Magnetizam

Magnetna terapija pospešuje i ubrzava lokalni metabolizam na nivou ćelije u zoni delovanja magnetnog polja i delotvorna je kao preventiva za održavanje zdravlja.

Na osnovu dosadašnjih istraživanja može se zaključiti da magnetno polje ostvaruje antiinflamatorni efekat, efekat smanjenja otoka i poboljšanja metabolizma u području zahvaćenim zapaljenskom reakcijom, kao i eliminaciju medijatora zapaljenja iz tog područja, što obezbeđuje i antidolorozni učinak, pa se ovako mogu tretirati mnoga inflamatorna obolenja praćena bolom.

Artritis

U studiji iz 2004. godine od 194 odraslih sa osteoartritisom kuka ili koljena, istraživači su otkrili da su oni koji su nosili magnetne narukvice u trajanju od 12 nedelja imali smanjenje bolova povezanih s artritisom. U međuvremenu, studija iz 2001. godine od 64 osobe sa reumatoidnim artritisom kolena pokazala je da je 68% onih koji su koristili magnetnu terapiju prijavili osećanje bolje ili mnogo bolje nakon jedne sedmice.

Hronična bol u predelu karlice

Za studiju iz 2002. godine od 32 žene sa hroničnim bolovima u predelu karlice, jedna grupa pacijenata imala je aktivne ili placebo magnete koji se primjenjuju na svoje abdomene 24 sata dnevno. Nakon četiri nedelje kontinuirane upotrebe, oni koji su primali aktivne magnete prijavili su znatno niže nivoe bolova nego na početku studije.

Fibromialgija

Nakon šest sedmica spavanja na magnetiziranim dušekima, 13 žena sa fibromialgijom prijavilo je značajno manje bolova, poremećaja spavanja, umora i sljedećeg dana umora. Kontrolna grupa od 12 žena (koja je spavala na bez magnetizovanih madraca) imala je manje poboljšanja u bolu, spavanju, umoru i umoru. 

Magnetna terapija može pokazati efikasnost u tretmanu ženske urinarne inkontinencije, kao što je prikazano u studiji iz 24 studije iz 24 pacijenta, gde je 58% učesnika pokazalo poboljšanje nakon osam nedelja dobijanja dvostruko nedeljne magnetne stimulacije dna karlice.

Često osećate umor?

Kada često osećate umor ili iscrpljenost i pored dovoljno odmora i spavanja tokom noći, vreme je da potražite pravi razlog za takvo stanje. Sindrom hroničnog umora često uključuje i druge tegobe sa zdravljem i može svojim prisustvom da ometa vaše svakodnevne aktivnosti. Ovakvo stanje organizma je iscrpljenost i uvek se povezuje sa odmorom na toksičnom mestu gde nema uslova za odmor i regeneraciju. 

Upoznajte bolje mesto na kome dugo boravite, radite ili spavate. Detekcijom zračenja pronađite najbolje mesto za sebe ili trajno uklonite štetno zračenje iz vaše najbliže okoline.

 Izvori:

Brown CS, Ling FW, Van JY, Pilla AA. “Efikasnost terapije statičkog magnetnog polja u hroničnom bolu karlice: dvostruko slepa pilot studija.” Američki časopis o akušerstvu i ginekologiji 2002 187 (6): 1581-7.

Chandi DD, Groenendijk PM, Venema PL. “Funkcionalna extracorporealna magnetna stimulacija kao tretman za žensku urinarnu inkontinenciju:” stolica “.” BJU International 2004; 93 (4): 539-42.

Colbert AP, i sar. “Magnetni podloga za dušek koristi se kod pacijenata sa fibromialgijom: slučajno dvostruko slepim pilot studijom.” Journal of Back and Musculoskeletal Rehabilitation 1999; 13: 19-31.

 Segal NA, Toda Y, Huston J, Saeki Y, Shimizu M, Fuchs H, Shimaoka Y, Holkomb R, McLean MJ. “Dve konfiguracije statičkih magnetnih polja za lečenje reumatoidnog artritisa kolena: dvostruko slepog kliničkog ispitivanja”. Arhiv fizičke medicine i rehabilitacije 2001 82 (10): 1453-60.

Tim Harlow, Colin Greaves, Adrian White, Liz Brown, Anna Hart, Edzard Ernst. “Randomizovano kontrolisano ispitivanje magnetnih narukvica za ublažavanje bolova kod osteoartritisa kolena i kolena.” British Medical Journal 2004; 329: 1450-1454.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.