Grupna Detekcija

Predlažemo detekciju zračenja za celu zgradu uz dogovor sa predstavnikom stanara 

Zračenje u visokim objektima može da bude štetno zbog materijala kojim je zgrada građena ili vrstom zračenja koji su stanari uneli u životni prostor. Zato predlažemo grupnu detekciju cele zgrade uz vrlo tačne informacije koje stanari mogu da dobiju i svoj životni prostor učine kvalitetnijim za život uz puno više energije i dobrog zdravlja.

Grupna detekcija zgrade

Pozivamo predstavnike stanara ili upravnike zgrade da nam se obrate i da dogovorimo detaljnu detekciju zračenja u objektu za svaki sprat i svaku stambenu jedinicu uz mogući elaborat.

Izloženost ljudi elektromagnetnim poljima zavisi od jačine električnog i magnetnog polja, protoka energije, frekvencije oscilacija, prisustva pratećih faktora, načina ozračivanja, veličine ozračene površine tela i individualnih karakteristika organizma. Takođe je utvrđeno da je relativna biološka aktivnost impulsnog zračenja veća od kontinuirane. Opasnost od izlaganja se pogoršava činjenicom da je ne otkrivaju ljudska čula.

Kao što je poznato, tokom razvoja tkiva su više osetljiva na uticaj spoljašnjih faktora, između ostalog i uticaju veštački stvorenog elektromagnetskog polja. Bez obzira da li se radi o deci ili odraslim osobama veliki broj istraživanja je pokazao da elektromagnetsko zračenje može da utiče štetno na zdravlje svih živih bića.

Prijavite se za detekciju

 Elektromagnetsko polje kao i apsorbovana energija su u značajnoj meri lokalizovani u blizini antene, dok se deo energije prenosi dublje, kroz različite slojeve tkiva. Današnji tinejdžeri su prva generacija koja odrasta koristeći bežične uređaje svakodnevno pri čemu su izloženi RF zračenja od malena. Zabrinutost zbog izlaganja RF zračenju još u detinjstvu je iz više razloga: mozak deteta apsorbuje znatno veće zračenje nego mozak odrasle osobe, anatomske razlike kod dece mogu omogućiti veću izloženost njihovih moždanih regiona RF zračenju mobilnih telefona zbog razlika u dielektričnoj konstanti i električnoj provodnosti njihovih tkiva i organa. 

Uticaj zračenja na zdravlje

Delovanje na čovekov organizam u celini, ili na njegove pojedine organe /mozak/ putem snopa elektromagnetnih talasa različitih pulsirajućih vibracija – frekvancija, je moguće ne samo iz neposredne blizine, već i sa većih udaljenosti. Postojanje negativnog psihotronskog zračenja omogućava korišćenje dugih talasa vrlo niske frekvencije. 

Elektromagnetna zračenja predstavljaju elektromagnetna talasna kretanja koja mogu da nastanu i da se prenose u materijalnoj sredini i predstavlja energiju koju elektromagnetni talasi ili materijalne čestice prenose kroz prostor. Svi oblici elektromagnetnih zračenja koja u interakciji sa materijom nemaju dovoljno energije da izvrše jonizaciju materije. Odnose se na deo spektra čija je energija fotona manja od 12eV. Obuhvataju sva elektromagentna zračenja čija je talasna dužina veća od 100nm. U nejonizujuća zračenja spadaju zračenja nižih energija kao električna i optička zračenja.

Često ste umorni?

Osećate često umor i ne uspevate dovoljno da se odmorite. Kada se naspavate imate osećaj da se niste dovoljno odmorili.

Odgovor za ovakva stanja često se nalaze u vašoj okolini koja na vas utiče loše. Zato, upoznajte zračenja koja vas okružuju analizom prostora i učinite sve da imate lepši osećaj i više energije tokom dana.

Prijavite se za analizu prostora.

Zračenja ne možemo da vidimo, ali naše telo ih oseti.

Zbog sve većih štetnih uticaja na okolinu, pokrenuli smo razna istraživanja i na osnovu njih napravili smo mnoge načine da zaštitite svoje telo za vreme rada, vožnje, odmora ili spavanja. Upoznajte bolje zračenja koja vas okružuju i kakav uticaj imaju na vas.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.