Produžena garancija

Dodatna garancija u dužem vremenskom periodu može da sačuva vaš proizvod i produži njegovo trajanje. Saznajte više o dodatnoj garanciji proizvoda.

Svi naši proizvodi imaju garanciju od 10 godina što potvrđujemo potpunim objašenjenjem uslova garancije garancijskim listom koji se dostavlja na adresu kupca uz ostale obavezne dokumente nakon pravosnažnosti ugovora o kupovini.

U ponudi je i produžena garancija od dodatnih 10 godina nakon isteka osnovne garancije proizvoda uz doplatu od 10% ukupne vrednosti proizvoda. Vrednost dodatne garancije je moguće uplatiti u celosti kod kupovine proizvoda ili se ta vrednost može podeliti u 24 jednake mesečne rate bez dodatnih uvećanih troškova kamate. Produžena garancija vam garantuje kvalitet upotrebe proizvoda i njegove funkcionalnosti za sve vreme korišćenja proizvoda. U nastavku teksta pročitajte uslove koji podrazumevanju dodanu garanciju proizvoda, a koji su u skladu i sa osnovnim garancijama. Razlike je samo u dužini trajanja garancije kupljenog proizvoda.

Nakon kupovine proizvoda i potpisivanja ugovora svi naši kupci dobijaju garantnu izjavu na kućnu adresu putem regularne pošte. Potvrda o kupovini i izvršenom plaćanju po predmetnom ugovoru sadrži garantnu izjavu, fiskalni račun i moguće druge dodatne dokumente vezane za vrstu plaćanja proizvoda.

Garantna Izjava

Svi naši proizvodi imaju funkcionalni garantni rok od 10 godina od dana prodaje krajnjem kupcu. Dobijanjem garantne izjave smatra se da je krajnji kupac upoznat i saglasan sa svime što u njemu piše. Sve greške nastale u proizvodnji i druga oštećenja nastala u transposrtu do trenutka predaje kranjem kupcu otklanjamo besplatno. U slučaju da ne možemo da uklonimo grešku, proizvod ćemo zamenuti potpuno istim proizvodom. Zbog neopravne reklamacije kupac snosi sve moguće nastale troškove. Sve garantne obaveze važe samo na teritoriji Republike Srbije.

Garancija ne važi

Za oštećenja proizvoda nastala po prijemu proizvoda. U slučaju nepravilnog korišćenja, nestručnog rukovanja ili neadekvatnog održavanja. Za oštećenja prilikom korišćenja u uslovima u kojima proizvod nije namenjen. Ukoliko je proizvod prodat kao oštećeni i kupac na to upozoren prilikom kupovine. Za ispravan proizvod koji je korišćen ne može biti predmet bilo kakve reklamacije.

Sve naše kupce molimo da se pridržavaju upustva o rukovanju i održavanju prizvoda koji se dobijaju odnah uz kupovinu proizvoda. Dokumentacija koja se dobija uz kupljeni proizvod odnosi se na namenu proizvoda, njegovu ispitanost, tehničke karakteristike, uslove korišćenja i održavanja, svrhu korišćenja proizvoda i način kontrolne dijagnostike.

Produžena garancija

Uslovi produžene garancije odnose se samo na produženo trajanje osnovne garancije u trajanju od 10 godina, nakon isteka osnovne garancije. Ostali navedeni uslovi na ovim stranicama koje kupac dobija i pismeno putem regularne pošte nakon potpisanog ugovora o kupovini proizvoda, regulišu uslove garancije i kada garancija ne važi, odnosno kada reklamacija na proizvod ne može da bude prihvaćena.

U želji da svi naši kupci budu zadovoljni želimo sa vama da ostanemo u kontaktu i saznamo više o rezultatima korišćenja proizvoda. Zato organizujemo kontrolne dijagostike tehničke ispravnosti proizvoda i kontrole dijagnostike efikasnosti.

Bezbednost Proizvoda

Granične vrednosti ekspozicije Statičkom magnetnom polju definisane su osnovnim preporukama Međunarodne komisije za zaštitu od nejonizujućih zračenja ICNIRP. Izmerena vrednost magnetne indukacije na proizvodu je u dozvoljenim granicama i kao takav se potpuno bezbedno može koristiti bez štetnih posledica na organizam. Na proizvodu je izmerena dozvoljena vrednost za izlaganje stanovništva statičkom magnetnom polju, prema ovim preporukama iznosi 40mT za celodnevno izlaganje. Profesionalna dnevna izloženost za celo telo je 200mT.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team