BioOffice

Saznajte zašto se često osećate umorno i bez dobre koncentracije dok radite. a kada završite posao nemate snage da nastavite dan. Namenjen osobama koji puno vremena provode na radnom mestu ili za računarom kod kuće.

Odlazite na posao svakog jutra rasoploženi sa dovoljno energije, ali već na kraju svog radnog vremena osećate umor, pospanost, a često ste i razdražljivi. Većina ljudi bi pomislili da su puno radili i zato se osećaju umorno, a ne sluteći da je uzrok njihovog umora zapravo u njihovoj okolini i raznim izvorima tehničkog zračenja kojima su bili izloženi duže vreme. 

Zračenje u vašoj blizini

Upoznajte bolje svoje radno mesto i moguće krivce koji se nalaze u vašoj blizi, utiču da gubite energiju, a ne vidite ih. Mnoge vrste zračenja i prostorni poremećaji mogu da deluju na vas i smanje vašu energiju. Koliko ste puta na poslu osetili da nemate energije, a kada odete kući više niste sposobni za druge obaveze već samo da odete na spavanje.

Predstavaljamo vam proizvod koji generiše lošu energiju iz okoline, štiti vas i transformiše je tako da budete okruženi dobrom energijom zbog čega ćete se na poslu osećati da imate više snage, a kada posao završite i dođete kući više nećete osećati umor. 

FULL POINT TECHNOLOGY

BioOffice

Sačuvajte vašu energiju za vreme rada uz BioOffice.

Saznajte kako da sačuvate i obnovite energiju dok radite i da nakon posla i dalje ostanete odmorni za ostatak dana. Postavite BioOffice vrlo lako na vašu radnu stolicu i radite bezbedno, sa puno više koncentracije na posao koji radite. Uklonite sva moguća zračenja koja deluju na vaše telo za vreme rada. Zaštita za vaše radno mesto ima zadatak da sačuva vašu energiju i obnovi je za vreme vašeg rada.

Radite bezbedno uz BioOffice

U industriji i vojsci decenijama su elektronski uređaji bili zaštićeni filterima, ali ne i za ljude koji su i dalje sve više izloženi efektu štetnih strujnih transfornacija i naelektrisanja koje proizvode mnogi lažni i neskladni talasi radio frekvencija štetnih za zdravlje.

BioOffice je napravljen u tri dimenzije u zavisnosti od veličine vaše radne stolice. Proizvod BioOffice je namenjen osobama koji puno vremena provode na radnom mestu ili za računarom kod kuće.

izaberite dobru dimenziju

Osećajte se dobro za vreme svog rada

BioOffice nudi dobro zdravlje za vreme vašeg rada i očuvanje vaše energije dok radite, bolju cirkulaciju krvi i sasvim dobro deluje na koštani sistem vašeg tela za vreme dugih izlaganja poslu. BioOffice pruža zaštitu od štetnih frekvencija koje mogu da deluju štetno na zdravlje.

Kako se osećate kada radite?

Saznajte zašto se često osećate toliko umorno i bez dobre koncentracije dok radite. a kada završite posao osećate veliki umor i nemate snage da nastavite dan.

Izaberite najbolju dimenziju

BioOffice pravougaoni

Najbolje rešenje za vašu radnu stolicu je da izaberete pravu dimeziju i uglove stolice kojoj je namenjen BioOffice.

BioOffice zakrivljeni

Na stolicu koju koristite za vreme vašeg rada pravilno postavite BioOffice idealnom dimenzijom koja treba da prati oblik stolice.

BioOffice 5G

Osiguravanjem idealnih uslova za vaš rad BioOffice eliminiše sve štetne frekvencije u vašoj okolini koje mogu da utiču da se osećate loše za vreme rada. BioOffice je opremljen trodimenzionalnim uloškom “3D Air Technology” koji vrlo dobro diše, otporan je na težinu i kretanje tela za vreme rada.

FULL POINT TECHNOLOGY

u3.jpg

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Poslovna Prilika

Ukoliko ste ambiciozni, otvoreni za izazove, motivisani da postižete više, spremni da plasirate svoje nove ideje i predloge, komunikativni ste i želite da vaš rad bude vrednovan i nagrađen, prijavite se za vaš posao budućnosti i predložite nam saradnju.

Vašu biografiju možete poslati na  prijava@geniusgroup.rs