Kontakt

Uvek smo spremni da vas ljubazno i vrlo pažljivo slušamo i da vam pomognemo da popravite kvalitet zdravlja. Pored standardnih programa, možemo da vam predložimo i dodatne mogućnosti prema vašim potrebama.

Opšte informacije

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije. Posvećenost problemu i aktivno rešavanje na racionalniji i bolji način koji vodi ka uspešnom ishodu, bolji je od izbegavanja da se njime bavimo.

Video poziv

Pozovite nas video pozivom i kažite nam vaše planove ili neke druge razloge koji vam stoje na putu. Zajedno možemo da rešimo svaku prepreku i učinimo da život postane još lepši.

Pre pokretanja video razgovora potrebno je dogovoriti sastanak.

Radite sa nama

Tražimo komunikativne, potpuno odgovorne i kreativne osobe, spremne da misle samostalno i donose nove kreativne ideje u tim. Donesite hrabru odluku danas. Otkrijte svoje mogućnosti i prijavite se! 

Online podrška

Direktna podrška online namenjena je klijentima kojima je potrebna dodatna podrška ili savet u vezi korišćenja naših proizvoda. Otvoreni razgovor online može da vam pomogne da saznate detalje koje niste znali u vezi naših proizvoda.

Zakažite online sastanak sa nama putem naše oficijalne mail adrese i čekamo vas u našoj online sobi za sastanak.

Posvećenost problemu i aktivno rešavanje na racionalniji i bolji način koji vodi ka uspešnom ishodu, bolji je od izbegavanja da se njime bavimo. Problemi i postoje sa nekim razlogom, da bi im našli adekvatno rešenje. U našoj ponudi nalaze se proizvodi za radno mesto, vožnju, odmor u dvenom boravku ili dobro i mirno spavanje. Proizvodi su patentirani i napravljeni prema zajedničkim naučnim istraživanjima i zato predstavljaju jedine patentirane proizvode na našim prostorima.

Poslovna Prilika

Ukoliko ste ambiciozni, otvoreni za izazove, motivisani da postižete više, spremni da plasirate svoje nove ideje i predloge, komunikativni ste i želite da vaš rad bude vrednovan i nagrađen, prijavite se za vaš posao budućnosti i predložite nam saradnju.

Vašu biografiju možete poslati na  prijava@geniusgroup.rs