Pokrenite kupovinu

Online kupovina omogućava vam dodatni popust na sve proizvode. Prijavite se već danas online registracijom.

Izaberite za sebe proizvod koji vam se sviđa ili vam najviše odgovara i popunite kontakt formu prijava za kupovinu u daljem sadržaju. Odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku na vašu mail adresu predračunom.

Prijava za online kupovinu

Popunjavanjem sledeće kontakt forme na vašu mail adresu koju ste naveli vrlo brzo ćemo poslati predračun za online kupovinu. Nakon izvršene uplate koju proknjižimo, na vašu adresu šaljemo proizvod kurirskom službom potpuno besplatno.

Molimo vas da popunite sve tražene podatke koji su nam potrebni kako bi vam napisali i poslali predračun na vašu mail adresu. Prijavu za online kupovinu mogu popuniti isključivo fizička lica. Rok za slanje svih proizvoda je 7 radnih dana od proknjižene uplate. Online kupovina vam omogućava dodatni popust na sve naše proizvode.

Prijava za online kupovinu - Fizička lica

 

Potvrdite vašu prijavu

Prijava za online kupovinu - Pravna lica

 

Potvrdite vašu prijavu

Na vašu mail adresu koju ste naveli u vrlo kratkom roku poslaćemo predračun sa svim podacima koje ste naveli u prijavi, a koji je potrebno da uplatite u naznačenom roku. Proizvod ćemo vam poslati potpuno besplatno na vašu adresu koju ste naveli, nakon primljene i proknjižene uplate po predračunu koji ćemo vam poslati na mail adresu.

Rok isporuke za sve naručene i plaćene online proizvode prema izdatom predračunu je od 9 do 90 dana od dana primljene uplate. Ostale dodatne informacije možete dobiti pozivom našeg info centra.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.