Radite sa nama

Radite sa nama novi posao budućnosti. Budite u našem uspešnom timu.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama ili jednostavno želite da pribavite više informacija o našem radu i našem projektu, molimo Vas da nas kontaktirate. 

Korporativna kultura zasniva se na vrednostima i hrabrosti za sklapanje partnerstava

Ukoliko su vam potrebna rešenja koja na najsavremeniji način usmeravaju vaš lični i poslovni uspeh – na pravom ste mestu. Tu smo da upravo po vašim potrebama kreiramo rešenja ili da vam na osnovu bogatog iskustva predložimo neko od već primenjenih znanja. Posvećenost klijentu je najvažniji princip našeg poslovanja. Ne postoji bolja reklama od klijenta koji može potvrditi da je zadovoljan našom uslugom.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama ili jednostavno želite da pribavite više informacija o našem radu i našem projektu, molimo Vas da nas kontaktirate. Biće nam zadovoljstvo ukoliko možemo da Vam pomognemo.

Želite da uvećate prihod, kreirate dodatnu vrednost ili da unapredite odnose sa korisnicima vaših usluga? Imate ideju, kontakt ili klijenta kome je potrebno rešenje? Imate rešenje koje prati nove tehnologije i ne možete ga plasirati na tržište? Tu smo za vas! Neke od odgovora ćete pronaći upravo na ovim stranama, a uvek nas možete i kontaktirati.

 

RADITE SA NAMA

Tražimo komunikativne, odgovorne i kreativne osobe spremne da donose nove ideje

Korporativna kultura naše kompanije zasniva se na vrednostima i hrabrosti za sklapanje partnerstava, istrajnosti i inovacijama. Mi očekujemo mnogo, ali i imamo mnogo toga da ponudimo. Naš cilj je da nagradimo ostvarene rezultate i posvećenost, ne samo putem naknada koje se odnose na učinak i odgovornost zaposlenih i koje se dopunjavaju socijalnim i penzijskim doprinosima u skladu sa nacionalnim nivoima. Naša kompanija takođe daje najviši prioritet aspektima razvoja, odgovornosti svakog pojedinca i njegovim ličnim razvojem, otovorenoj komunikaciji, stabilnoj i pouzdanoj saradnji i posebno izdvajamo zajedničku radnu atmosferu kao idealan način za rad u kolektivu.

Očekuje se da će potencijalni kandidati ostaviti dobar prvi utisak prilikom prijavljivanja za posao i samim razgovorima. Ali za vas je jednako važno uzeti u obzir kako potencijalni kandidati za posao gledaju na vašu organizaciju. Da biste poboljšali šanse za privlačenje talenata, preduzmite korake da se upoznate sa svojim brendom kao poslodavca, procenite kulturu vaše kompanije i saznate šta vaši trenutno zaposleni imaju reći o radu u vašoj kompaniji.

Ukoliko želite da uvećate prihod i kreirate dodatnu vrednost, pozivamo vas da sarađujete sa nama.

POSTANITE PARTNER

Budite naš legalni pravni zastupnik i radite sa nama

Saradnju možete da ostvarite isključivo kao pravno lice koje zastupa naše proizvode na tržištu, odnosno na teritoriji koju želite.

Zajedno sa vama možemo da kreiramo saradnju prema vašim potrebama i da kreiramo rešenja ili da vam na osnovu našeg iskustva predložimo neko od već primenjenih znanja. Posvećenost klijentu je najvažniji princip našeg poslovanja. Ne postoji bolja reklama od klijenta koji može potvrditi da je zadovoljan našom uslugom.

Tražimo sposobne i proaktivne osobe, odgovorne i kreativne ljude spremne da misle samostalno i donose nove ideje, sa konstruktivnim pristupom radu, fleksibilni, organizovani i energični, sposobnii za interakciju sa različitim vrstama klijenata. Ako ste spremni na saradnju i zainteresovani u ličnom i zajedničkom napretku, stojimo vam na raspolaganju za sastanak i dogovor oko buduće saradnje.

Postanite deo našeg tima i radite sa nama već sutra

Svaki problem lakše je rešiti ako ste okruženi prijateljima.

Poslovna Prilika

Ukoliko ste ambiciozni, otvoreni za izazove, motivisani da postižete više, spremni da plasirate svoje nove ideje i predloge, komunikativni ste i želite da vaš rad bude vrednovan i nagrađen, prijavite se za vaš posao budućnosti i predložite nam saradnju.

Vašu biografiju možete poslati na  prijava@geniusgroup.rs