Organizujemo predavanja

U dogovoru sa vama organizujemo detaljna stručna predavanja o uticaju štetnog zračenja na biološke sisteme i zdravlje. Predavanja prate struče osobe u oblasti fizike, životne sredine i lekari sa kojima možete razgovarati ili uspostaviti saradnju

Predavanja u oblasti detekcije zračenja, prisutnosti u kućnom ili poslovnom prostoru i uticaju na zdravlje organizujemo u dogovoru sa stručnim predavačima sa kojima možete da razgovarate i da postavljate pitanja. Na ovoj stranici ćemo vas obaveštavati o aktualnim predavanjima i načinu prijave. Sva predavanja koja organizujemo su besplatna i možete se prijaviti.

Prijavite se za predavanja

Ukoliko ste osoba koja se brine o svom zdravlju i zanima vas očuvanje zdrave životne sredine, prijavite se za predavanja koja organizujemo, a mi ćemo vas obavestiti o svakom predavanju. Pišite nam na našu adresu i ostanite sa nama u kontaktu.

Loše frekvencije, zračenja ili drugi prostorni poremećaji mogu da deluju na vas tako što vam oduzimaju energiju. Kada nemate energije, osim što to osećate kao umor i nemate volju da nastavite rad, tako i vaši organi reaguju. iz tog razloga vreme je da za sebe obezbedite pravilu zaštitu od zračenja na profesionalan način i osećate se bezbedno.

Upoznajte bolje zračenja u vašoj okolini

Današnji razvoj tehnologije uveliko koristi elektromagnetne talase i druga polja. Napredak je omogućio ljudima visok kvalitet života, ali sa druge strane prisustvo elektromagnetnog polja može da donese mnoge tegobe sa zdravljem. Duža izloženost štetnom uticaju zračenja remeti energetsku strukturu bioloških sistema što donosi pojavu raznih oboljenja, fizičkih i mentalnih. Duži uticaj kod slabije građenih osoba može da dovede do težih bolesti sa lošim ishodom.

Detekcija zračenja u kućnom ili radnom prostoru

Vaš životni ili radni prostor moraju da budu potpuno čisti od svih štetnih frekvencija i zračenja koja mogu da ugroze vašu energiju. Detekcija i analiza prostora je metoda prevencije i eliminisanja mogućih uzroka i izazivača poremećaja i bolesti obezbeđivanjem i stvaranjem zdrave životne sredine za sve biološke sisteme. Nakon detekcije važno je da se odlučite za profesionalno proizvedene zaštite od zračenja koja osigurava potpunu bezbednost i vašu ličnu sigurnost

Danas je u  mnogim državama radiestezija priznata veština jer se radi po zanima fizike elektronskim mernim uređajima, a u nekima se zakonski predlaže radiestezijska detekcija i provera terena pre izgradnje, te su i cene stanova zavisne od  radiestezijskog nalaza. Vrednost vaše nekretnine je mnogo veća ako poseduje sertifikat o izvršenom merenju.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.