Kontakt

Uvek smo spremni da vas pažljivo i ljubazno saslušamo. Upoznajte bolje naše proizvode i usluge.

Opšte Informacije

Kontaktirajte nas mailom za sve dodatne informacije. Posvećeni smo aktivnom rešavanju problema sa zdravljem, zbog prisustva svih zračenja u vašoj blizini. Tražite detekciju zračenja.

Video Poziv

Pozovite nas video pozivom i razgovarajte sa nama. Saznajte više o zračenjima i uticaju na zdravlje vas i vaše porodice. Video pozivom možemo da razgovaramo o mogućnostima detekcije i zaštite od zračenja.

Pre pokretanja video razgovora potrebno je dogovoriti sastanak.

Radite sa nama

Tražimo komunikativne, potpuno odgovorne i kreativne osobe, spremne da misle samostalno i donose nove kreativne ideje u tim. Donesite hrabru odluku danas. Otkrijte svoje mogućnosti i prijavite se! 

Prijava za posao

Dodatne informacije o prijavi za vaš novi posao i poslovnoj prilici koju možemo da vam ponudimo, možete naći isključivo popunjavanjem formulara prijave za posao. Prijavite se za vaš novi posao.

Pokrećemo istraživanja sa ciljem da zaštitimo zdravlje kao najveću vrednost koju imamo. Naši naučni i statistički radovi mogu da pomognu u razvoju novih tehnoloških mogućnosti. U našoj ponudi nalaze se proizvodi za radno mesto, vožnju, odmor u dnevenom boravku ili dobro i mirno spavanje. Proizvodi su patentirani i napravljeni prema zajedničkim naučnim istraživanjima i zato predstavljaju jedine patentirane proizvode na našim prostorima.

Stvaramo još bolje uslove i patentiramo nove mogućnosti da sačuvamo zdravlje kao najveću vrednost koju imamo. 

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2022 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Verified connection and very secure purchase protected by SSL certificate.

We save all our data in protected databases and only on servers located in Europe.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team