Živimo u doba čestih promena u kome se svakodnevno menjaju procedure i načini rada, a sve vaše savladane tehnike nisu više dovoljne. Konstantno prilagođavanje može u vama da probudi gubitak ličnog identiteta, straha i blokade da napredujete na svom ličnom putu.

Investirajte u svoje poslovno usavršavanje i napredujte u poslu.

Napredujte brže nego ikada ranije

Pokažite inicijativu za učenjem i napredovanjem u svojoj struci.

Vaš lični razvoj može da vam donese mnogo više od napredovanja u poslu. Kada pokažete svoja nova znanja i dostignete rezultate koje ste želeli, vaše samopuzdanje postaje još jače, a vaše nove osobine biće primećene pored posla i u privatnom životu.

Lična testiranja ZAPOSLENIH

Usavršite svoje lične osobine

Procenite vaše lične psihološke sposobnosti i upoznajte svoju ličnu snagu i slabosti. Usluga podrazumeva testiranje i analizu vašeg psihološkog profila, interpretaciju vaših skrivenih slabosti i snaga uz preporuke za postizanje bolje lične ravnoteže i poslovne efikasnosti. Mi vam pomažemo da otkrijete i razumete faktore koji utiču na vašu ličnu i poslovnu efikasnost, kako biste mogli njima ciljano i adekvatno da upravljate. Da bismo mogli sebe da unapredimo i dalje razvijamo, potrebno je da se sa sobom najpre suočimo!

Usluga je namenjena svima koji se osećaju nedovoljno efikasnim na poslu ili na ličnom planu, svima koji su pod stresom ili su jednostavno zainteresovani da sebe stave na test i saznaju šta bi trebalo da unaprede da bi postigli bolji balans.

Testiranje ličnih osobina podrazumeva popunjavanje grupe testova u trajanju od 45 minuta, analizu i interpretaciju psihološkog profila sa preporukama za dalje aktivnosti korisnika.

Individualni Intervju

Testiranje crta ličnosti i sposobnosti

Ovo je program namenjen pojedincima ili kompanijama koji pokušavaju da nađu posao koji najviše odgovara njihovim ličnim karakteristikama i sposobnostima.

Bilo da prvi put tražite posao ili ste u radnom odnosu i želite da promenite postojeći posao – pravila igre za sve koji prolaze proces selekcije kod novog poslodavca su ista. Cilj nam je da vam pomognemo da izvučete svoj maksimum i predstavite sebe na najbolji način. Nudimo vam naše znanje proisteklo iz rada u velikim, modernim kompanijama, upravo na procesima selekcije kadrova. Ukoliko ste zainteresovani, testiraćemo vas i uradićemo analizu vaših ličnih kapaciteta i dati vam preporuke vezane za poslove, koji vam najviše odgovaraju.

Individulani biznis psihološki trening podrazumeva više aktivnosti: Testiranje crta ličnosti i sposobnosti – Razrešite uz našu pomoć dileme šta Vas očekuje na psihološkom testiranju kod poslodavca. Vi popunite “psiho testove”, a mi ćemo uraditi analizu vaših rezultata, upoznati vas sa snagama i slabostima vaše ličnosti i dati vam preporuke vezane za poslove, koji vam najviše odgovaraju, ali i preporuke šta kod sebe treba da unapredite, da biste bili još efikasniji u samom poslu. Pomoćićemo vam da preispitate sliku o sebi i odluke vezane za vaš dalji profesionalni razvoj.

CV i motivaciono pismo – nudimo vam pomoć da sastavimo vaš novi, upečatljiviji, efikasniji CV, kao i prateće motivaciono pismo. Cilj nam je da vas naučimo “na koju kartu da odigrate” kada sebe predstavljate kroz CV. Nemojte dozvoliti da se išta podrazumeva, dođite i proverite sa našim konsultantima da li je vaša biografija u skladu sa postojećim standardima ili je potrebno doraditi ili sastaviti potpuno novi CV. Mnogi od vas nisu pozvani na intervju, samo zbog nedovoljno efikasnog CV-ja. Budite sigurni da vam je CV dobar i slobodno ga šaljite na otvorene pozicije.

Priprema za intervju za posao – nudimo vam mogućnost da budemo vaši lični treneri koji će vas kroz praktične vežbe i roll play igre osposobiti da date svoj maksimum na intervjuu. Bez obzira koliko imate iskustva u poslu, ili ga nemate uopšte, može da vam se desi da na intervjuu ne vladate situacijom i “ispadnete iz igre”. Danas, u svetu savremenog HR-a postoje nepisana pravila i kodeksi ponašanja, oblačenja, prezentovanja na intervju. Nemojte propustiti šansu da dobijete posao zato što se niste na vreme upoznali sa tim pravilima.

Procenite vaše lične psihološke sposobnosti i upoznajte svoju ličnu snagu i slabost

Zajedničkim naporima identifikujemo skrivene potencijale i snage svakog pojedinca i omogućimo mu da postigne uspeh

Svaki problem lakše je rešiti ako ste okruženi prijateljima.

Popravite još bolje svoje poslovne rezultate

Budite uvek korak ispred drugih

Izaberite programe prema vašim potrebama

Kao zahvalnost vama koji ste napravili svoj prvi korak i tražili poslovni savet, razvijali smo programe koji su pomogli da se dostignu bolji rezultati u poslu. Vaše lične potrebe pomogle su nam da zajedno nađemo brži put u rešavanju vaših prepreka.

Ukoliko imate predloge i sugestije uvek nas možete kontaktirati

home@geniusgroup.rs

Usavršite svoj lični potencijal

GeniusGroup

Copyright © 2021 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Web Radio

All rights reserved.

No part of this publication may be reproduced, distributed, or transmitted in any form or by any means, including photocopying, recording, or other electronic or mechanical methods, without the prior written permission of the publisher, except in the case of brief quotations embodied in critical reviews and certain other noncommercial uses permitted by copyright law.

Kontakt tehničke podrške i vaš predlog za izmenu ovih stranica možete napisati na podrska@geniusgroup.rs

We use icon pic from https://www.freepik.com