BioDrive

Vožnja automobila ili kamiona postaje sve veći napor posebno na većim dužinama vožnje. Povećanjem cirkulacije i jačanjem kiseonika na cilj dolazite potpuno odmorni.

Česta upotreba automobila na gradskim ili dalekim udaljenostima i veliko vreme boravka može da daluje loše na vaše telo izazivajući umor i lošu koncentraciju, koja često vodi do loših ishoda. Kao i većina ljudi, umor ćete pripisati mnogim drugim razlozima, ne razmišljajuči da postoje i drugi razlozi koje ne možete da vidite ili osetite, ali imaju veliki uticaj na vas za vreme vožnje.

Bezbedna vožnja je moguća samo ako imate dovoljno energije da je uložite u dobru koncentraciju i brzu reakciju na nepredviđene situacije u saobraćaju. Sačuvajte svoju energiju za vreme vožnje i nakon putovanja budite sa još više snage. Saznajte kako da energiju sačuvate za vreme putovanja i koji krivci oduzimaju energiju

Predstavljamo vam proizvod koji možete da koristitie za vreme putovanja i koji će ukoliniti štetne energije i zračenja iz prostora vašeg vozila. Transformacijom loše energije vaše telo za vreme vožnje neće osećati umor, a na cilj dolazite potpuno odmorni.

FULL POINT TECHNOLOGY

BioDrive

Saznajte kako da sačuvate i obnovite energiju dok vozite i da nakon završenog putovanja i dalje ostanete odmorni za ostatak dana. Postavite BioDrive u vaše vozilo vrlo lako i putujte bezbedno, sa puno više koncentracije na saobraćaj. Sačuvajte svoju energiju i obnovite je za vreme vožnje. Smanjite rizik od mogućih posledica umora, a nakon vožnje osećajte se još odmornije sa puno više snage.

Vozite bezbedno uz BioDrive

Vožnja automobila ili kamiona postaje sve veći napor koncentracije posebno na većim dužinama vožnje. Stalni stres i fizička bol uzrokuju položaj sedenja koji se oseća u području ramena i donjem dečlu leđa.

Pravi uzrok ovih poremećaja je u lošem položaju kičme za vreme vožnje i povećanog električnog polja zemlje povezanog sa prirodnim magnetim poljem. Vaše vozilo se ponaša kao Faradejev kavez, a gume blokiraju spoljašnje električno polje. BioDrive generiše sopstveno magnetno polje koje deluje na nadbubrežne žlezde i pruža drastično smanjenje umora i poboljašanje kvaliteta i trajanje koncentracije od 28% nakon sat vremena i 64,25% nakon 6 sati.

Pridružite se milionima bezbednih vozača

Bezbednost vaše vožnje zavisi isključivo od vas i vaše odluke da nas odmah pozovete i nabavite za sebe svoj BioDrive. Putujte odmorno i sa puno koncentracije, potpuno bezbedno. Smanjite mogućnost saobraćajne nesreće ili drugih grešaka koje mogu da nastanu u vožnji zbog umora. Bezbednost vaše vožnje, posebno ako puno vremena provodite u vozilu, zavisi samo od vaše odluke i zato tražite odmah ponudu.

Mišljenje naših vozača

Šta kažu vozači?

Od kada koristim BioDrive putujem puno duže bez pauze za odmor, a kada stignem na cilj ne osećam umor. Puno lakše podnosim duga putovanja. Imam osećaj da mi vreme brze prođe i osečam se bezbednije.
Slobodan Marković
Vozač kamiona
Ranije sam osećao bol u donjem delu kičme nakon duže vožnje. Već duže vreme koristim BioDrive i posle mnogo provedenih sati u vožnji ne osećam bolove u kičmi. Mogu da vozim dugo i kasnije da se krećem normalno.
Dragan Mihajlović
Vozač autobusa

Dodatne informacije

Proizvod je potpuno napravljen od prirodnih materijala uz garanciju proizvođača i izjavi o uslađenosti medicinskim uređajem države proizvođača. Proizvod je moguće kupiti na rate prema važećem cenovniku i uslovima na dan potpisivanja ugovora i prema pravilniku o trenutno aktivnoj akciji. Predviđena trenutna akcija omogućava kupovinu ovog proizvoda sa popustom prema važećem cenovniku.

Maloprodajna cena proizvoda BioDrive je 104.880 dinara.

Sve dimenzije proizvoda su standardne i mogu se napraviti van serije isključivo za poznatog kupca uz avansnu uplatu i rok isporuke od 9 do 90 dana. Dimenzije proizvoda mogu biti u dužinu od 110 – 120 i širinu 40 – 45

Iskoristite mogućnost 10% popusta na online kupovinu.

Bezbednost Proizvoda

Granične vrednosti ekspozicije Statičkom magnetnom polju definisane su osnovnim preporukama Međunarodne komisije za zaštitu od nejonizujućih zračenja ICNIRP. Izmerena vrednost magnetne indukacije na proizvodu je u dozvoljenim granicama i kao takav se potpuno bezbedno može koristiti bez štetnih posledica na organizam. Na proizvodu je izmerena dozvoljena vrednost za izlaganje stanovništva statičkom magnetnom polju, prema ovim preporukama iznosi 40mT za celodnevno izlaganje. Profesionalna dnevna izloženost za celo telo je 200mT.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.