BioDrive

Vožnja automobila ili kamiona postaje sve veći napor koncentracije posebno na većim dužinama vožnje. Transformacijom loše energije vaše telo za vreme vožnje neće osećati umor, a na cilj dolazite potpuno odmorni.

Česta upotreba automobila na gradskim ili dalekim udaljenostima i veliko vreme boravka može da daluje loše na vaše telo izazivajući umor i lošu koncentraciju, koja često vodi do loših ishoda. Kao i većina ljudi, umor ćete pripisati mnogim drugim razlozima, ne razmišljajuči da postoje i drugi razlozi koje ne možete da vidite ili osetite, ali imaju veliki uticaj na vas za vreme vožnje.

Bezbedna vožnja je moguća samo ako imate dovoljno energije da je uložite u dobru koncentraciju i brzu reakciju na nepredviđene situacije u saobraćaju. Sačuvajte svoju energiju za vreme vožnje i nakon putovanja budite sa još više snage. Saznajte kako da energiju sačuvate za vreme putovanja i koji krivci oduzimaju energiju

Predstavljamo vam proizvod koji možete da koristitie za vreme putovanja i koji će ukoliniti štetne energije i zračenja iz prostora vašeg vozila. Transformacijom loše energije vaše telo za vreme vožnje neće osećati umor, a na cilj dolazite potpuno odmorni.

FULL POINT TECHNOLOGY

BioDrive

Saznajte kako da sačuvate i obnovite energiju dok vozite i da nakon završenog putovanja i dalje ostanete odmorni za ostatak dana. Postavite BioDrive u vaše vozilo vrlo lako i putujte bezbedno, sa puno više koncentracije na saobraćaj. Sačuvajte svoju energiju i obnovite je za vreme vožnje. Smanjite rizik od mogućih posledica umora, a nakon vožnje osećajte se još odmornije sa puno više snage.

Vozite bezbedno uz BioDrive

Vožnja automobila ili kamiona postaje sve veći napor koncentracije posebno na većim dužinama vožnje. Stalni stres i fizička bol uzrokuju položaj sedenja koji se oseća u području ramena i donjem dečlu leđa.

Pravi uzrok ovih poremećaja je u lošem položaju kičme za vreme vožnje i povećanog električnog polja zemlje povezanog sa prirodnim magnetim poljem. Vaše vozilo se ponaša kao Faradejev kavez, a gume blokiraju spoljašnje električno polje. BioDrive generiše sopstveno magnetno polje koje deluje na nadbubrežne žlezde i pruža drastično smanjenje umora i poboljašanje kvaliteta i trajanje koncentracije od 28% nakon sat vremena i 64,25% nakon 6 sati.

Pridružite se milionima bezbednih vozača

Bezbednost vaše vožnje zavisi isključivo od vas i vaše odluke da nas odmah pozovete i nabavite za sebe svoj BioDrive. Putujte odmorno i sa puno koncentracije, potpuno bezbedno. Smanjite mogućnost saobraćajne nesreće ili drugih grešaka koje mogu da nastanu u vožnji zbog umora. Bezbednost vaše vožnje, posebno ako puno vremena provodite u vozilu, zavisi samo od vaše odluke i zato tražite odmah ponudu.

Mišljenje naših vozača

Šta kažu vozači?

Od kada koristim BioDrive putujem puno duže bez pauze za odmor, a kada stignem na cilj ne osećam umor. Puno lakše podnosim duga putovanja. Imam osećaj da mi vreme brze prođe i osečam se bezbednije.
Slobodan Marković
Vozač kamiona
Ranije sam osećao bol u donjem delu kičme nakon duže vožnje. Već duže vreme koristim BioDrive i posle mnogo provedenih sati u vožnji ne osećam bolove u kičmi. Mogu da vozim dugo i kasnije da se krećem normalno.
Dragan Mihajlović
Vozač autobusa

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Poslovna Prilika

Ukoliko ste ambiciozni, otvoreni za izazove, motivisani da postižete više, spremni da plasirate svoje nove ideje i predloge, komunikativni ste i želite da vaš rad bude vrednovan i nagrađen, prijavite se za vaš posao budućnosti i predložite nam saradnju.

Vašu biografiju možete poslati putem adrese iz kontakt forme.

GeniusGroup

Copyright © 2022 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Dodatne informacije o proizvodima i uslugama saznajte putem kontakt forme.

Verified connection and very secure purchase protected by SSL certificate.

Kontakt tehničke podrške nalazi se na stranicama za kontakt