Radite sa nama

Radite sa nama novi posao budućnosti. Budite u našem uspešnom timu.

Ako ste ambiciozna osoba, potreban vam je posao i želite da radite u našem timu, molimo vas da nam pošaljete CV putem kontakt forme. Prijavite se i vrlo brzo ćemo vas kontaktirati sa više dodatnih informacija.

Tražite posao prema vašim ličnim osobinama?

Video Poziv

Pritiskom na donji taster “Razgovor za posao” pokrećete video sastanak za posao koji ste prethodono dogovorili u određeno vreme. Sastanak može da bude snimljen u potpunosti ili delimično u cilju boljeg pružanja kvaliteta razgovora i pružanja informacija. Pokretanjem aplikacije dajete svoj pristanak za snimanje i odluku o politici privatnosti objavjene na ovim stranicama.

Molimo vas da sastanak pokrenete u tačno određeno vreme koje imate zakazano!

Korporativna kultura zasniva se na vrednostima i hrabrosti za sklapanje partnerstava

Ukoliko su vam potrebna rešenja koja na najsavremeniji način usmeravaju vaš lični i poslovni uspeh – na pravom ste mestu. Tu smo da upravo po vašim potrebama kreiramo rešenja ili da vam na osnovu bogatog iskustva predložimo neko od već primenjenih znanja. Posvećenost je najvažniji princip našeg poslovanja. Ne postoji bolja reklama od klijenta koji može potvrditi da je zadovoljan našom uslugom.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama ili jednostavno želite da pribavite više informacija o našem radu i našem projektu, molimo Vas da nas kontaktirate. Biće nam zadovoljstvo ukoliko možemo da Vam pomognemo.

Želite da uvećate prihod, kreirate dodatnu vrednost ili da unapredite odnose sa korisnicima vaših usluga? Imate ideju, kontakt ili klijenta kome je potrebno rešenje? Imate rešenje koje prati nove tehnologije i ne možete ga plasirati na tržište? Tu smo za vas! Neke od odgovora ćete pronaći upravo na ovim stranama, a uvek nas možete i kontaktirati.

 

RADITE SA NAMA

Tražimo komunikativne, odgovorne i kreativne osobe spremne da donose nove ideje

Korporativna kultura naše kompanije zasniva se na vrednostima i hrabrosti za sklapanje partnerstava, istrajnosti i inovacijama. Mi očekujemo mnogo, ali i imamo mnogo toga da ponudimo. Naš cilj je da nagradimo ostvarene rezultate i posvećenost, ne samo putem naknada koje se odnose na učinak i odgovornost zaposlenih i koje se dopunjavaju socijalnim i penzijskim doprinosima u skladu sa nacionalnim nivoima. Naša kompanija takođe daje najviši prioritet aspektima razvoja, odgovornosti svakog pojedinca i njegovim ličnim razvojem, otovorenoj komunikaciji, stabilnoj i pouzdanoj saradnji i posebno izdvajamo zajedničku radnu atmosferu kao idealan način za rad u kolektivu.

Očekuje se da će potencijalni kandidati ostaviti dobar prvi utisak prilikom prijavljivanja za posao i samim razgovorima. Ali za vas je jednako važno uzeti u obzir kako potencijalni kandidati za posao gledaju na vašu organizaciju. Da biste poboljšali šanse za privlačenje talenata, preduzmite korake da se upoznate sa svojim brendom kao poslodavca, procenite kulturu vaše kompanije i saznate šta vaši trenutno zaposleni imaju reći o radu u vašoj kompaniji.

Prijavite se za vaš stabilan posao budućnosti

Ukoliko želite da uvećate prihod i kreirate dodatnu vrednost, pozivamo vas da sarađujete sa nama.

POSTANITE PARTNER

Budite naš legalni pravni zastupnik i radite sa nama

Saradnju možete da ostvarite isključivo kao pravno lice koje zastupa naše proizvode na tržištu – na teritoriji koju želite.

Zajedno sa vama možemo da kreiramo saradnju prema vašim potrebama i da kreiramo rešenja ili da vam na osnovu našeg iskustva predložimo neko od već primenjenih znanja. Posvećenost klijentu je najvažniji princip našeg poslovanja. Ne postoji bolja reklama od klijenta koji može potvrditi da je zadovoljan našom uslugom.

Tražimo sposobne i proaktivne osobe, odgovorne i kreativne ljude spremne da misle samostalno i donose nove ideje, sa konstruktivnim pristupom radu, fleksibilni, organizovani i energični, sposobnii za interakciju sa različitim vrstama klijenata. Ako ste spremni na saradnju i zainteresovani u ličnom i zajedničkom napretku, stojimo vam na raspolaganju za sastanak i dogovor oko buduće saradnje.

Postanite deo našeg tima i radite sa nama već sutra

Svaki problem lakše je rešiti ako ste okruženi prijateljima.

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.