Kontakt

Uvek smo spremni da vas pažljivo i ljubazno saslušamo. Upoznajte još bolje naše proizvode i usluge.

Opšte Informacije

Kontaktirajte nas mailom za sve dodatne informacije. Posvećeni smo aktivnom rešavanju problema sa zdravljem, zbog prisustva svih zračenja u vašoj blizini. Tražite detekciju zračenja.

Zakažite sastanak

Sastanak sa nama obavezno se zakazuje u određeno vreme i jedino na takav način možete da nas posetite. Molimo vas da popunite kontakt formu i vrlo brzo ćemo vas pozvati na broj koji ste naveli u prijavi.

Video Poziv

Pozovite nas video pozivom i razgovarajte sa nama. Saznajte više o zračenjima i uticaju na zdravlje vas i vaše porodice. Video pozivom možemo da razgovaramo o mogućnostima detekcije i zaštite od zračenja.

Pre pokretanja video razgovora potrebno je dogovoriti sastanak.

Reklamacije

Saznajte više kako da reklamirate proizvod ili uslugu sa kojom niste bili zadovoljni. Dodatne informacije se nalaze na stranici koju smo posvetili rešavanju reklamacije zakonom propisanim postupkom.

Prijava za detekciju

Detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru možemo da otkrijemo zračenja i da vam predložimo postavljanje pravilne zaštite od zračenja, za vreme odmora, spavanja ili rada.

Prijava za kupovinu

Detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru možemo da otkrijemo zračenja i da vam predložimo postavljanje pravilne zaštite od zračenja, za vreme odmora, spavanja ili rada.

Prijava za posao

Dodatne informacije o prijavi za vaš novi posao i poslovnoj prilici koju možemo da vam ponudimo, možete naći isključivo popunjavanjem formulara prijave za posao. Prijavite se za vaš novi posao.

Pošaljite nam vašu biografiju i prijavite se za svoj novi posao.

Radite sa nama

Tražimo komunikativne, potpuno odgovorne i kreativne osobe, spremne da misle samostalno i donose nove kreativne ideje u tim. Donesite hrabru odluku danas. Otkrijte svoje mogućnosti i prijavite se! 

Važno obaveštenje

Posete svim našim poslovnim prostorijama možete izvršiti isključivo uz prethodnu najavu info centru i zakazati termin kod osobe sa kojom želite da razgovarate. Ukoliko vašu posetu prethodno niste zakazali nećemo moći da je prihvatimo. Zbog prisustva povećanog magnetnog polja u našim prostorijama, posete se ne preporučuju osobama sa urađenim pejsmejkerom ili drugim medicinskim implantima u organizmu. Vaš dolazak je isključivo na vašu ličnu odgovornost.

Pokrećemo istraživanja sa ciljem da zaštitimo zdravlje kao najveću vrednost koju imamo. Naši naučni i statistički radovi mogu da pomognu u razvoju novih tehnoloških mogućnosti. U našoj ponudi nalaze se proizvodi za radno mesto, vožnju, odmor u dnevenom boravku ili dobro i mirno spavanje. Proizvodi su patentirani i napravljeni prema zajedničkim naučnim istraživanjima i zato predstavljaju jedine patentirane proizvode na našim prostorima.

Pokrećemo istraživanja

Stvaramo još bolje uslove i patentiramo nove mogućnosti da sačuvamo zdravlje kao najveću vrednost koju imamo. 

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.