BioMemo

Namenjen je osobama sa posebnim reumatološkim potrebama sa mekanom podrškom za vreme odmora.

Često se za vreme noćnog ili dnevnog odmora ukočite zbog lošeg položaja u dužem vremenu ili jednostavno vaš oblik organizma zahteva posebne uslove za odmor uz mekanu podršku koja će se prilagoditi obliku vašeg tela, a uz sve to magnetna podrška će pokrenuti cirkulaciju krvi i smanjiće bolove koje često osećate za vreme odomora ili nakon njega.

Predstavljamo vam proizvod koji za vreme spavanja može da vam pokrene cirkulaciju, smanji tegobe koje imate na spavanju i tako vaš san postane miran u kontinuitetu. Miran san će vam doneti jutarnju energiju, a magnetna terapija koja je za vreme spavanja ubrzavala cirkulaciju učiniće da se probudite sa manje bolova i drugih loših simptoma.

Vazdušna tehnologija

Jezgro je izrađeno od vašne strukturne pene koja je izrađena sa otvorenim ćelijama i visokom tehnologijom što omogućava izvanredan protok vazduha putem mikro pora unutar strukturnih ćelija. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji i načinu obrade onemogućeno je nastanjivanje bakterija i mikroorganizama.

Prirodna magnetna terapija je metoda kojom se magnetnim poljem pospešuje i ubrzava lokalni metabolizam na nivou ćelije u zoni delovanja magnetnog polja i kao takva je delotvorna kao preventivna mera za održavanje zdravlja i vitalnosti čitavog organizma. Primenom magnetne terapije, postižu se povoljni biološki efekti, sa posebnim akcentom na regenerativne i stimulativne efekte. Dokazan je povoljan podsticajni efekat na povećanje koštane gustine, zarastanje kostiju nakon preloma – stimuliše stvaranje kalusa u kostima, moguća primena i za vreme gips-imobilizacije, moguća primena i pri postojanju metala u tkivu, poboljšanje imunoloških snaga organizma, poboljšanje cirkulacije i određenih osobina krvi (smanjenje agregacije trombocita).

BioMemo

Na osnovu dosadašnjih istraživanja može se zaključiti da magnetno polje ostvaruje antiinflamatorni efekat, efekat smanjenja otoka i poboljšanja metabolizma u području zahvaćenim zapaljenskom reakcijom, kao i eliminaciju medijatora zapaljenja iz tog područja, što obezbeđuje i antidolorozni učinak, pa se ovako mogu tretirati mnoga inflamatorna obolenja praćena bolom.

Predstavljamo vam proizvod koji za vreme spavanja može da vam pokrene cirkulaciju, smanji tegobe koje imate na spavanju i tako vaš san postane miran u kontinuitetu. Miran san će vam doneti jutarnju energiju, a magnetna terapija koja je za vreme spavanja ubrzavala cirkulaciju učiniće da se probudite sa manje bolova i drugih loših simptoma.

Prirodna elastičnost

Proizvod je osmišljen sa namerom da prvenstveno dopuni nedostatak udobnosti kod izuzetno čvrstih podloga. Zbog svog specifičnog odgovora na pritisak tela spavača, mekoća i prilagodljivost memori pene koja ulazi u sastav ovog naddušeka, ublažiće tvrdoću postojećeg dušeka. Ne savetujemo ga u slučajevima kada je osnovni dušek napravljen od memorija zbog mogućeg kompromitovanja aeracije.

BioMemo svih dimenzija izrađen je od prirodnih sirovina i obezbeđuje dobru termiku i vazduhopropusnost. Zbog svoje saćaste strukture i elastičnosti, dozvoljava odlično prilagođavanje telu spavača pa je u tom smislu odlična dopuna svakom dušeku ili kauču, a zbog dodatnog zgloba može da se koristi i u sedećem položaju za vreme dana u posebnoj veličini namenjenoj za sedenje.. 

Stvoren je zbog osoba sa posebnim reumatološkim potrebama kojima vazdušna i mekana podrška omogućava lakši odmor tokom dana ili za vreme spavanja, a time se smanjuje bol i popravlja odmor nakon čega je bolja pokretljivost i smanjeni su konstatni bolovi. Magnetna podrška postavljena u obliku traka stvara bolju kapilarnu prokrvljenost i pruža termalni efekat.

Efikasnost magnetnog polja

Magnetna terapija je nezaobilazna procedura u fizikalnoj terapiji i rehabilitaciji. Ova vrsta terapije pokazuje niz prednosti u lečenju pre svega zbog širokog spektra oboljenja gde se može primeniti, pacijenti je jako dobro podnose i nema kontraindikacija. Magnetna terapija zajedno sa drugim terapijama predstavlja osnovu svakog protokola lečenja.

Magnetna terapija potpuno deluje od nivoa ćelije, preko svih organa do organizma u celini i dejstva su sledeća:

Antiedematozno i antiinflamatorno (smanjuje otok i zapaljenje)

Analgetsko (smanjuje bol)

Ubrzanje regeneracije tkiva (zarastanje rana, preloma kostiju, povreda)

Magnetno polje utiče na ćelijsku membranu tako što povećava njenu propustljivost. Time se ubrzava ćelijski metabolizam i povećava iskoristljivost kiseonika i hranljivih materija u tkivu. Kod bolesti taj promet materija je usporen na nivou ćelije i njegovim ubrzavanjem podstičete ozdravljenje..

Kao posledica dejstva magnetnog polja dolazi do vazodilatacije (širenja) krvnih sudova i bolje prokrvljenosti tkiva na koje smo delovali. Magnetna terapija se može aplikovati lokalno na ograničenom polju i time se izbegavaju bilo kakvi sporedni efekti na druge sisteme u telu. Time je broj kontraindikacija sveden na minimum što je i jedna od najvećih prednosti magnetne terapije. Može se aplikovati i kroz odeću pa čak i gips što je čini terapijom izbora kod stanja koje zahtevaju dugotrajnu imobilizaciju.

Magnetna terapija je metoda kojom se magnetnim poljem (najsigurnije statičkim poljem) pospešuje (ubrzava) lokalni metabolizam na nivou ćelije u zoni delovanja magnetnog polja i kao takva je delotvorna kao preventivna mera za održavanje zdravlja (vitalnosti) čitavog organizma. Na našu planetu utiče prirodno magnetno polje koje se stvara u unutrašnjosti Zemlje. I mi ljudi imamo sopstveno magnetno polje koje izazivaju električni titraji u mozgu, srcu i drugim organima. Naša elektromagnetna polja regulišu većinu naših telesnih funkcija i održavaju njihovu ravnotežu. Nažalost, magnetizam koji proizvodimo unutar tela nije dovoljan. 

Prema procenama naučnika, zemljino prirodno magnetno polje je u poslednjih 100 do 200 godina oslabilo 30 do 50 procenata. Zato smo zavisni od spoljašnjih izvora magnetnog polja. Pod uticajem magnetnog polja ubrzava se lokalni metabolizam, a time se poboljšava cirkulacija krvi i limfe, kiseonik bolje prodire u ćelije organa i tkiva, tako da se eliminišu štetne materije i toksini iz organizma.

Magnetna terapija povoljno utiče na razne telesne tegobe

     poboljšava oksigenaciju tkiva

     poboljšava metabolizam

     poboljšava protok krvi i limfe

     smanjuje viskoznost i koagulabilnost krvi (deluje na endotel krvnih žila)

     stimulise regeneraciju tkiva

     stimulise osteogenezu – obnavljanje koštanog tkiva

     smanjuje tonus spastičnih mišića

     stimulise imunološki sistem (jača odbrambene snage organizma)

Primenom magnetne terapije, postižu se povoljni biološki efekti, sa posebnim akcentom na regenerativne i stimulativne efekte. Dokazan je povoljan podsticajni efekat na povećanje koštane gustine, zarastanje kostiju nakon preloma – stimuliše stvaranje kalusa u kostima, moguća primena i za vreme gips-imobilizacije, moguća primena i pri postojanju metala u tkivu, poboljšanje imunoloških snaga organizma, poboljšanje cirkulacije i određenih osobina krvi (smanjenje agregacije trombocita).

Indikacije za primenu ove terapije:

     prelomi kostiju koji sporo zarastaju

     povrede zglobova, ligamenata, tetiva i mišića

     algodistrofični sindrom – Sudekova bolest

     osteoporoza

     poremećaji periferne cirkulacije

     trofičke lezije zbog poremećaja arterijske i venske cirkulacije (varikozni ulkusi – Ulcus cruris)

     upalne i degenerativne reumatološke bolesti, kao i vanzglobni reumatizam

     radikulopatije

     neuritisi i polineuropatije

Magnetna terapija je bezbolna, jednostavna metoda bez neželjenih efekata i reakcija, ukoliko se koriste dozvoljena magnetna polja za stimulaciju humanog materijala. Pogodna je i za dugotrajnu, višednevnu terapiju delova tela. Da bi ovakva primena bila moguća prirodno magnetno polje ne sme prelaziti 1mT odnosno maksimalno 40mT u 24 sata.

Dodatne informacije

Proizvod je potpuno napravljen od prirodnih materijala uz garanciju proizvođača i izjavi o uslađenosti medicinskim uređajem države proizvođača. Proizvod je moguće kupiti na rate prema važećem cenovniku i uslovima na dan potpisivanja ugovora i prema pravilniku o trenutno aktivnoj akciji. Predviđena trenutna akcija omogućava kupovinu ovog proizvoda sa popustom prema važećem cenovniku.

Maloprodajna cena proizvoda BioMemo je 52.480 dinara.

Sve dimenzije proizvoda su standardne i mogu se napraviti van serije isključivo za poznatog kupca uz avansnu uplatu i rok isporuke od 9 do 90 dana. Dimenzije proizvoda su u dužinu 190 – 200 i širinu 80 

Iskoristite mogućnost 10% popusta na online kupovinu.

Bezbednost Proizvoda

Granične vrednosti ekspozicije Statičkom magnetnom polju definisane su osnovnim preporukama Međunarodne komisije za zaštitu od nejonizujućih zračenja ICNIRP. Izmerena vrednost magnetne indukacije na proizvodu je u dozvoljenim granicama i kao takav se potpuno bezbedno može koristiti bez štetnih posledica na organizam. Na proizvodu je izmerena dozvoljena vrednost za izlaganje stanovništva statičkom magnetnom polju, prema ovim preporukama iznosi 40mT za celodnevno izlaganje. Profesionalna dnevna izloženost za celo telo je 200mT.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.