Mišljenje naših klijenata

Upotrebom naših proizvoda klijenti su doživeli razna dobra iskustva i žele da ih podele sa vama kao našim budućim kupcima. Pročitajte šta su kupci rekli o nama i proizvodima koje koriste.

Mišljenje naših klijenata smo objavili uz njihov pristanak 

Vaše mišljenje nam je važno

Koristim magnetnu podlugu već osam godina na preporuku moje prijateljice, ja sam zadovoljna, leđa me manje bole, a i bolje spavam. Imala sam problem sa spavanjem, nekako namestim se i puno bolje spavam. Svima bi preporučila koji imaju problema sa leđima, sa spavanjem, ipak je to nešto što utiče na naše zdravlje.
Marela Karlavaris
Novi Sad
Pre četiri godine kupila sam magnetnu prostirku koju koristim cele godine, osim dva letnja meseca. Mogu da kažem da sam zadovoljna zato što mi je kretanjemnogo bolje, nemam nikakvih problema sa koštanim sistemom. Nosim i narukvicu na ručnom zglobu, pokretnije su mi ruke i ručni zglob.
Kosa Mitošević
Novi Sad
Magnetnu terapiju koristim 15 godina i jako sam zadovoljna. Budim se odmorna i puno manje me bole zglobovi. Popravila sam osteoporozu i izbegla sam operaciju kičme. Mogu više da radim i nemam bolove koje sam ranije imala. Čak i glavobolje koje sam imala nestale su vremenom.
Mira Zrnić
Novi Sad
On meni puno dobra čini, noge mi ne otiču, cirkulacija mi je bolja, ne zuji mi u ušima, on mi šapuće na uši. Spavam kao beba, lepe snove sanjam i uživam sa njim. Ne žurim se da odem na onaj svet i imam nameru da imam kvalitet života do kraja. Zato ću ga koristiti i dalje i drago mi je što sam ga kupila pre dve godine.
Ida Solić
Novi Sad

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Poslovna Prilika

Ukoliko ste ambiciozni, otvoreni za izazove, motivisani da postižete više, spremni da plasirate svoje nove ideje i predloge, komunikativni ste i želite da vaš rad bude vrednovan i nagrađen, prijavite se za vaš posao budućnosti i predložite nam saradnju.

Vašu biografiju možete poslati na  prijava@geniusgroup.rs