Česta upotreba automobila na gradskim ili dalekim udaljenostima i veliko vreme boravka može da daluje loše na vaše telo izazivajući umor i lošu koncentraciju, koja često vodi do loših ishoda. Kao i većina ljudi, umor ćete pripisati mnogim drugim razlozima, ne razmišljajuči da postoje i drugi razlozi koje ne možete da vidite ili osetite, ali imaju veliki uticaj na vas za vreme vožnje.

Bezbedna vožnja predstavlja je moguća samo ako imate dovoljno energije da je uložite u dobru koncentraciju i brzu reakciju na nepredviđene situacije u saobraćaju. Sačuvajte svoju energiju za vreme vožnje i nakon putovanja budite sa još više snage. Saznajte kako da energiju sačuvate za vreme putovanja i koji krivci oduzimaju energiju

Predstavljamo vam proizvod koji možete da koristitie za vreme putovanja i koji će ukoliniti štetne energije i zračenja iz prostora vašeg vozila. Transformacijom loše energije vaše telo za vreme vožnje neće osećati umor, a na cilj dolazite potpuno odmorni.

Full Point Technology

BioDrive

Saznajte kako da sačuvate i obnovite energiju dok vozite i da nakon završenog putovanja i dalje ostanete odmorni za ostatak dana. Postavite BioDrive u vaše vozilo vrlo lako i putujte bezbedno, sa puno više koncentracije na saobraćaj. Sačuvajte svoju energiju i obnosvite je za breme vožnje. Smanjite rizik od mogućih posledica umora, a nakon vožnje osećajte se još odmornije sa puno više snage.

Vozite bezbedno uz BioDrive

Vožnja automobila ili kamiona postaje sve veći napor koncentracije posebno na većim dužinama vožnje. Stalni stres i fizička bol uzrokuju položaj sedenja koji se oseća u području ramena i donjem dečlu leđa.

Pravi uzrok ovih poremećaja je u lošem položaju kičme za vreme vožnje i povećanog električnog polja zemlje povezanog sa prirodnim magnetim poljem. Vaše vozilo se ponaša kao Faradejev kavez, a gume blokiraju spoljašnje električno polje. BioDrive generiše sopstveno magnetno polje koje deluje na nadbubrežne žlezde i pruža drastično smanjenje umora i poboljašanje kvaliteta i trajanje koncentracije od 28% nakon sat vremena i 64,25% nakon 6 sati.

Pridružite se milionima bezbednih vozača

Bezbednost vaše vožnje zavisi isključivo od vas i vaše odluke da nas odmah pozovete i nabavite za sebe svoj BioDrive. Putujte odmorno i sa puno koncentracije, potpuno bezbedno. Smanjite mogućnost saobraćajne nesreće ili drugih grešaka koje mogu da nastanu u vožnji zbog umora. Bezbednost vaše vožnje, posebno ako puno vremena provodite u vozilu, zavisi samo od vaše odluke i zato tražite odmah ponudu.

Mišljenje naših vozača

Šta kažu vozači?

Od kada koristim BioDrive putujem puno duže bez pauze za odmor, a kada stignem na cilj ne osećam umor. Puno lakše podnosim duga putovanja. Imam osećaj da mi vreme brze prođe i osečam se bezbednije.
Slobodan Marković
Vozač kamiona
Ranije sam osećao bol u donjem delu kičme nakon duže vožnje. Već duže vreme koristim BioDrive i posle mnogo provedenih sati u vožnji ne osećam bolove u kičmi. Mogu da vozim dugo i kasnije da se krećem normalno.
Dragan Mihajlović
Vozač autobusa

Preporučujemo naše proizvode

Full Point Technology

Živite bez zračenja

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite, čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

Upoznajte naše proizvode

Saznajte kako da sačuvate zdravlje i održite dobru energiju u svom telu bez obzira da li je to na poslu, za vreme putovanja ili na spavanju. Proverite zašto gubite enegiju, osećate se umorno i neraspoloženo, a time svakako dovodite svoje zdravlje u opasnost. Pomoći ćemo vam otkrijete razlog i zajedno ćemo naći način da sačuvamo i obnovimo vašu energiju.

Saznajte kako da osigurate za sebe bezbednu vožnju

Tražite ponudu za najbolje rešenje

Pomoći ćemo vam da izaberete dobro rešenje.

Možemo da vam pomognemo dobrim savetom kako da izaberete najbolje rešenje za vaš auto i da vam ponudimo kako da se pravilno zaštitite i osećate dok putujete. Osigurajte za sebe kvalitetnu vožnju sa puno dobre energije i koncentaciju koja vam je potrebna dok vozite. 

Ukoliko imate predloge i sugestije uvek nas možete kontaktirati

home@geniusgroup.rs

Usavršite svoj lični potencijal

GeniusGroup

Copyright © 2021 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Web Radio

All rights reserved.

No part of this publication may be reproduced, distributed, or transmitted in any form or by any means, including photocopying, recording, or other electronic or mechanical methods, without the prior written permission of the publisher, except in the case of brief quotations embodied in critical reviews and certain other noncommercial uses permitted by copyright law.

Kontakt tehničke podrške i vaš predlog za izmenu ovih stranica možete napisati na podrska@geniusgroup.rs

We use icon pic from https://www.freepik.com