Detekcija Štetnih Zračenja

Osim prirodnog zračenja zemljišta, podzemnih voda i kosmičkih zračenja danas sve više govorimo o zračenju koje prouzrokuju električni uređaji i drugi razni bežični uređaji, satovi, antene i odašiljači.

Duža izloženost uticaju štetnih zračenja izuzetno remeti energetsku strukturu bioloških sistema i odražava se na pojavu različitih oboljenja kako psihomentalnih tako i fizičkih.

Lociranje štetnog zračenja u kući

Kvalitetno lociranje štetnih zračenja jedna je od najbitnijih preduslova za postavljanje kvalitetne dijagnoze. Detektuju se dve vrste zračenja – prirodna i tehnička. Tehnička su razni aparati i uređaji u domaćinstvu kao i blizina trafo-stanica i dalekovoda, raznih drugih odašiljača i antena, sa čime su urbane sredine krcate. Cilj detekcije prostora jeste pronalaženje uzroka koji dovode do takvih poremećaja i pronalaženja načina uspostavljanja ravnoteže između čoveka i prostora. Detekcija se vrši na dva načina: subjektivnim i objektivnim merenjima, mada je idealno kombinovati obe metode.

Oduvek se zna da je naša planeta jedno veliko magnetno polje i da uticaj pojedinih štetnih geopatogenih i elektromagnetskih zračenja svojim delovanjem može da ostavi štetan uticaj na ljudski organizam. Obzirom na to da štetna geopatogena zračenja nisu vidljiva, većina ljudi ne pridaje puno pažnje verovanjima drevnih civilizacija i naučno potvrđenih elaborata (Hartmanov institut) sve dok se, nakon određenog vremena spavanja na pogrešnom nezaštićenom mestu, ne počnu javljati zdravstvene tegobe neobjašnjivih uzroka.

Zakažite detekciju zračenja

Novija naučna istraživanja o štetnom delovanju mnogih uređaja koji emitiraju elektromagnetne talase i dokazanoj štetnosti geopetogenih zračenja, unazad nekoliko godina i Svetska zdravstvena organizacija objavljuje kroz mnoga naučna istraživanja, da će kroz narednih pedesetak godina poremećaji sna i spavanja biti jedan od vodećih uzroka mnogih psihičkih i fizičkih oboljenja..

Najbolje mesto za spavanje

Zajedno sa vama odredićemo najbolje mesto za spavanje i stvorićemo uslove u kojima možete da obnovite energiju. Detekcijom zračenja možemo da otkrijemo mesta na kojima ste izloženi štetnom delovanju na vaš organizam. 

Posebnu pažnju potrebno je posvetiti mestu spavanja svakog pojedinca, jer trećinu dana u proseku 6-8 sati dnevno provedemo u krevetu i najčešće spavamo noću. A naučno je dokazano da su geopatogena zračenja noću čak 3-5 puta jača nego danju.
Naglašavamo da su geopatogena štetna zračenja, ukoliko im je čovek izložen duže vreme, dokazani uzročnici raznih loših osećanja kod ljudi, pa i vrlo ozbiljnih zdravstvenih problema (grčevi, depresije, nesanice, mokrenje u krevet, astma, bolovi u slabim tačkama tela… i statistički je dokazana direktna povezanost geopatogenog zračenja i karcinoma). Upravo zbog toga danas u većini Evropskih zemalja nadležne institucije preporučuju da se pre gradnje izmere štetna zračenja. U nekim zemljama, gde prednjače Francuska i Grčka, postala je uobičajena praksa, da se dozvole za gradnju stambenih objekata izdaju tek kada na teren izađe stručnjak radiestezista i ispita štetna zračenja.

Tražite detekciju zračenja u vašem prostoru i saznajte koje je najbolje mesto za odmor ili postavite zaštitu.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.