BioHome

Prirodna terapija sa pojačanim delovanjem skraćuje vreme oporavka i stvara bolje uslove za regenerativne procese.

Degenerativne promene kičme zahvataju 2 zglobna sistema: diskove između pršljenova i male zglobove.
Promene na diskovima nastupaju starenjem, zbog gubitka sadržaja vode, starenjem krvnih sudova i slabljenjem vezivnog tkiva. Takva degeneracija kod mnogih osoba dovodi do izbočenja (hernije) diska i oštećenja hrskavične ploče. Posledično se na male zglobove prenose puno veće kompresione sile, što uzrokuje nastanak degenerativnih promena i na tim zglobovima.

Pravilna podrška

Pravilno držanje tokom dana isto tako je važno i za vreme dnevnog odmora. Postavljanjem magnetne podrške pravilno u vremenskom periodu od najmanje 1 sat može da počne terapija ubrzavanja cirkulacije krvi, što će vremenom popraviti mnoge sisteme. Izdvajamo koštani i zglobni sistem koji ima najveću važnost za pravilno i nesmetano kretanje. Primenom magnetne terapije kao podrške za vreme sedenja, povećava se međućelijska aktivnost i aktivira se proces revitalitacije. Promene koje se dešavaju tokom terapije mogu da se osete individualno u periodu od 6 do 12 meseci i u zavisnosti od stepena oštećenja ili godina starosti.

BioHome

Home Therapy

BioHome je stvoren od tvrde sunđeraste memorijske pene koja će uspešno izvršiti korekciju prema vašem obliku tela i pokrenuti cirkulaciju stabilnim magnetnim poljem. Energija magnetnog polja već stotinama godina uspešno se koristi u lečenju raznih bolesti. Svojim energetskim dejstvom magnetno polje u dužem periodu redovne primene utiče na sve ćelije našeg organizma i podstče njihov oporavak, normalizaciju membranskog potencijala, normalizaciju razmene materijia i ishranu svake pojedine ćelije. Stabilno magnetno polje veće gustine i snage smanjuje upalne procese (smenjenje produkcije prostangladina i leukotrijena) koji uzrokuju bolove u vratu i leđima, stimuliše rast kostiju i povećava koštanu masu u tretmanu osteoporoze.

Dugotrajno sedenje i nedostatak fizičke aktivnosti slabe okolne mišiće, koji daju stabilnost zglobovima i kičmi, a dodatno uzrokuju i slabiju prokrvljenost i narušenu ishranu hrskavice. Stres dovodi do napetosti mišića, što narušava biomehaniku zglobova i kičme, a usput dovodi i do povećane želje za hranom.

Redovnom upotrebom BioHome – kućne terapije stvaraju se dobri uslovi za regerativne procese koji svoje najbolje rezultate pružaju posle redovne upotrebe nakog 6 ili 12 meseci. Uvek se predlaže dijagnostika pre upotrebe i posle upotrebe, kako bi se videla promena. Upotreba magnetene podrške ne isključuje kretanje i vežbanje ili unošenje suplemenata koji mogu da ubrzaju proces.

BioHome izrađen je od prirodnih sirovina i obezbeđuje dobru termiku i vazduhopropusnost. Zbog svoje saćaste strukture i elastičnosti, dozvoljava odlično prilagođavanje telu spavača pa je u tom smislu odlična podrška za vreme odmora tokom dana, a zbog dodatnog zgloba može da se koristi i u sedećem položaju za vreme dana u posebnoj veličini namenjenoj za sedenje.

Prirodna magnetna terapija

Pod uticajem prirodnog magnetnog polja (bez upotrebe električne energije) poboljšava se cirkulacija krvi, tako se krv kreće kroz periferne delove i mreže kapilara noseći više kiseonika i hrane. Automatski se eliminišu štetne materije iz ćelija. Zato magnetna terapija pomaže čak i kod teških preloma kostiju, sportskih povreda, parkinsonove bolesti, kod lečenja depresije i drugih neurotskih bolesti.

Protok krvi (cirkulacija) i snabdevanje kiseonikom povećava se nakon samo 2 minuta izlaganja stabilnom magnetnom polju. Magnetna terapija deluje postepeno, najpre obnavljajujući ćelijske funkcije postepenim ispoljavanjem delovanja prema spolja, zaokružujući poboljšanje funkcionisanja celog organizma. Iz tog razloga, početni efekat magnetne terapije se ne oseti, dok se veći efekti terapije osete posle duže upotrebe.

Magnetna terapija deluje na različite telesne probleme i dužom upotrebom koristi se za:

Oslobađanje od boli i ukočenosti

Povećava redukciju upalnih procesa

Poboljšanje cirkulacije (protok krvi kroz krvne sudove)

Povećava antibakterijski efekat

Reguliše i redukuje stres

Vrši korekciju funkcionisanja centralnog nervnog sistema

Povećanje energetskog nivoa tela

Brže zarastanje rana i lečenje

Povećanje atletske izdržljivosti i sposobnosti (povećanje snage)

Smanjuje sportske povrede (oporavak od povreda)

Smanjuje migrene (glavobolje)

Pomaže kod smetnji sa spavanjem (osetljivosti na vremenske promene)

Pomaže kod slabljenja opšteg stanja organizma

Snižavanje nivoa holesterola (prevencija kod kardio – vaskularnih bolesti)

Povećanje količine kiseonika u krvi

Pojačani efekat kod uklanjanja štetnih materija iz tela

Smanjuje opšte probleme sa prostatom

Pomaže pri zarastanju slomljenih kosti

Ublažava posledice uganuća i iščašenja

Poboljšava kvalitet, dubinu i vreme spavanja

Smiruje i otklanja bolove (olakšava reumatske poteškoće)

Smiruje organizam (stres, depresija, nervoza)

Smanjuje upale zglobova (artritis, artroza, reumatizam)

Smanjuje osećaj migrene (glavobolja)

Smanjuje osteoporozu (povećanje mineralne gustine kostiju – lomljivost)

Poboljšava cirkulaciju i metabolizam (stabilizuje krvni pritisak)

Pojačava imuni sistem

Stimuliše proizvodnju endorfina i serotonina (hormona radosti i sreće)

Ublažava stres i depresivna stanja

Magnetna terapija pomaže kod bolova u zglobovima, mišićima, krstima i vratu

Ublažava menstrualne tegobe

Poboljšava imunitet alergija, astme, bronhitisa

Smanjuje efekat želučanih i crevnih problema

Prevencija venskih i limfnih zastoja

Smetnji metabolizma i problema sa krvnim pritiskom (previsok/prenizak krvni pritisak)

Udarnih povreda, naknadnog lečenja preloma (preloma kostiju)

Povećava kvalitet kostiju

Kontraindikacije ne postoje i efekti koje osetimo prilikom korišćenja magneta samo su efekti kod perioda prilogođavanja na stabilno magnetno polje. Ne postoje ljudi kod kojih se magnetna terapija ne može upotrebiti u funkciji temeljnog ili dopunskog lečenja. Primena magnetne terapije se čak savetuje i zdravim osobama u cilju prevencije. Ukoliko se radi o hroničnim i težim bolesnicima, zbog moguće reakcije tela (prilagođavanja) – savetujemo postepeno uvođenje magnetne terapije. Prirodna magnetna terapija ne koristi električno polje i zbog toga nema loše delovanje na organizam i nikakvih štetnosti na organizam ili nuspojave.

Dodatne informacije

Proizvod je potpuno napravljen od prirodnih materijala uz garanciju proizvođača i izjavi o uslađenosti medicinskim uređajem države proizvođača. Proizvod je moguće kupiti na rate prema važećem cenovniku i uslovima na dan potpisivanja ugovora i prema pravilniku o trenutno aktivnoj akciji. Predviđena trenutna akcija omogućava kupovinu ovog proizvoda sa popustom prema važećem cenovniku.

Maloprodajna cena proizvoda BioHome je 44.000 dinara.

Sve dimenzije proizvoda su standardne i mogu se napraviti van serije isključivo za poznatog kupca uz avansnu uplatu i rok isporuke od 9 do 90 dana. Dimenzije proizvoda su u dužinu 100 i širinu 50 

Iskoristite mogućnost 10% popusta na online kupovinu.

Bezbednost Proizvoda

Granične vrednosti ekspozicije Statičkom magnetnom polju definisane su osnovnim preporukama Međunarodne komisije za zaštitu od nejonizujućih zračenja ICNIRP. Izmerena vrednost magnetne indukacije na proizvodu je u dozvoljenim granicama i kao takav se potpuno bezbedno može koristiti bez štetnih posledica na organizam. Na proizvodu je izmerena dozvoljena vrednost za izlaganje stanovništva statičkom magnetnom polju, prema ovim preporukama iznosi 40mT za celodnevno izlaganje. Profesionalna dnevna izloženost za celo telo je 200mT.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.