Zračenje u kući

Otkrivanje se vrši elektronskim indikatorima nove generacije. Nakon detekcije možemo da vam predložimo pravilnu zaštititu na bezbedan i siguran način.

Štetna zračenja remete energetsku struktutu živih organizama kao i ljudi. Dugotrajno izlaganje zračenjima slabijeg inteziteta, mikroenergija u makrovremenu, znatno povećava opasnost po zdravlje čoveka. Prilikom izlaganja ljudskog tela štetnim zračenjima malog intenziteta, višestruko su povećane mogućnosti upijanja i prenosa energije zračenja do svih ljudskih organa. Energija, zračenja putanje biva prenošena ćelijama po celom telu.

uticaj zračenja na zdravlje

Predlažemo detaljnu detekciju prostora

Opasnost za zdravlje stvara izloženost raznim vrstama zračenja. Jedno od njih je zračenje podzemnih voda za koje postoje mnoga naučna istraživanja i dobro provesti pravilne mere sigurnosti. Postoje istraživanja koja su dokazala da su određeni materijali korisni u borbi protiv zračenja od podzemnih voda. Bitno je reagovati na vreme i neutralizovati štetna zračenja. Organizam se svakako može poboljšati boravkom u prostorima koji odišu pozitivnom energijom. Danas postoje brojni načini zaštite od štetnih zračenja, pa je tako moguća i zaštita od podzemnih voda adekvatnim proizvodima koji pružaju bezbednost u prostoru.

Geopatogena zona stresa su mesta, deo prostora  gde radimo, boravimo, spavamo, u kojima se intenzitet polja i energije stalno i nepravilno menja, a izlaganje zračenjima u tim zonama uvek je dugotrajno. Osnovno je pravilo izbegavati geopatogene zone stresa, jer intenzitet zračenja opada sa kvadratom rastojanja od izvora zračenja. 

Izbegavajte zone u kojima postoji mogućnost izlaganju zračenja.

Kada se čovek izlaže promenama štetnog zračenja u dužim vremenkim intervalima, trećinu života koju provedemo spavajući, kada je telo najneotpornije, uticaji zračenja na čoveka mogu biti vidljivi i sa trajnim posledicama. Ako nije moguće izvesti fizičko pomeranje sa mesta štetnog zračenja, mogu se primeniti mere preventivne zaštite od zračenja.

Mnogi morbidni simptomi potiču od štetnog zračenja staništa, a posebno simptomi kardiovaskularnih bolesti i raka. U zapadnim zemljama sa visokim tehnologijama ovakva oboljenja svaku treću osobu vode pravo u smrt  ili sa izuzetno malim mogućnostima izlečenja.

TRAŽITE DETEKCIJU ZRAČENJA

Prijavite se za detekciju zračenja u vašem prostoru

Uticaj loše zone spavanja može da deluje različito na naše organe. Postoji mogućnost da smanjite ili čak ukinete efekat lečenja ili lekova.  Prve smetnje su često blage i deluju uopšteno: Nesanica, vrtoglavica i blaga nestabilnost, ubrzani puls, aritmija, a kasnije dolazi do pojave većih simptoma bolesti.

Prijavite se za detekciju prirodnog zračenja elektronskim indikatorom Fenix. Detektor radi isključivo na frekvencijama radio talasa i potpuno je objektivna metoda detekcije. Egzaktno merenje donosi vrlo precizne rezultate bez odstupanja i sasvim jasno može da ukaže na potencijalnu opasnost na zdravlje u budućnosti.

Razne vrste zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru mogu da izazovu umor, vrtoglavicu ili nervozu. Detekcijom elektronskim indikatorima možemo da otkrijemo zračenja i da vam predložimo rešenje.

Biodispozitiv 5G

Ako već duže vreme osećate veliki umor, pad energije, manjak koncentracije, čestu pospanost i nedostatak svežine nakon sna, napravite promenu u svojoj rutini. Prvo proverite mesto na kome spavate, kvalitet materijala, udobnost, položaj kreveta i na kraju proverite sva zračenja u blizini koja prostim okom ne mogu da se vide ili osete. Loše spavanje donosi nemir i nervozu tokom noći, a ujutro još veće probleme koji dolaze zbog vaše iscrpljenosti.

Delovanje na čovekov organizam u celini, ili na njegove pojedine organe /mozak/ putem snopa elektromagnetnih talasa različitih pulsirajućih vibracija – frekvancija, je moguće ne samo iz neposredne blizine, već i sa većih udaljenosti. Postojanje negativnog psihotronskog zračenja omogućava korišćenje dugih talasa vrlo niske frekvencije. 

Biološki Elekat

Sa stanovišta biološke nauke, usporenje rada pojedinih vitalnih funkcija nije ništa manje opasno od ubrzanog. „Ako se ometa ili usporava rad sinapsi kod prenosa informacija, kao i rad neokorteksa, u kojoj se odvijaju misaoni procesi, u kritičnim situacijama kada su neophodne brze i ispravne odluke pri punoj svesti, usporeni način razmišljanja ili depresivna stanja mogu biti fatalna, ne samo za osobu na koju se deluje, nego i za mnoge druge, koji zavise od odluke koja se donosi u takvom stanju“

Elektromagnetna zračenja predstavljaju elektromagnetna talasna kretanja koja mogu da nastanu i da se prenose u materijalnoj sredini i predstavlja energiju koju elektromagnetni talasi ili materijalne čestice prenose kroz prostor. Svi oblici elektromagnetnih zračenja koja u interakciji sa materijom nemaju dovoljno energije da izvrše jonizaciju materije. Odnose se na deo spektra čija je energija fotona manja od 12eV. Obuhvataju sva elektromagentna zračenja čija je talasna dužina veća od 100nm. U nejonizujuća zračenja spadaju zračenja nižih energija kao električna i optička zračenja.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.