Često osetite umor i pospanost, probudite se teško i opet osećate umor, a spavate dovoljno. Osećate gubitak energije i fokusa, a svakodnevne obaveze Vam predstavljaju veliki napor? Svakako da nikome od nas osećaj umora nije nepoznanica, ali kako postići da naše telo ima dovoljno energije i da umor više ne osećamo.

Full Point Patent

Sačuvajte energiju

Sačuvajte vašu energiju sa našim proizvodima.

Saznajte kako da sa našim proizvodima sačuvate i obnovite energiju dok radite na poslu, vozite, odmarate kod kuće ili spavate. Popravite vašu energiju i osećajte se odmorni za ceo dan koji je pred vama. Postavite naše proizvode vrlo lako i odbranite vašu energiju od svih štetnih uticaja iz okoline, koje ne možemo da vidimo, ali na nas ostvljaju veliki uticaj i donose veliki pad energije i vitalnih funkcija u telu.

Popravite vašu energiju i budite zdravi

Koliko vam se često dešava da posle radnog vremena budete jako umorni i samo bi otišli da spavate, a tek posle putovanja imate osećaj da nema više snage. Često se probudite još umorniji nego što ste legli. Proverite razloge čestog umora koji osećate i saznajte više o krivcima zbog kojih nemate dovoljno energije.

Hroničan umor se od uobičajenog, svakodnevnog premora razlikuje prvenstveno po svojoj dugotrajnosti, ali i širokim spektrom psihičkih i fizičkih simptoma poput poremećaja sna, gubitka pamćenja, pada koncentracije, bolova u mišićima, glavobolje, vrtoglavice i stalnog nedostatka energije. Dugotrajna iscprljenost organizma može dovesti do mentalnog zamora i proizvesti psihički umor, koji dalje uzrokuje mnoge fizičke nedostatke i pojavu čudnih simptoma u funkcionisanju. Sindrom hroničnog umora uglavnom izaziva neravnoteža autoimunog sistema, pad imuniteta i različite virusne infekcije. Pojedine studije pak ukazuju na to da dugotrajna izloženost psihološkom stresu može dovesti do pojave raznih drugih oboljenja.

Ubrzan tempo modernog života i sve ono što modernizacija donosi, kao i svakodnevna izloženost stresu česti su uzročnici umora. Našim istraživanjima dugi niz godina utvrdili smo postojanje raznih krivaca, koje naši senzori ne mogu da registruju, ali zato telo sve više gubi energiju pa je razlog tome psihički i fizički poremećaj koji većina ljudi oseća.

Možemo da trasformišemo elektromagnetna energiju i prirodna polja uz pomoć proizvoda za zdrav život Full Point Technology delujući na tri osnovna životna načina, asmilacijom, trasformacijom i prirodom. Stabilnost krugova napajaju elektromagnetna i prirodna polja iz okoline i pokreću proces indukcije stvarajući otvoreni visoki nivo biokompatibilnosti, prihvatljiv za ljudsko telo. Aplikacija se zasniva na fizičkom zakonu Lenz – Faraday – Neumann.

Ovakve situacije u kombinaciji sa ispravnom orijentacijom sever – jug našeg tela, zahvaljujući magnetnim trakama u našim 5G biouređajima omogućavamo postizanje najbolje mikrocirkulacije najčešće tokom noći ili u toku rada ili odmora uz najveću efikasnost sistema za obnavljanje važnih akcija čišćenja našeg mozga kroz cerebrospinalnu tečnost.

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite, čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

Investirajte u svoju energiju i dobro zdravlje!

Ako ujutro uživate u vedrijem i mlađem izgledu u potpunoj suprotnosti sa umornim i istrošenim izgledom na kraju dana, postoji tačan razlog. Proveli ste puno sati u lošim uslovima. To se često dešava noću ili u tišini svih zvučnih i nečujnih frekvencija, poput svetlosti ili buke, a posebno u odsustvu posebnog “elektromagnetnog šuma”.

SAZNAJTE KAKO DA POPRAVITE SVOJU ENERGIJU

Popravite vaše spavanje

BioDispozitiv 5G

Sinergijski krevet sastavljen od malog dušeka za spavanje veličine 190 x 80/90 + 5G biouređaja za zaštitu od elektromagnetnog polja i radio talasa (takođe 5G) + magnetnog polja + lumbalnog dekompresora + jastuka.

BioDispozitiv 5G

Sinergijski krevet sastavljen od malog dušeka za spavanje veličine 190 x 160/180 + 5G biouređaja za zaštitu od elektromagnetnog polja i radio talasa (takođe 5G) + magnetnog polja + lumbalnog dekompresora + jastuka.

ŽIVOT U SKLADU SA PRIRODOM

PRETVORITI ELEKTROSMOG U NAŠU KORIST

Izaberite zaštitu za sebe

Ostanite dobrog zdravlja u svakom delu svog dana

BioOffice

BioDrive

BioRelax

BioDispozitiv

Živite bez zračenja

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite, čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

Upoznajte naše proizvode

Saznajte kako da sačuvate zdravlje i održite dobru energiju u svom telu bez obzira da li je to na poslu, za vreme putovanja ili na spavanju. Proverite zašto gubite enegiju, osećate se umorno i neraspoloženo, a time svakako dovodite svoje zdravlje u opasnost. Pomoći ćemo vam otkrijete razlog i zajedno ćemo naći način da sačuvamo i obnovimo vašu energiju.

Popravite svoju energiju i osećajte se još bolje

Tražite ponudu za najbolje rešenje

Pomoći ćemo vam da izaberete dobro rešenje.

Možemo da vam pomognemo dobrim savetom kako da izaberete najbolje rešenje za vaš odmor i da vam ponudimo kako da se pravilno zaštitite i osećate. Osigurajte za sebe kvalitetni celodnevni odmor sa puno dobre energije i koncentacije koja vam je potrebna za sve obaveze.

Ukoliko imate predloge i sugestije uvek nas možete kontaktirati

home@geniusgroup.rs

Usavršite svoj lični potencijal

GeniusGroup

Copyright © 2021 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

All rights reserved.

No part of this publication may be reproduced, distributed, or transmitted in any form or by any means, including photocopying, recording, or other electronic or mechanical methods, without the prior written permission of the publisher, except in the case of brief quotations embodied in critical reviews and certain other noncommercial uses permitted by copyright law.

Kontakt tehničke podrške i vaš predlog za izmenu ovih stranica možete napisati na podrska@geniusgroup.rs

We use icon pic from https://www.freepik.com