Mišljenje naših klijenata

Upotrebom naših proizvoda klijenti su doživeli dobra iskustva i žele da ih podele sa vama kao našim budućim kupcima. Pročitajte šta su rekli o nama i proizvodima koje koriste.

Mišljenje naših klijenata smo objavili uz njihov pristanak 

Vaše mišljenje nam je važno

Koristim magnetnu podlugu već osam godina na preporuku moje prijateljice, ja sam zadovoljna, leđa me manje bole, a i bolje spavam. Imala sam problem sa spavanjem, nekako namestim se i puno bolje spavam. Svima bi preporučila koji imaju problema sa leđima, sa spavanjem, ipak je to nešto što utiče na naše zdravlje.
Marela Karlavaris
Novi Sad
Pre četiri godine kupila sam magnetnu prostirku koju koristim cele godine, osim dva letnja meseca. Mogu da kažem da sam zadovoljna zato što mi je kretanjemnogo bolje, nemam nikakvih problema sa koštanim sistemom. Nosim i narukvicu na ručnom zglobu, pokretnije su mi ruke i ručni zglob.
Kosa Mitošević
Novi Sad
Magnetnu terapiju koristim 15 godina i jako sam zadovoljna. Budim se odmorna i puno manje me bole zglobovi. Popravila sam osteoporozu i izbegla sam operaciju kičme. Mogu više da radim i nemam bolove koje sam ranije imala. Čak i glavobolje koje sam imala nestale su vremenom.
Mira Zrnić
Novi Sad
On meni puno dobra čini, noge mi ne otiču, cirkulacija mi je bolja, ne zuji mi u ušima, on mi šapuće na uši. Spavam kao beba, lepe snove sanjam i uživam sa njim. Ne žurim se da odem na onaj svet i imam nameru da imam kvalitet života do kraja. Zato ću ga koristiti i dalje i drago mi je što sam ga kupila pre dve godine.
Ida Solić
Novi Sad

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2023 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team