Analiza Prostora

Često osećate umor i nemate energije za svakodnevne obaveze, a ne znate pravi razlog za takav loš osećaj. Detekcijom elektronskim indikatorima možemo da otkrijemo zračenja u vašem prostoru i da vam predložimo rešenje.

Osećate često umor i nemate dovoljno volje da preduzmete prave korake za svoje obaveze, a ne znate zašto osećate stalno taj umor ili pospanost. Verovatno niste nikada razmišljali da postoje oko vas poremaćaji koji vam oduzimaju energiju, a vaša čula ne mogu da registruju pravi razlog jer nismo stvoreni u vreme kada su oni nastali. Zato postoje profesionalne i patentirane zaštite od zračenja koje mogu da vam pruže adekvatnu zaštitu i potpunu sigurnost.

Saznajte više o pravilnom načinu zaštite i patentiranim proizvodima koje možemo da vam ponudimo za radno mesto, vaše vozilo ili za kućni prostor u vreme odmora ili spavanja.

Loše frekvencije, zračenja ili drugi prostorni poremećaji mogu da deluju na vas tako što vam oduzimaju energiju. Kada nemate energije, osim što to osećate kao umor i nemate volju da nastavite rad, tako i vaši organi reaguju. iz tog razloga vreme je da za sebe obezbedite pravilu zaštitu od zračenja na profesionalan način i osećate se bezbedno.

Detekcija zračenja u kućnom ili radnom prostoru

Vaš životni ili radni prostor moraju da budu potpuno čisti od svih štetnih frekvencija i zračenja koja mogu da ugroze vašu energiju. Detekcija i analiza prostora je metoda prevencije i eliminisanja mogućih uzroka i izazivača poremećaja i bolesti obezbeđivanjem i stvaranjem zdrave životne sredine za sve biološke sisteme. Nakon detekcije važno je da se odlučite za profesionalno proizvedene zaštite od zračenja koja osigurava potpunu bezbednost i vašu ličnu sigurnost

Tehničko zračenje

Ova vrsta zračenja obuhvata struju koja radi na 50Hz, odnosno emisiju EM zračenja svih elektro uređaja koje koristimo u domaćinstvu i na radnom mestu (računara, televizora, frižidera, bojlera, fena za kosu, itd.) i na elektro distribucijske sisteme (trafostanice, dalekovode, kućne elektro instalacije). 

Najveća opasnost ovog zagađenja je što ga ne osećamo, a posledice na zdravlje mogu se manifestovati u dužem vremenu i često se ne dovode u vezu sa bolestima.

Danas je u  mnogim državama radiestezija priznata veština jer se radi po zanima fizike elektronskim mernim uređajima, a u nekima se zakonski predlaže radiestezijska detekcija i provera terena pre izgradnje, te su i cene stanova zavisne od  radiestezijskog nalaza. Vrednost vaše nekretnine je mnogo veća ako poseduje sertifikat o izvršenom merenju.

Detekcija zračenja u prostoru

Dijagnostikom vašeg životnog ili radnog prostora možemo da otkrijemo sve loše energije i zračenja koja znatno mogu da utiču na zdravlje. Otkrivanjem prisustva zračenja možemo da vas savetujemo koja je najbolja pozicija koja vas neće ugroziti ili vam možemo predložiti optimalnu zaštitu.

Elektronskim mernim uređajima možemo da proverimo sve frekvencije i prostorne poremećaje koji mogu da smanje vašu energiju, pokvare vašu radnu sposobnost, dovedu do loših rezultata u radu ili učenju i svakako da smanje rad vaših vitalnih funkcija u organizmu.

Sačuvajte vašu energiju i osećajte se mnogo bolje

Oduvek se zna da je naša planeta jedno veliko magnetno polje i da uticaj pojedinih štetnih geopatogenih i elektromagnetskih zračenja svojim delovanjem može ostaviti štetne uticaje na ljudski organizam. Znamo  da štetna geopatogena i tehnička zračenja nisu vidljiva, većina ljudi ne pridaje puno pažnje verovanjima drevnih civilizacija i naučno potvrđenih elaborata (Hartmanov institut) sve dok se, nakon određenog vremena spavanja na pogrešnom i nezaštićenom mestu, ne počnu javljati zdravstvene tegobe neobjašnjivih uzroka.

Duža izloženost uticaju štetnih zračenja izuzetno remeti energetsku strukturu bioloških sistema i odražava se na pojavu različitih oboljenja kako psihomentalnih tako i fizičkih. Kvalitetno lociranje štetnih zračenja jedna je od najbitnijih preduslova za postavljanje kvalitetne dijagnoze. Objektivna detekcija prostora podrazumeva upotrebu mernih instrumenata i indikatora u cilju merenja nejonizujućih štetnih zračenja. Cilj detekcije prostora ne sme da bude samo eliminisanje štetnih uticaja. Veoma je važno da se očuva prirodna specifičnost prostora, da se ne deformišu ostala polja i zračenja i da se ne deformišu ili smanjuju pozitivni uticaji.

Preventivno delovanje je veoma važno jer su upravo  zračenja znače početak mnogih bolesti. Lečiti probleme, a ostaviti osobu da i dalje leži u krevetu koji je ugrožen nekim štetnim zračenjima je kontraproduktivno. A obezbediti osobi pozitivno mesto za san ili rad, smanjuje mogućnost poremećaja zdravlja i deluje preventivno.

Uticaj zračenja na organizam

Predlažemo vam da proverite sa koliko energije radi vaš organizam i koliko je prostor u kome često boravite ostavio uticaj na rad vaših organa. Ukoliko je smanjena energija u vašem organizmu sigurno da se nećete osećati dobro.

Elektronskim mernim uređajem možemo da izmerimo sa koliko snage radi vaš organizam i zašto se često osećate umorno i bez snage. Smanjena količina energije u početku deluje kao hroničan umor, a vremenom može da dovede do težih bolesti.

Sačuvajte vašu energiju i osećajte se mnogo bolje

Cilj detekcije prostora ne sme da bude samo eliminisanje štetnih uticaja. Veoma je važno da se očuva prirodna specifičnost prostora, da se ne deformišu ostala polja i zračenja i da se ne deformišu ili smanjuju pozitivni uticaji. Rad u dobro energetskom prostoru znači da ćete se vi osećati bolje i da je veći efekat vaše radne angažovanosti.

Ukoliko niste u mogućnosti da uklonite uređaje ili neki drugi prostorni poremećaj u vašem kućnom ili poslovnom prostoru, možemo da vam ponudimo naše proizvode napraljne po naučnim metodama istraživanja dizajnirane za vaš prostor, tako da napravite najbolju zaštitu ze sebe, svoju porodicu i svoje radno mesto.

Zračenje je prenos energije putem čestice ili talasa. Zračenje koje se prenosi putem čestica (neutron, proton, mezoni i dr.) se naziva korpuskularno zračenje, a ono koje se prenosi u obliku talasa se zove elektromagnetno zračenje. Elektromagnetno zračenje predstavlja promenu elektromagnetnog polja u funkciji vremena. Ovo zračenje je nosilac elektromagnetske interakcije (sile) i može se interpretirati kao talas ili kao čestica, u zavisnosti od slučaja. čestice koje kvantifikuju elektromagnetsko zračenje su fotoni. Svako naelektrisanje promenom brzine kretanja generiše elektromagnetsko polje. Ova informacija se prostire kroz prostor brzinom svetlosti i osobine odgovarajućeg elektromagnetskog talasa su direktno vezane za dinamiku promene kretanja naelektrisanja.

Analiza - Detekcija prostora

Detekcija prostora u kome živite može da vam pomogne da upoznate zračenja u kući koja ne možete da vidite ili osetite. Detekcijom elektronskim uređajima možemo da otkrijemo zračenja i da vam predložimo kako da ih izbegnete ili da se pravilno zaštitite.

Osobine elektromagnetskog zračenja zavise od njegove talasne dužine i kao takve se dele na električne, radio i mikro-talase, zatim na infracrvenu, vidljivu i ultraljubičastu svetlost, X-zrake i gama zrake. Ceo opseg talasnih dužina elektromagnetskog zračenja se zove elektromagnetski spektar.

Sačuvajte vašu energiju i osećajte se mnogo bolje

Dejstvo ovih talasa na čoveka varira u zavisnosti od frekvencija i amplituda signala, kao i udaljenosti od predajnika (bazne stanice) i trajanja izloženosti ovim talasima. Da i ne govorimo o štetnim zračenjima koja dolaze ”spolja” od poremećenog Zemljinog magnetizma, podzemnih vodenih tokova i tektonskih premeštanja (geopatogena zračenja), kao i od Hartmanove i Karijeve globalne mreže (kosmička zračenja). 

Osim smanjene cirkulacije krvi, zračenja nastavljaju da deluju na kvalitet kostiju, njihovu obnovu, podmazivanje i gustinu. Duže izlaganje zračenju može da učini štetu na koštanom sistemu u telu i da smanji kvalitet vašeg života izazivajući bol i smanjenu, otežanu pokretljivost. Preventivno smanjenje zračenja u kući može da zaustavi loš proces, a uz redovnu terapiju da učini efekat oporavka boljim i efikasnijim.

Današnja ispitivanja nedvosmisleno ukazuju da zajedničko delovanje geopatskih polja sa štetnim dejstvom i elektromagnetnih zračenja može da dovede do slabljenja organizma. Saznajte više o načinu pravilne zaštite od zračenja i kako da izaberete najbolju zaštitu za deo dana kada vam je najviše potrebna.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.