Detekcija Zračenja

Otkrivanje se vrši elektronskim indikatorima nove generacije. Nakon detekcije možemo da vam predložimo kako da ih izbegnete ili da se zaštitite na siguran način.

Štetna zračenja remete energetsku struktutu živih organizama kao i ljudi. Dugotrajno izlaganje zračenjima slabijeg inteziteta, mikroenergija u makrovremenu, znatno povećava opasnost po zdravlje čoveka. Prilikom izlaganja ljudskog tela štetnim zračenjima malog intenziteta, višestruko su povećane mogućnosti upijanja i prenosa energije zračenja do svih ljudskih organa. Energija, zračenja putanje biva prenošena ćelijama po celom telu.

uticaj zračenja na zdravlje

Predlažemo detaljnu detekciju prostora

Kakav će biti uticaj štetnog zračenja na zdravlje čoveka zavisi od senzibilnosti same osobe, odnosno njenog energetskog potencijala, vrste intenziteta zračenja, kojem je izložena. NA osobu slabijeg energetskog potencijala i veoma kratkotrajno izlaganje ostavlja trag.

Sve što se označava kao tehničko zračenja koje je stvoreno ljudskom aktivnošću, predstavlja u fizičkom smislu jedno elektromagnetno polje. Istraživanjem je ustanovljeno da je posebno opasna električna komponenta ovog polja. 

Prema vašim potrebama predlažemo sledeći izbor detekcija

KUĆNI PROSTOR

Detekcija zračenja u kućnom prostoru otkriva sva zračenja na mestu gde se najviše odmarate i provodite najviše vremena.

Uključuje detekciju i savetovanje kako da izbegnete zračenja ili da vam predstavimo najbolji izbor zaštite od zračenja.

POSLOVNI PROSTOR

Otkrivanje zračenja u radnom prostoru otkriva zračenje u prostoru i svih tehničkih – električnih uređaja koje koristite za vreme rada.

Uključuje detekciju i savetovanje kako da izbegnete zračenja ili da vam predstavimo najbolji izbor zaštite od zračenja.

U KRETANJU

Otkrivanje svih zračenja u okolini koja mogu da daluju na vas u kretanju, posebno za vreme duže vožnje auta ili putovanju.

Uključuje detekciju i savetovanje kako da izbegnete zračenja ili da vam predstavimo najbolji izbor zaštite od zračenja.

Geopatogena zona stresa su mesta, deo prostora  gde radimo, boravimo, spavamo, u kojima se intenzitet polja i energije stalno i nepravilno menja, a izlaganje zračenjima u tim zonama uvek je dugotrajno. Osnovno je pravilo izbegavati geopatogene zone stresa, jer intenzitet zračenja opada sa kvadratom rastojanja od izvora zračenja. 

Izbegavajte zone u kojima postoji mogućnost izlaganju zračenja.

Kada se čovek izlaže promenama štetnog zračenja u dužim vremenkim intervalima, trećinu života koju provedemo spavajući, kada je telo najneotpornije, uticaji zračenja na čoveka mogu biti vidljivi i sa trajnim posledicama. Ako nije moguće izvesti fizičko pomeranje sa mesta štetnog zračenja, mogu se primeniti mere preventivne zaštite od zračenja.

Mnogi morbidni simptomi potiču od štetnog zračenja staništa, a posebno simptomi kardiovaskularnih bolesti i raka. U zapadnim zemljama sa visokim tehnologijama ovakva oboljenja svaku treću osobu vode pravo u smrt  ili sa izuzetno malim mogućnostima izlečenja.

PODZEMNI VODENI TOKOVI

Proverite mesto na kome se nalazi vaš krevet

Dinamičko, turbulentno kretanje vode u dubinama zemljine kore, iazaziva pojavu geopetogenog zračenja i ono se širi od svog izvora prema površini i iznad površine zemlje. Zračenja podzemnih vodenih tokova su nestabilna, promeljiva i mogu biti jača danju, sredinom leta, pri punom mesecu i za vreme jake ektivnosti sunčevih erupcija.

Hartmanova mreža zračenja

Globalnu mrežu zračenja otkrio je nemački istraživač, pionir geobilogije Dr. Ernest Hartman. Prostire se oko cele planete u pravcima sevej – jug i istok – zapad. Najopasnije je zračenje na mestima gde se zone zračenja ukrštaju. Ta mesta se nazivaju HArtmenovi čvorovi, izuzetno su opasna i mogu dovesti do određenih poremećaja u fukncionisanju organizma, izazivajući neobjašnjive sipmtome, bolove ili čudne reakcije organizma.

INSTRUMENTALNA DETEKCIJA ZRAČENJA

Utvrdite da se vaš krevet nalazi na pravilnom mestu

U mogućnosti smo da vam ponudimo vrlo detaljnu instrumentalnu detekciju zračenja elektronskim indikatorima nove generacije, izmerimo nivo štetnog zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru i preporučimo kompletni program zaštite svih osoba u prostoru i njihov energetski potencijal, patentiranim uređajima za zaštitu od svih štetnih zračenja.

Detekciju zračenja radimo elektronskim indikatorima i merimo uticaj na zdravlje EAV dijagnostičkom metodom indikatorom Bionic.

Razne vrste zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru mogu da izazovu umor, vrtoglavicu ili nervozu. Detekcijom elektronskim indikatorima možemo da otkrijemo zračenja i da vam predložimo rešenje.

Biodispozitiv 5G

Ako već duže vreme osećate veliki umor, pad energije, manjak koncentracije, čestu pospanost i nedostatak svežine nakon sna, napravite promenu u svojoj rutini. Prvo proverite mesto na kome spavate, kvalitet materijala, udobnost, položaj kreveta i na kraju proverite sva zračenja u blizini koja prostim okom ne mogu da se vide ili osete. Loše spavanje donosi nemir i nervozu tokom noći, a ujutro još veće probleme koji dolaze zbog vaše iscrpljenosti.

TRAŽITE DETEKCIJU ZRAČENJA

Prijavite se za detekciju zračenja u vašem prostoru

Uticaj loše zone spavanja može da deluje različito na naše organe. Postoji mogućnost da smanjite ili čak ukinete efekat lečenja ili lekova.  Prve smetnje su često blage i deluju uopšteno: Nesanica, vrtoglavica i blaga nestabilnost, ubrzani puls, aritmija, a kasnije dolazi do pojave većih simptoma bolesti.

Prijavite se za detekciju prirodnog zračenja elektronskim indikatorom Fenix. Detektor radi isključivo na frekvencijama radio talasa i potpuno je objektivna metoda detekcije. Egzaktno merenje donosi vrlo precizne rezultate bez odstupanja i sasvim jasno može da ukaže na potencijalnu opasnost na zdravlje u budućnosti.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.