Mišljenje naših klijenata

Upotrebom naših proizvoda klijenti su doživeli dobra iskustva i žele da ih podele sa vama kao našim budućim kupcima. Pročitajte šta su rekli o nama i proizvodima koje koriste.

Mišljenje naših klijenata smo objavili uz njihov pristanak 

Vaše mišljenje nam je važno

Koristim magnetnu podlugu već osam godina na preporuku moje prijateljice, ja sam zadovoljna, leđa me manje bole, a i bolje spavam. Imala sam problem sa spavanjem, nekako namestim se i puno bolje spavam. Svima bi preporučila koji imaju problema sa leđima, sa spavanjem, ipak je to nešto što utiče na naše zdravlje.
Marela Karlavaris
Novi Sad
Pre četiri godine kupila sam magnetnu prostirku koju koristim cele godine, osim dva letnja meseca. Mogu da kažem da sam zadovoljna zato što mi je kretanjemnogo bolje, nemam nikakvih problema sa koštanim sistemom. Nosim i narukvicu na ručnom zglobu, pokretnije su mi ruke i ručni zglob.
Kosa Mitošević
Novi Sad
Magnetnu terapiju koristim 15 godina i jako sam zadovoljna. Budim se odmorna i puno manje me bole zglobovi. Popravila sam osteoporozu i izbegla sam operaciju kičme. Mogu više da radim i nemam bolove koje sam ranije imala. Čak i glavobolje koje sam imala nestale su vremenom.
Mira Zrnić
Novi Sad
On meni puno dobra čini, noge mi ne otiču, cirkulacija mi je bolja, ne zuji mi u ušima, on mi šapuće na uši. Spavam kao beba, lepe snove sanjam i uživam sa njim. Ne žurim se da odem na onaj svet i imam nameru da imam kvalitet života do kraja. Zato ću ga koristiti i dalje i drago mi je što sam ga kupila pre dve godine.
Ida Solić
Novi Sad
Bila sam vrlo sumnjičava, ali sam ipak napravila korak i odlučila se za nabavku magnetne terapije. Od kada je koristim osećam manje bolova u zglobovima , a kretanje mi je daleko lakše. Nisam pogrešila što sam poslušala savet i odlučila se za ovu dugoročnu investiciju u svoje zdravlje.
Ljiljana Janković
BEOGRAD
Zbog mojih tegoba sa kičmom i bolovima koje često osećam, odlučio sam se za magnetnu terapiju koju su mi preporučili. Već posle nekoliko dana upotrebe osetio sam manji bol. Redovno je koristim godinu dana i zadovoljan sam. Iskreno bi preporučio svima koji imaju bolove u kičmi.
Dragan Petrović
TEMERIN
Često sam osećao umor i bolove u rukama i nogama zbog posla koji radim u sedećem položaju. Odlučio sam se za magnetnu podršku i vrlo brzo osetio topilinu u rukama i nogama zbog čega više nemam grčeve i utrnutost. Čak su mi se i glavobolje smanjile, koje sam ranije često osećao nakon napornog dana.
Milan Stanković
SUBOTICA
Na preporuku svojih prijatelja odlučila sam se za magnetnu podlogu koju koristim nekoliko godina i vrlo sam zadovoljna. Puno bolje spavam i ne budim se tokom noći, a nakon ustajanja osećam da imam puno više energije. Srećna sam što mogu da sačuvam zdravlje i dobru vitalnost u mojim godinama.
Jelica Sekulić
BEČEJ
Zbog sve težeg kretanja odlučila sam se da pokušam da pomognem sebi Biomagnetnom terpijom za koju sam čula preko svoje prijateljice koja je koristi duži period. Posle vrlo kratkog perioda osetila sam da mogu lakše da se krećem i da su moji bolovi mnogo manji u odnosu na ranije koje sam imala.
Mirjana Tešić
Kikinda
Bolovi koje sam usećala u kičmi bili su sve jači i nisam mogla da obavljam svakodnevne obaveze. Koristim Biomagnetnu terapiju nekoliko meseci i bolovi su postali manji. Preporučila bi svim osobama koji svoje tegobe ne mogu da reše standarnim načinima koje nam svaki dan preporučuju.
Dušanka Mišić
sremska mitrovica
Radio sam teške poslove zbog kojih su moji zglobovi postali potrošeni i zbog čega trpim velike bolove preko dana. Koristim Biomagnetnu terapiju svaki dan po nekoliko sati, a moji bolovi vrlo brzo nestanu. Sada mogu puno više da radim u bašti i da održavam kuću u kojoj živim.
Milan Cvetković
zrenjanin
Probleme sa spavanjem imam već dugo i zbog toga sam postao očajan. Saznao sam za Biomagnetnu terapiju koja se koristi za vreme spavanja i počeo sam da je koristim. Od tada moj san nije isprekidan i budim se mnogo odmorniji sa više energije. Od srca bi preporučio svima da pokušaju na ovaj način.
Nenad Knežević
Niš

Ocenite nas na Googlu

Bićemo vam zahvalni da ocenite naš rad i napišete nešto lepo. Unapred smo vam zahvalni za recenziju.

Stalnom brigom za svoje korisnike, patentiramo nove proizvode koji mogu da poprave i sačuvaju zdravlje kao najveću vrednost koju imamo. Zato vam predlažemo detekciju vašeg prostora kako bi se upoznali sa toksičnim zračenjima iz okoline. Želimo da vas upoznamo sa analizom prostora i predložimo vam vrlo efikasan način da se pravilno zaštitite od zračenja.

Osim proizvoda koje patentiramo kako bi vas pravilno zaštitili, predlažemo vam i druge naše proizvode koji mogu da unaprede vaše zdravlje i učine vas pokretnijim i efikasnijim kako bi vaš život bio puno kvalitetniji i lepši.

Vrlo teško sam se odlučila za proizvode, ali sada ih rado koristim jer sam vrlo brzo osetila da lakše ustajem ujutro i da su mi bolovi mnogo manji. Čak su i moji ukućani tražili da im pozajmim da i oni osete iste efekte, ali se ne odvajam od magnetne podloge za spavanje. Hvala vam na tako dobrom proizvodu.
Dragana Stojković
Zrenjanin
Već dugo se otežano krećem i trpim velike bolove zbog istrošenosti kolenba i kukova. Koristila sam kreme i lekove, ali mi nisu pomogli, a onda sam se odlučila da koristim magnetne proizvode zbog kojih su moji bolovi sada mnogo manji i lakše se krećem, posebno ujutro kada ustajem ne osetim bol koji sam ranije osetila.
Snežana Pisarov
Bašaid
Koristim magnetnu podršku da vreme odmora više sati svaki dan, posebno kada se odmaram uz televizor, i primetila sam da su moji bolovi svaki dan sve manji. Bol koji sam osetila u donjem delu leđa skoro da je u potpunosti nestao i srećna sam da sada mnogo više vremena mogu da provodim u bašti.
Milica Savić
kikinda
Magnetnu podlogu sam najviše uzela zbog sina koji se često ukoči i onda dobija inekcije za bolove. Svaki put mu pomogne da se bol vrlo brzo smanji i bez inekcija, a najveći deo magnetnu podlogu koristim ja dok je sin na poslu i osetim toplinu i puno bolju cirkulaciju zvog čega više nemam grčeve u nogama.
Brankica Mišić
mokrin
Više godina se mučim sa noćnim spavanjem i budim se više puta u toku noći. Pokušao sam spavanj da popravim lekovima, ali ni to mi nije pomoglo, pa sam se odlučio da postavim magnetnu prostirku u krevet. Sada spavam celu noć i ne budim se, a ujutro osećam da imam puno više energije.
Milan Vasiljević
čoka
Uvek sam bio sumnjičav na svaku ponudu i dugo sam se dvoumio, ali sam shvatio da ne mogu ništa da izgubim i odlučio sam se da probam. Biomagnetic koristim za vreme spavanja kako bi što više vremena koristio i mogu samo da pohvalim proizvod jer u toku spavanja nemam grčeva koje sam imao ranije.
Zoltan Varga
senta
Izuzetne bolove sam imao u kukovima i kretao sam se uz pomoć štapa zbog čega sam se osećao nesigurno. Magnet koristim dok sedim i u početku sam osetio samo kako me greje zbog čeka su se bolovi vrlo brzo smanjili. Posle pola godine bolovi su u potpunosti nestali čak i kada ga ne koristim.
Srđan Milenković
nakovo
Dugo nisam mogla da se odlučim na kupovinu proizvoda Biomagnetic jer nisam imala poverenja, ali sam se odlučila na insistiranje mog supruga koji nije mogao da gleda moje bolove u leđima. Sada mogu samo da pohvalim proizvod jer su se moji bolovi smanjili vremenom i sada se lakše krećem.
Suzana Jeremić
bačko gradište
Sama živim i nema ko da mi pomogne u kućnim poslovima. Imala sam strah kako ću dalje jer su mi bolovi postali sve veći u kolenima da sam često plakala od nemoći. A onda sam imala priliku da se upoznam sa magnetnim proizvodima koji su mi vremenom smanjili bolove i sada se mnogo lakše krećem.
Marija Uzunović
Melenci
Svaki dan sedim više sati i pokušavam da se odmorim jer sam primetio da gubim snagu, a onda sam se upoznao sa proizvodom Biomagnetic koji koristim dok sedim u fotelji više sati u toku dana. Kada ustanem više mi se ne vrti u glavi i osećam se sigurnije, a imam i više snage u nogama i rukama.
Jakov Erdeši
Zrenjanin
Imala sam priliku da se upoznam sa magnetnim proizvodima i uvek sam mislila da to ništa ne radi dok me moj sin nije nagovorio sam probam. Od tada koristim Biomagnetim i preko dana i za vreme odmora i srećna sam što mi je pomogao dobijem više snage i popravim moje otežano kretanje.
Irenka Barta
ečka
Imao sam probleme sa oteklim nogama zbog kojih pijem lekove više godina, ali i dalje se problem nije rešio. Koristim magnetnu podlogu za spavanje i ujutro nemam vodu u nogama, za vreme spavanja me više ne hvataju grčevi. Snaga u nogama mi se potpuno vratila i sada mogu više da radim u bašti.
Nenad Lazić
Lukino Selo

Tražite detekciju zračenja

Predlažemo vam potpunu detekciju zračenja vašeg prostora. Prijavite se kroz kontakt formu.

Posebno smo posvećeni detekciji tehničkog zračenja vaših kućnih uređaja, visoko naponskih uređaja, trafo stanica i dalekovoda. Dodatne informacije možete da dobijete detekcijom zračenja i informisanjem o radiofrekventnom zračenju mobilnih telefona i baznih stanica u vašoj blizini. 

Uticaj loše zone spavanja može da deluje različito na svaki organizam. Postoji mogućnost da smanjite ili čak ukinete efekat lečenja ili lekova.  Prve smetnje koje osećate usled prisustva zračenja su često blage i deluju uopšteno: Nesanica, vrtoglavica i blaga nestabilnost, ubrzani puls, aritmija, a kasnije dolazi do pojave većih simptoma bolesti.

Zaista nemam nikakvog problema sa zdravljem, ali sam naučena da ga poštujem i da sve za zdravlje radim preventivno. Pristala sam na upotrebu proizvoda sa mangnetima zbog stručnosti i ljubaznosti zaposlenih i osećaju da im je zaista stalo da mi pomognu da sačuvam zdravlje na vreme.
Jovana Draganić
Zrenjanin
Nisam korisnik vaših proizvoda, ali imam jako veliku potrebu da vas pohvalim. Nisam u mogućnosti da kupim proizvode, ali me je oduševio vaš savet kako mogu da pomognem sebi dok se ne steknu uslovi da mogu da ih kupim. Vaša ljubaznost me je oduševila i dobro je da postoje još tako dobre osobe.
Ana Moslov
Aradac
Magnetne proizvode je koristila moja majka koju su lekari već bili otpisali jer je bila nepokretna i stara. Ipak, vaši proizvodi su joj pomogli da nema bolove i da se malo više oseća kao čovek u tim starim danima. Hvala vam u moje ime i ime moje majke koje na žalost više nema.
Snežana Bursać
Klek
Vaše proizvode sa magnetima koristimo supruga i ja onako kako ste vi preporučili, za vreme spavanja cele noći, a i preko dana dok se odmaramo. Supruga i nije imala problema, a moja kolena su puno manje bolna i mogu bolje da se krećem. Hvala vam što ste bili toliko strpljivi sa nama i kada nismo verovali.
Jovan i Jadranka Jokić
Petrovaradin
Želim na ovaj način da vam se iskreno zahvalim što ste imali dobru volju da mi pomognete i kada vam nisam verovala da magneti mogu toliko da smanje bolove. Trebalo je više vremena, duđže od pola godine, ali sam bila uporna po vašem savetu i bolovi sada zaista mnogo manji.
Dragica Milić
Rumenka
Koristim vaše proizvode više godina uporno svaki dan i ni sam nisam shvatio da mi je mnogo bolje dok niste ponovo došli kod mene i uradili kontrolu. U odnosu na moje stanje od ranije sada sam pokretljiviji, imam više energije i manje osećam onaj dosadni umor koji sam ranije svaki dan osećao.
Miroslav Kosanović
BAnatska Topola
Magnetnu podlogu za spavanje koristim nekoliko godina, baš onako kako ste vi postavili i spavam svake noći na tome. Iskreno da vam kažem, nisam ništa mnogo bolje jer sam ja ipak star čovek, ali sam srećan da je sve ostalo isto i da sporije starim. Samo mi je važno da ostanem na svojim nogama.
Janoš Ekreš
Zrenjanin
Retke su prilike u kojima se osećam dostojanstveno, kao u vašem slučaju. Pre nekoliko godina sam postavila magnetnu podlogu u krevet i kostim je svako veče. Sve je bilo kako ste rekli, spavam mirnije i budim se odmornije. Zahvalna sam vam što ste mi uzvratili poverenje koje sam vam dala.
Sunčica Mihajlović
Elemir
Svako veče sedim nekoliko sati uz televizor i koristim vašu magnetnu terapiju od koje osećam veliku toplinu. To me jako opusti, smiri mi bolove u nogama, a kada bude vreme za spavanje lakše zaspim. Primetila sam i da se ujutro budim lakše bez vrtoglavice i imam više snage da započnem svoj dan.
Olga Korom
kikinda
Magnetnu terapiju nisam koristila nekoliko godina jer sam se dobro osećala, a onda su krenuli bolovi u kičmi. Probala sam da spavam nekoliko noći na toj podlozi, a onda sam počela da osećam toplinu za vreme spavanja. Ujutro se ne budim više sa bolovima u kičmi i lakše ustanem iz kreveta.
Jadranka Žeravica
Odžaci
Zbog moje veće kilaže kičma je počela da me boli, ali nisam mogla da skinem kilograme. Koristim magnetnu terapiju i zaista mi bude bolje u toku ležanja, ali čim ustanem bolovi se vrate što je i normalno zbog moje težine. Preporučila bi svima vaše proizvode, ali i pored toga je važno da brinemo sami o zdravlju.
Slobodanka Miškov
despotovo
Puno godina imam problem sa vrtoglavicama zbog loše cirkulacije. Zbog toga se osećam nesigurno i samo ležim. Sin me je nagovorio da postavim magnet u krevet i da svako veče spavam na njemu. Vremenom sam osetio da mi je toplije, a kada ustanem iz kreveta nemam vrtoglavice.
Siniša Jekić
Ratkovo

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.