energiju. Koliko ste puta na poslu osetili da nemate energije, a kada odete kući više niste sposobni za druge obaveze već samo da odete na spavanje.

Predstavaljamo vam proizvod koji generiše lošu energiju iz okoline, štiti vas i transformiše je tako da budete okruženi dobrom energijom zbog čega ćete se na poslu osećati da imate više snage, a kada posao završite i dođete kući više nećete osećati umor. 

Full Point Technology

BioOffice

Sačuvajte vašu energiju za vreme rada uz BioOffice.

Saznajte kako da sačuvate i obnovite energiju dok radite i da nakon posla i dalje ostanete odmorni za ostatak dana. Postavite BioOffice vrlo lako na vašu radnu stolicu i radite bezbedno, sa puno više koncentracije na posao koji radite. Uklonite sva moguća zračenja koja deluju na vaše telo za vreme rada. Zaštita za vađe radno mesto ima zadatak da sačuva vašu energiju i obnovi je za vreme vašeg rada.

Radite bezbedno uz BioOffice

U industriji i vojsci decenijama su elektronski uređaji bili zaštićeni filterima, ali ne i za ljude koji su i dalje sve više izloženi efektu štetnih strujnih transfornacija i naelektrisanja koje proizvode mnogi lažni i neskladni talasi radio frekvencija štetnih za zdravlje.

BioOffice je napravljen u tri dimenzije u zavisnosti od veličine vaše radne stolice. Proizvod BioOffice je namenjen ljudima koji puno vremena provode na radnom mestu ili za računarom kod kuće.

izaberite dobru dimenziju

Osećajte se dobro za vreme svog rada

BioOffice nudi dobro zdravlje za vreme vašeg rada i očuvanje vaše energije dok radite, bolju cirkulaciju krvi i sasvim dobro deluje na koštani sistem vašeg tela za vreme dugih izlaganja poslu. BioOffice pruža zaštitu od štetnih frekvencija koje mogu da deluju štetno na zdravlje.

Kako se osećate kada radite?

Saznajte zašto se često osećate umorno i bez dobre koncentracije dok radite

Izaberite najbolju dimenziju

BioOffice pravougaoni

Najbolje rešenje za vašu radnu stolicu je da izaberete pravu dimeziju i uglove stolice kojoj je namenjen BioOffice.

BioOffice zakrivljeni

Na stolicu koju koristite za vreme vašeg rada pravilno postavite BioOffice idealnom dimenzijom koja treba da prati oblik stolice.

BioOffice 5G

Osiguravanjem idealnih uslova za vaš rad BioOffice eliminiše sve štetne frekvencije u vašoj okolini koje mogu da utiču da se osećate loše za vreme rada. BioOffice je opremljen trodimenzionalnim uloškom “3D Air Technology” koji vrlo dobro diše, otporan je na težinu i kretanje tela za vreme rada.

Full Point Technology

u3.jpg

Preporučujemo naše proizvode

Full Point Technology

Živite bez zračenja

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite, čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

Upoznajte naše proizvode

Saznajte kako da sačuvate zdravlje i održite dobru energiju u svom telu bez obzira da li je to na poslu, za vreme putovanja ili na spavanju. Proverite zašto gubite enegiju, osećate se umorno i neraspoloženo, a time svakako dovodite svoje zdravlje u opasnost. Pomoći ćemo vam otkrijete razlog i zajedno ćemo naći način da sačuvamo i obnovimo vašu energiju.

Saznajte kako da osigurate bezbedno radno mesto

Tražite ponudu za najbolje rešenje

Pomoći ćemo vam da izaberete dobro rešenje.

Možemo da vam pomognemo dobrim savetom i proverom kvaliteta vašeg radnog mesta, otkrivanjem potencijalnih uzroka da se osećate loše i da vam ponudimo kako da se pravilno zaštitite dok radite. Osigurajte za sebe kvalitetno radno mesto koje vam pruža uspešno završen posao.

Ukoliko imate predloge i sugestije uvek nas možete kontaktirati

home@geniusgroup.rs

Usavršite svoj lični potencijal

GeniusGroup

Copyright © 2021 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Web Radio

All rights reserved.

No part of this publication may be reproduced, distributed, or transmitted in any form or by any means, including photocopying, recording, or other electronic or mechanical methods, without the prior written permission of the publisher, except in the case of brief quotations embodied in critical reviews and certain other noncommercial uses permitted by copyright law.

Kontakt tehničke podrške i vaš predlog za izmenu ovih stranica možete napisati na podrska@geniusgroup.rs

We use icon pic from https://www.freepik.com