Odricanje od odgovornosti

Svi opšti uslovi rada se odnose na ponude i poslove koje vršimo. Svi podaci su predviđeni samo u svrhu informisanja.

Hvala Vam što ste posetili našu internet stranicu www.geniusgroup.rs (u daljem tekstu: sajt). Pre korišćenja naših informacija, usluga ili proizvoda, pažljivo pročitajte sledeće uslove. Svaka poseta našem internet sajtu, znači da ste ove uslove pročitali, razumeli i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da ne koristite naš sajt.

Opšti uslovi korišćenja ovog web-sajta

Opšte Informacije

Genius Group Vam omogućava pristup veb-sajtu www.geniusgroup.rs na kojem objavljuje tekst, slike i druge materijale u informativne svrhe.

Pristupanjem ovom web-sajtu, pristajete na ove Opšte uslove. Ako se ne slažete sa ovim Opštim uslovima, molimo Vas da prestanete da ne koristite ovaj web-sajt. Osim toga, potvrđujete da Genius Group nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu zbog informacija, preporuka i/ili saveta koji postoje na ovom web-sajtu. Informacije koje se nalaze na www.geniusgroup.rs nisu obavezujuće i ne predstavljaju obavezujuću ponudu sa pravnog stanovišta za sklapanje ugovora.

Odgovornost

Iako je ovaj web-sajt napravljen sa velikom pažnjom, Genius Group ne daje nikakvu garanciju, eksplicitnu ili implicitnu, da su informacije (uključujući, ali ne ograničavajući se na, slike, opise proizvoda i savete) sa ovog web-sajta, ili koje se odnose na njih, kompletne, ažurirane, tačne i pogodne za svrhe za koje korisnik web-sajta želi da ih koristi.

 Genius Group (uključujući svoje filijale, predstavnike kompanije i zaposlene) ovim isključuje svaku odgovornost za:

1.Svaki gubitak bilo koje vrste, direktan ili indirektan, koji je prouzrokovan i/ili proizilazi iz korišćenja web-sajta ili nekog drugog web-sajta povezanog sa ovim web-sajtom;

2.Gubitak hardvera i softvera, virusa i drugih problema i/ili gubitak vremena zbog korišćenja ovog web-sajta.

3. Gubitak koji je prouzrokovan netačnim, nepotpunim ili zastarelim informacijama na web-sajtu.
 

Naš web-sajt može da sadrži reference (na primer hiperlink, baner ili dugme) na druge web-sajtove, koje se odnose na određeni aspekt ovog web-sajta. To ne znači automatski da je Genius Group povezan sa ovim drugim web-sajtovima ili njihovim vlasnicima i samim tim nije odgovoran za ove web-sajtove niti za informacije koje se na njima nalaze.

Genius Group zadržava ekskluzivno pravo da izmeni ili ukloni sadržaj u bilo kom trenutku bez obaveze davanja obaveštenja. Genius Group ne može da se smatra odgovornim za bilo kakve posledice tih izmena.

Ovaj web-sajt sadrži reference za proizvode. Neki proizvodi nisu dostupni u svim zemljama. Svaka takva referenca ne podrazumeva da Genius Group prodaje određeni proizvod u određenoj zemlji ili da to namerava.

Intelektualna svojina

Ako nije drugačije određeno, autorsko pravo i sva ostala prava intelektualne svojine, koja se odnose na celokupan sadržaj ovog web-sajta, uključujući sve tekstualne sadržaje, slike, grafike, audio, video ili animirane datoteke, dizajn web-sajta, izgled i prezentacija web-sajta pripada isključivo kompaniji Genius Group i njegovim pridruženim trećim stranama.

Sadržaj ovog web-sajta ne sme se kopirati, distribuirati ili koristiti u komercijalne svrhe, niti se bilo koji sadržaj sme kopirati na drugi web-sajt, bez prethodnog pismenog odobrenja. Ovaj web-sajt ne daje pravo na korišćenje intelektualne svojine kompanije Genius Groupili trećih lica.

Zabranjeno je umnožavanje ili objavljivanje celog ili dela ovog web-sajta štampanjem, fotokopijom, mikrofilmom, digitalnom kopijom ili bilo kojim drugim sredstvom, bez prethodne pismene saglasnosti kompanije Genius Group. Možete da odštampate ili da preuzmete deo sa web-sajta na vaš hard disk ili da ga prosledite drugim stranama pod uslovom da je isključivo u informativne svrhe. Ako imate dozvolu za objavljivanje slike, onda publikacija uvek mora da sadrži sledeći izvor: Copyright Genius Group. Sva prava zadržana.

Izjava o privatnosti

Kada posetite naš web-sajt, Vaši lični podaci i drugi podaci mogu da se čuvaju u vidu kolačića. Genius Group zadržava pravo da skladišti i koristi te podatke u svojim statističkim podacima i na bilo kojem drugom nosiocu podataka. Korišćenje ličnih podataka regulisano je izjavom o privatnosti i izjavom o kolačićima kompanije Genius Group. Preporučuje se da pažljivo pročitate ove dokumente pre nego što ostavite svoje lične podatke kompaniji Genius Group.

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.