Koliko puta ste se probudili sa bolovima u kostima, a dok se ne pokrenete bolovi nisu nestali. Često vam se dešava da u toku spavanja imate grčeve zbog loše cirkulacije, ujutro se probudite sa bolovima u kičmi ili kolenima koji se spuštaju do stopala ili druge čudne bolove koje ne možete da objasnite čak ni redovnim lekarskim pregledom. 

Poželite da se probudite ujutro bez vrtoglavice ili bolova i dan započnete dobro, ali cirkulacija koja vam se usporila u toku mirovanja dok spavate napravila je određene smetnje koje ste osetili u toku spavanja i zbog toga ste se budili, a još gore što ste ustali sa svim tim simptomima i treba vremena da vam se cirkulacija ubrza kada se pokrenete.

Predstavljamo vam proizvod koji za vreme spavanja može da vam pokrene cirkulaciju, smanji tegobe koje imate na spavanju i tako vaš san postane miran u kontinuitetu. Miran san će vam doneti jutarnju energiju, a magnetna terapija koja je za vreme spavanja ubrzavala cirkulaciju učiniće da se probudite sa manje bolova i drugih loših simptoma.

Full Point Technology

Biomagnetic Therapy

Saznajte kako da popravite cirkulaciju za vreme spavanja, kada se najduže odmarate i pomognite vašim organima u smislu boljeg rada, a istovremeno popravite koštano zglobni sistem. Povećanjem cirkulacije u celom organizmu jačate opšte stanje organizma i preventivno delujete na teže bolesti. Cirkulacija krvi efikasno nosi kiseonik, hrani i održava svaku ćeliju zdravom i fukcionalnom u cilju opšteg zdravlja.

Spavajte bolje uz Biomagnetic Therapy

Širok spektar simptoma može ukazivati na slabu cirkulaciju i uticati na kvalitet života, a isto tako mogu izazvati i ozbiljne komplikacije. Simptomi loše cirkulacije možda nekada nisu očigledni, ali bez obzira na to, moramo znati da loša cirkulacija može biti veoma opasna po naše zdravlje. Jedan od najčešćih simptoma loše cirkulacije je je otečenost i osećaj trnjenja u rukama i nogama. Smanjeni protok krvi uzrokuje da se ruke i noge osećaju hladnije od ostatka tela. Kada krv pravilno ne cirkuliše, to dovodi do kolebanja temperature na koži i nervnim završecima ruku i nogu.

Upotrebom Biomagnetic Therapy poboljšava se cirkulacija krvi, tako se krv kreće kroz periferne delove i mreže kapilara noseći više kiseonika i hrane. Istovremeno se eliminišu štetne materije iz ćelija. Prirodna magnetna terapija ne koristi električno polje i zbog toga nema loše delovanje na organizam i nikakvih štetnosti na organizam ili nuspojave.

Na osnovu dosadašnjih istraživanja može se zaključiti da magnetno polje ostvaruje antiinflamatorni efekat, efekat smanjenja otoka i poboljšanja metabolizma u području zahvaćenim zapaljenskom reakcijom, kao i eliminaciju medijatora zapaljenja iz tog područja, što obezbeđuje i antidolorozni učinak, pa se ovako mogu tretirati mnoga inflamatorna obolenja praćena bolom.

Prirodna magnetna terapija

Pad magnetnog polja uzrokuje lošu cirkulaciju i samim tim slabije dovođenje kiseonika i hrane u ćelije. To u osnovi dovodi do narušavanja imunološkog statusa organizma. Delovanjem magnetnim poljem za vreme spavanja poboljšava se snabdevanje telesnih ćelija hranjivim materijama i ostalim materijama neophodnim za život, podržava nesmetanu regeneraciju ćelija, održava elektromagnetsku ravnotežu ćelija i nervnog sistema i povoljno utiče na poboljšanje cirkulacije i vaskularnog sistema.

Prirodna magnetna terapija je metoda kojom se magnetnim poljem pospešuje i ubrzava lokalni metabolizam na nivou ćelije u zoni delovanja magnetnog polja i kao takva je delotvorna kao preventivna mera za održavanje zdravlja i vitalnosti čitavog organizma. Primenom magnetne terapije, postižu se povoljni biološki efekti, sa posebnim akcentom na regenerativne i stimulativne efekte. Dokazan je povoljan podsticajni efekat na povećanje koštane gustine, zarastanje kostiju nakon preloma – stimuliše stvaranje kalusa u kostima, moguća primena i za vreme gips-imobilizacije, moguća primena i pri postojanju metala u tkivu, poboljšanje imunoloških snaga organizma, poboljšanje cirkulacije i određenih osobina krvi (smanjenje agregacije trombocita).

Želimo sa vama da razgovaramo o tome koliko je vama važno vaše zdravlje i koliko ste spremni da ga proverite, a na kraju da ulažete u zdravlje kako bi ga sačuvali na vreme. Upoznajte bolje svoje zdravlje i sačuvajte ga za godine koje dolaze.

Želite da popravite vašu cirkulaciju?

Saznajte kako da to uradite na najbolji način

Primena magnetne terapije

Prirodna magnetna terapija je bezbolna, jednostavna metoda bez neželjenih efekata i reakcija, ukoliko se koriste dozvoljena magnetna polja za stimulaciju humanog materijala. Pogodna je i za dugotrajnu, višednevnu terapiju delova tela. Ne postoje ljudi kod kojih se magnetna terapija ne može upotrebiti sa određenom ciljanom primenom. Prirodna magnetna terapija se čak savetuje i zdravim osobama u cilju prevencije. 

Primenom magnetne terapije, postižu se povoljni biološki efekti, sa posebnim akcentom na regenerativne i stimulativne efekte.

Full Point Technology

Efekti koje korisnici najčešće osete

U zavisnosti od starosnih godina, stepena oštećenja i opšteg stanja organizma

CIRKULACIJA

Osim veće temperature u rukama i nogama, oseti se i blago strujanje ispod kože, blago peckanje ili svrab.

SMANJENI BOLOVI

Bolovi postepeno nestaju u zglobovima i kičmi, jutarnje ustajanje bez bolova ili ukočenosti. 

MIRNIJI SAN

Spavanje traje u kontinuitetu, bez prekidanja i buđenja, ustajanje sa više snage, bez vrtoglavice.

Preporučujemo naše proizvode

Full Point Technology

Živite bez zračenja

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite, čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

Upoznajte naše proizvode

Saznajte kako da sačuvate zdravlje i održite dobru energiju u svom telu bez obzira da li je to na poslu, za vreme putovanja ili na spavanju. Proverite zašto gubite enegiju, osećate se umorno i neraspoloženo, a time svakako dovodite svoje zdravlje u opasnost. Pomoći ćemo vam otkrijete razlog i zajedno ćemo naći način da sačuvamo i obnovimo vašu energiju.

Popravite svoju energiju i osećajte se još bolje

Tražite ponudu za najbolje rešenje

Pomoći ćemo vam da izaberete dobro rešenje.

Možemo da vam pomognemo dobrim savetom kako da izaberete najbolje rešenje za vaš odmor i da vam ponudimo kako da se pravilno zaštitite i osećate. Osigurajte za sebe kvalitetni celodnevni odmor sa puno dobre energije i koncentacije koja vam je potrebna za sve obaveze.

Ukoliko imate predloge i sugestije uvek nas možete kontaktirati

home@geniusgroup.rs

Usavršite svoj lični potencijal

GeniusGroup

Copyright © 2021 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Web Radio

All rights reserved.

No part of this publication may be reproduced, distributed, or transmitted in any form or by any means, including photocopying, recording, or other electronic or mechanical methods, without the prior written permission of the publisher, except in the case of brief quotations embodied in critical reviews and certain other noncommercial uses permitted by copyright law.

Kontakt tehničke podrške i vaš predlog za izmenu ovih stranica možete napisati na podrska@geniusgroup.rs

We use icon pic from https://www.freepik.com